Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 756
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Сега ако вкарат малко драма и раздяла на ГГ, направо ще хвръкне рейтинга, те комшиите си тачат тези неща.
  Здравейте момичета! Гледах онлайна снощи, разбира се, ми трябва превод за да вляза в час с диалозите. На първо четене, хареса ми, нооо с едно такова чувство останах на повтаряща се серия...миналата беше подобна, Серкан хем иска да си каже, хем го е страх и си гълта граматиката, а Еда твърда, непоклатима не иска да го вижда, е поне в тази серия свали гарда и му прие извинението.
   Надявам се следващата да ни изненадат, да гледаме и да не вярваме, някакъв свръх обрат ми се иска да гледаме.

# 541
Ето го и рейтинга

# 542
  • Яко в Матрицата...
Рейтингът от снощи Simple Smile

В сравнение с миналата седмица, се покачва:
Total: (+0.39)
Ab, (+0.28)
Abc1: (+1.12)
Hands ClapHands ClapHands Clap

Супер! Не съм гледала серията още, но страшно се радвам на рейтинга Simple Smile

# 543
  • София
Евала за рейтинга! Благодаря, mi_si Simple Smile Дано само нагоре върви! Турският зрител си обича сеира и интрижката и това си е. Нямам нищо против малко да засукат сценария, да вкарат още сюжетни линии и т.н. Само да не свършва сериалът. Гледат ми се поне 50 епизода, стига да го приключат този договор и да сменят плочата Селин с нещо друго. Grinning

paterina, не съм сигурна от какво точно го е страх. От една страна си права, че не е уверен в това, че Еда споделя чувствата му и не му се рискува. Според мен обаче по-големият проблем е друг. Той е свикнал да мисли твърде рационално, да преценява всичко и да планира. В този ред на мисли (той сам го каза) най-логичната жена за него е Селин. Не е свикнал да се води по емоциите и да се доверява на чувствата си. Може да е влюбен в Еда, но хем не я познава достатъчно, че да й се довери (видяхме го вече, когато я обвини в кражба), хем не е сигурен, че тя е жената за него. Дори, за да съм честна, на този етап от филма въобще не е жената за него. Подобни връзки оцеляват само във филмите. В реалния живот толкова различни хора се разделят - когато тръпката изчезне, различията надделяват. Любовта трябва да е много силна, за да е достатъчна, а тази любов не трае вечно. Всички знаем, че ефектът от влюбването рано или късно изчезва и тогава идва ред на приятелството, разбирателството, обичта, а те са невъзможни между толкова различни хора. Ако някой от двамата не се промени, няма шанс да оцелее връзката. Да се върнем обратно към филма - според мен промяната ще настъпи при Серкан. И е нужна, за да успее връзката му с Еда. Но не само. Нужна е на самия Серкан, за да започне да живее щастливо. Да се освободи от всичките задръжки и страхове, които има. Дали ще се промени с помощта на Еда или в следствие на изживяното с Еда, ще видим. Но Еда за мен е прекрасен character. Пак казвам, може би съм пристрастна, защото откривам много общи черти между нас, но в нея на този етап не бих променила нищо. Не е типичната наивна главна героиня, която постоянно прави компромиси със себе си заради чуждото щастие и не спира да реве. Добрите до глупост героини не са ми сред любимите. В един лайв на Керем и Ханде отговориха на следния въпрос от фен (споделям го, защото е много по темата): "Би ли се влюбила Ханде в Серкан?" И Ханде отговори: "Бих променила някои от чертите на Серкан..." А Керем се опули и добави: "Накои? Аз бих променил всички!" Та... това казва достатъчно по темата. Grinning

# 544
Бърборанке, ето какво мисля аз по твоите въпроси:

1. Серкан в крайна сметка има ли чувства към Селин и иска ли да бъде с нея? Защо иска да я раздели с Ферит и какво ще прави, след като постигне целта си?

- Според мен, Серкан е бил със Селин, защото е било логично, не защото я обича. Frowning1 Той си го каза в миналия епизод. Сега майка му извади албумите - явно от деца ги гласят да са заедно. Date
Задълбал е по темата - защото според всички раздялата му със Селин е била грешка - и той мрази грешки (в началото и баща му и Ферит казаха, че е направил грешка).

Иска да я раздели от Ферит, защото Ферит е приятел на Каан. Връзката между Селин и Ферит може да навреди на холдинга, понеже Ферит ще има вътрешна информация. А целта на Каан е да докара Серкан и баща му до фалит и пред нищо няма да се спре. Dart

След като постигне целта си, самият Серкан, след сцената в басейна, когато Еда го попита дали Селин ще се върне при него - каза, че да, със сигурност... Така че вероятно мисли пак да се събере със Селин. Поне това му беше планът...
В крайна сметка Селин в послдните два епизода наистина допълзя да се моли - обясни се в любов в конюшнята и след това отиде да подготви Айдан. Ако Серкан и Еда наистина бяха скъсали и тя щеше да скъса с Ферит.

2. А и защо е нужна цялата тази игра? Накрая какво - ще признае на Селин, че всичко с Еда е било измислица, за да я раздели с Ферит? Някак си не ми се вижда в стила на Серкан. Та той е горделив. Как ще признае на Селин, че е направил всичко това заради нея? Няма логика.

Според мен Серкан няма да признае на Селин, че това е било игра, но тя някак си ще разбере. И си мисля, че би се радвала, ако се Серкан и предложи брак, но би отмъстила, ако Серкан не се върне при нея.

3. А и ако обича Селин и иска да е с нея, и е толкова убеден, че и тя го обича, защо просто не отиде да говори с нея и да се изяснят?

И Еда това го пита още в началото! Nerd

Той не е влюбен в Селин, един път не го е казал нито на Селин, нито на Енгин, нито пред майка си, нито пред Еда.

Не отива да говори с нея, защото това, което Селин очаква от Серкан (условието, което му поставя) е пак да са заедно със Серкан, но да не си губят времето - иска брак. За да зареже Ферит, иска нещо в замяна. А Серкан, мрази да му се поставят условия.

*В първия епизод вечерта преди годежа Селин каза на Серкан, че поне един от тях двамата е направил крачка, и не оставил времето да минава...- за нея това е важна крачка
1) или ще си уреди живота с Ферит, мъж, който я обича; 2) или ще предизвика Серкан да предприеме крачка с контра-предложение за брак от Серкан, мъж, когото тя обича.
Ходът е умен, Nerd В момента, в който е разбрала, че Ферит е приятел на Каан, се е сетила, че Серкан няма да я остави да се омъжи за него. 

4. Защо ли имам усещането, че ще успее да ги раздели, Селин ще иска да се върне при него и тогава той ще осъзнае, че всъщност е влюбен в Еда и иска да е с нея. Но къде ли ще е Еда тогава? Имам чувството, че много ще я нарани и много ме е яд... дори само като си го помисля. Представям си колко ще се ядосвам, докато гледам... Но може и да греша де. Ще видим. Все пак, ако изляза права, ако нарани момичето ни, дупе да му е яко после! Не звезди ще й сваля, ами цветя от луната ще й носи!

По този въпрос и аз така си мисля...

Нека и другите кажат какво мислят. Там е работа, че любовта между Еда и Серкан се оказа изненада и за двамата. По план, Еда щеше да изчезне от живота на Серкан след два месеца, но сега, ако изчезне всички ще страдаме, а ние не искаме драма, искаме романтична комедия. Revolving Hearts

# 545
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Снощи на онлайна бях разочарована,  а след руския превод съм доволна от серията...Защо ли....Мъчително е да гледаш мъж, който освен работа не е имал нищо друго в живота си, който никога не е грешил/ по негова преценка/ да намери начин да се извини на фея.  Трудна задача нали?
С върнатият проект..т.е. с работа не стана, защото професионалният успех за Еда не е на живот и смърт...виж букет и картичка направени от самият Серкан Болат е друга работа😘
Страхотни попадения при паралелните разговори мъже- жени и се очертаха двойките Серкан-Еда и Енгин- Джерен😛
Оказа се, че офисът няма да загине,  ако 24 ч. Серкан не е в него😀
Финалът ни остави в очакване,  а фрагът ме попари....Какво иска в крайна сметка Серкан...Колкото и да не харесвам Селин я разбирам като жена, ме иска дом...семейство...а Серкан няма да и ги даде...защо да не е с Ферит...ако наистина обича Селин може да отдели бизнеса си от Каан нали...?
Мисля, че Еда отново ше бъде наранена и разочарована....Трудно ли е да кажеш на една жена,че я харесваш и обичаш?
Явно за роботът това е непосилна задача...Трябва нещо яко да го разтърси....и Еда наистина да " изчезне"
Това на кратко са моите размисли и страсти от снощната серия😉 И отново от телефона🤣

# 546
Привет и от мен, момичета! 🦋
И аз от много време не съм писала, но сега нямаше как да не пиша. Ще драсна няколко реда, че да ми мине малко яда към Серкан. 😂

На мен епизода ми хареса, не ми беше скучен, просто не очаквах това. Серкан дори не се поизмъчи от липсата на Еда. Трябваше ми още малко терзание. Дори не я догони като му върна пръстена. Вай бе, истински робот! И на следващата сутрин с цялата си наглост отива да я вземе от тях. Ах, този Серкан определено ще ме умори.

И толкова ли беше трудно да каже, че е сгрешил, че съжалява. Една мила дума, един мил жест ѝ беше достатъчен на Еда, за да му прости и да се върне при него, да се правят на уж влюбени.
Толкова се зарадвах на близостта им на финала и Серкан пак ще съсипе всичко в следващия епизод.

Толкова болка има в очите на Еда, къса ми се сърцето.

Нима все още не може да разбере, че е луд по нея?! Какво доказателство иска...🤔

Този очакващ поглед на Еда. 😍
Казва ѝ, че е гледката, тоест тя, е спираща дъха, но каква файда като тича след Селин.

Само ако знаете колко ще се радвам Серкан да постигне целта си, да си вземе Селин където пожелае, после Каан да му прати записа с лъжата на Селинка, а Еда да има обожател. Ще се изкефя на макс - напълно го заслужава. 😈😈😈

А сега Ви пожелавам щастлив ден! ♥

# 547
  • София
Благодаря много за отговорите на kukli4ka456 Simple Smile И аз съм си ги мислила част от тези неща, но така ясно описани и обяснени си идват на мястото. И все пак... яд ме е на Серкан, че наранява Еда в момента. Нямам търпение нещата да се обърнат - той да тича след нея, нея да разделя от друг, по нея стрaда, да й се моли. Да го видя тогава. Ще ликувам, ако доживеем Серкан Болат да проси обич от Еда! Grinning

# 548

Нова снимка от официалната страница на сериала придружена с текст " От любовта на Еда и Серкан на нас главите ни се завъртяха"

# 549
# 550
  • Плевен / София

Само ако знаете колко ще се радвам Серкан да постигне целта си, да си вземе Селин където пожелае, после Каан да му прати записа с лъжата на Селинка, а Еда да има обожател. Ще се изкефя на макс - напълно го заслужава. 😈😈😈

+1👍👏

# 551
  • София

+1👍👏

И аз така! Ще се повторя, ама за първи път да ме дразни толкова мъжкият главен герой. Grinning Досега обикновено се дразня на жените, а подкрепям мъжките образи. Но тук е точно обратното - Еда досега не ме е подразнила с нищо, а Серкан... тъкмо си мисля, че няма вече накъде и той сътворява поредната глупост. (facepalm) - демек плесвам се по челото, че не открих такава емотиконка.

# 552
  • София
WOW! Flowers Bouquet
Впечатлена, изненадана, смаяна съм от рейтингите! Много се радвам на резултатите, защото през есента се  задава изключително силна конкуренция! Дори за снощи епизода е с по-добър резултат от любимото телевизионно шоу на съседите ни от Турция - Мастершеф! Гледам и не вярвам на очите си! Определено очаквах (след като съм изгледала внимателно епизода, прочела съм всички ваши мнения в тази тема, част от мненията на руски и английски език) спад в резултатите и вероятно затова изненадата ми е толкова голяма! Наистина не се надявах на такъв рейтинг, най-високия до момента, защото навсякъде цари едно цялостно неудовлетворение от развитието на действието в сериала! Но .....  тези от които зависят рейтингите явно имат много различен от нашия мироглед! AnguishedConfusedGrinning

P.S. По моя сценарий Еда трябва да замине много надалеч (отдавна я бях изпратила в Италия Simple Smile!)! И този път Мело да не се чувства виновна заради Каан и да подскаже на Серкан! А какво ще прави главния ни герой, ще си вземе Селин и ще си живее доволно и щастливо или ще търси първата любов в живота си, остава да видим Sunglasses

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 15:23 от nrgmama

# 553
Изгледах и аз епизода...

Има си го разочарованието,особено след очакванията от фраговете.Но пък ясно,че няма как в 9ти епизод вече робо да е станал мил,нежен и добър и да си признае всичко.Grinning
Полага усилия,вижда се,накрая пак се скриха зад договора и двамата :confused :
Имайки предвид,че сценаристката е същата като в РП,там някъде след 12-ти епизод май си признаха чувствата.
Та и тук ще ги върти,върти,но дано има вече някакво развитие,че все пак тъкмо потръгнат нещата и хайде пак историята със Селин.

Но пък си имаше и забавни моменти,в хижата как опръска Серкан в очите GrinningGrinning И после как той говореше,че ще се разболее като капе от тавана.Grinning

Няма да се учудя,ако другият епизод завърши със Селин,оставяйки Ферит пред олтара GrinningGrinning

# 554
Много много се радвам за рейтинга,  дано да се покачва още повече или поне да се задържи ! Heart
Обаче , момичета , аз Ви чета и направо останах с впечатлението , че сериала няма да е 15 епизода , а повече. Няма как толкова много неща , които мислите и сте споделили , да се случат толкова бързо! Хихихи...

Чета Ви редовно,  но малко пиша , защото просто нямам какво да кажа, Вие всичко си изказвате вместо мен.
Пък и аз не съм в час с новите епизоди , нали ми е забранено да гледам без присъствието на мъжо,  и сега само на спойлери си въздържам.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт