Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 764
  • 735
  •   1
Отговори
# 495

Започваме....

# 496
Бърборанка, избягвай да правиш последователни постове. Против правилата на форума е и могат да те санкционират. Ако няма пост след теб, можеш да редактираш последния си.
Относно личноя живот - на мен ми е интересно, но да гледаш под лупа всеки жест и да търсиш скрит подтекст във всяка сума ми се струва прекалено.
Като слуха, че Демет и Керем са заедно. Той пиел от чаша с буква Д и видиш ли това значи, че имат нещо с Демет. Сега за същата чаша ще кажат че Д е четвъртата буква от името на Ханде Joy
Човек трябва да внимава и от каква чаша пие! Wink

# 497
  • София
Бърборанка, избягвай да правиш последователни постове. Против правилата на форума е и могат да те санкционират. Ако няма пост след теб, можеш да редактираш последния си.
Относно личноя живот - на мен ми е интересно, но да гледаш под лупа всеки жест и да търсиш скрит подтекст във всяка сума ми се струва прекалено.
Като слуха, че Демет и Керем са заедно. Той пиел от чаша с буква Д и видиш ли това значи, че имат нещо с Демет. Сега за същата чаша ще кажат че Д е четвъртата буква от името на Ханде Joy
Човек трябва да внимава и от каква чаша пие! Wink

Благодаря за инфото - нали съм нова и не знаех за това правило. Ще го имам предвид. Simple Smile

Иначе съм напълно съгласна с теб. Това за чашата не го знаех, но наистина е прекалено.

# 498
Започна... пуснах да гледам, едвам тръгна, накрая даде грешка Grinning Явно сайтът прегрява GrinningGrinning

# 499
Започна... пуснах да гледам, едвам тръгна, накрая даде грешка Grinning Явно сайтът прегрява GrinningGrinning
Аз го гледам оттук:
https://www.canlitv.legal/c-fox-tv

Кой купува тоалета на Еда.... Simple Smile

Нашичкият е много доволен Cupid

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 21:54 от mi_si

# 500
  • Плевен / София
Значи все пак Мело изплю камъчето и каза къде Серкан да намери Еда. Интересно как така в къщата на архитекта Серкан Болат  всички тавани текат 😛 Той обаче не остана много впечатлен, че Селин и Ферит се разделят....майка му остана разочарована от реакцията...Жалко, че Сейфи му показа видеото...таях надежда,че майка му ще го направи, но...

# 501
Епизода е много добър определено ми харесва
Най-сетне ви изчетох
Тези ги направих преди дни

Серкан върви по правия път

Сейфи и Ердем големи зевзеци хахах

# 502
Еда пак не иска да и звъни повече
Серкан спечели проекта
Еда пък каза на Серкан,че чакала извинение,но на него даже не му и пукало

# 503
Енго,и той жива мечка бе божкеее правилен достларин си е намерил в лицето на Серкан лика прилика
Видя тясното и излезнала работа -СЕМЕЙНА  Satisfied
Серкан се мъчи да напише мейл с извинение до Еда
Енгин му казва,че трябва да е лице в лице и така няма как да става
Серкан казва,че според гнева на Еда не е препоръчително
Сцената от фрагмана ето за цветята... Cupid какво ще направи да видим
Момичето е заобиколено от цветя брат
Още по добре!

Ферит и Села са пред раздяла
Ферит е взел някои решения и се надява да са на едно в мненията си.
Серкан търси Еда,но нея я няма
Айфер и каза,че морала не е и наред и е излезнала навън с ферибод.
Серкан пита какви цвята обича Еда
Серкан хареса терариума
Еда много го харесвала...
Айфер ще го накара да прави букет УАУ!

# 504
След чичека на Серкан
Еда отиде и се сдобриха и да продължат с играта докато Селин и Ферит се разделят или се оженят
Серкан нае Еда на по висока длъжност и ще иска да е по отговорна към работата си

Селин и Ферит другата седмица се женят

# 505
Селин  и Ферит ги попариха...ами  СЕГА ?!?!?!

# 506
Селин  и Ферит ги попариха...ами  СЕГА ?!?!?!

Надявам се Серкан да не се държи отново като първи апталин просто това не го касае
И даже не обича Селин не знам какво толкова го сърби да ги раздели

# 507
Ами Робот - бой има една седмица да осъзнае ,че е влюбен в Еда Grinning

# 508
Пръстена чичек се върна на мястото си това е важното
Да ме прощават обаче феновете на Ханде и Толга и Ханде др и Кире ама тая химия я нямаше при тях сори Майкъл

# 509
Момичета, благодаря ви за поясненията Hug, значи все пак Феритови ще се женят Hands V

Общи условия

Активация на акаунт