Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 826
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Привет! Току-що прочетох новината, за съмнения за заразени от ковид-19 от екипа на любимия сериал. При руските любителки на сериала има поместено съобщение, че тестовете на всички участници са преминали успешно! Всички са здрави! Самият актьор Сарп Бозкурт е написал съобщение: "Приятели, ние сме добре! Всички сме внимателни! А вие се грижете за себе си!"
Хубав, слънчев и успешен ден! И се пазете!:sun_with_face:

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 12:05 от nrgmama

# 406
  • София
Аз пак със снимките се занимавам. Кой е на тази снимка? Алптекин разглеждаше домът на Серкан и тя беше там.

Мисля, че това беше снимка на Еда с леля й. Аз също я забелязах, докато Алптекин разглеждаше дома на Серкан. Предполагам, че е от нещата, които Еда беше оставила, когато поканиха Ферит и Селин на вечеря, за да ги заблудят, че със Серкан живеят заедно. Simple Smile

# 407
Керем с тениска на John Lennon! Heart Това наистина окончателно ме направи негов фен! Simple Smile

# 408
# 409
При поредното гледане на втория фрагман се замислих дали фразата на Селин: "Този път е сериозно. Май се разделяме." не се отнася за Серкан, а не за Ферит, както си мислехме до сега Thinking

Вече всичко подлагам на съмнение аз. Ако Серкан не беше нарекъл Еда поне 2 пъти "Пери къз", даже за бележката на цветята щях да се чудя дали не е извинение от Каан Smiling Imp

Дано ни пуснат снимки и резюменце скоро Kissing Smiling Eyes

# 410
Аз пък си чакам целувките между ГГ, в другия ромком се счупиха да ги целуват, пък в нашият... нищо. Unamused

# 411
И аз така, да се надяваме Серкан и Еда да си оправят отношенията и да радват с целувки и любов в следващите епизоди.

А представяте ли си, както Серкан и Еда си говорят, че договорът може да свърши скоро, идват Ферит и Селин и казват "взехме решение да отложим сватбата с два месеца" И хоп, договорът на нашите герои става от 2 месеца на 4 месеца Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsFlowers Hibiscus

# 412

Много гадаете момичета и предполагате, ще се разбере в сряда най сигурно Rolling Eyes Някой от сценариите са много добри, жалко че не четат мамата комшиите Stuck Out Tongue Winking Eye

https://vk.com/video-126686270_456240892

видео със Керем, Ердем и екранния Енгин

# 413
# 414
# 415
И каква анатомия на кого се виждат в очилата на Ханде? Така и миналата година в очилата и стъклата виждаха този и онзи и накрая нищо ...

# 416
# 417
  • София
Много гадаете момичета и предполагате, ще се разбере в сряда най сигурно Rolling Eyes Някой от сценариите са много добри, жалко че не четат мамата комшиите Stuck Out Tongue Winking Eye

Много точно, съгласна съм! Толкова сме развълнувани, любопитни и заинтригувани от развитието на действието в сериала, че правим всякакви догадки и предположения! Малко като игра „на котки и мишки“! Сценаристите старателно подбират откъслечни сцени от следващия епизод с цел да ни покажат основното, но и да ни заблудят максимално, ние се опитваме да разгадаем и най-дребните детайли, за да разберем какво ще се случи! Не се ли състои именно в това и магията, заради които всички ние сме ангажирани по един или друг начин в тази тема! Магията, наречена кино! Как мислите, кой води в играта до този момент, сценаристите или ние?
Хубава вечер и спокойни сънища! Nature Moon

# 418
Според мен, сценаристите. Много ни изненадват в последно време 😄

# 419
Според мен, сценаристите. Много ни изненадват в последно време 😄

Като знаят какво са натворили, а нас само ни баламосват с фрагове, които пък не са това, което са.

По повод снимката с Ханде и отражението в очилата и, мамашите виждат и те нечие отражение в тези очила

и всичко било ясно Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 22:15 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт