Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 570

Много ми е интересно и коя ще е тайнствената нова секретарка на Алптекин Grinning
Според мен ще е секретар Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли някой да даде линк с руски буквички, моля.
Страхотни сте, както винаги! Hug

# 571
Здравейте, слънчеви момичета, Flowers Hibiscus

И аз съм по пътищата тази седмица, но не изпускам да ви чета, макар и да не се включвам често да коментирам . Отново сте сътворили интересни коментари и чудни сценарии. Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover
Да си кажа и аз за серията, като предварително се извинявам, че може да се получи дълго Hug

Аз май съм от малкото, които са харесали серията. Нищо не ме подразни в поведението и на двамата ГГ, всичко си ми беше логично и на място. Ние ги гледаме от два месеца вече, но по сериалното време са изминали само 16 дни, така че не знам колко по-драстично може да се промени човек за две седмици, след като си е изграждал характера в продължение на 30 години. Изобщо не очаквах да има целувка или нещо по-сериозно (не че не ми се искаше).

Очарована съм от играта на Керем. Много е добър, просто нямам думи. Много хубави и емоционални моменти имаше в серията.

Хареса ми, че ни показват повече моменти Серкан - Енгин. Серкан имаше нужда точно от някой като Енгин, който да му отваря очите и да му казва някои неща директно, точно като Айфер и Джерен за Еда. Предполагам, че точно на Енгин ще каже истината за договора. И се надявам Джерен и Енгин да обединят сили и да им помогнат и на двамата да видят колко са влюбени един в друг. Сладък и влюбен Серкан, как ѝ избра рокля, че и с цветя... Енгин остана като застрелян Simple Smile Някой беше написал, че Еда не е жената за Серкан. Аз мисля, че точно Еда е жената за него. Тя го върна към живота, накара го да чувства, да спира и да се радва на малките неща от живота. Промени го напълно. Всъщност неговия страх е, че той не е подходящия мъж за нея. На вечерята със Селин на рождения му ден сякаш видя себе си през очите на Еда. Съпоставките, които си направи на реакцията на Селин за гледката, и неговата реакция от първият им обяд заедно с Еда, предсказуемия подарък, всичко, което не хареса на тази вечеря у Селин го върна към Еда и асоциацията му беше, че явно наистина ѝ е много скучен и не предстявлява интерес за феята като мъж. Всъщност това е нещото, което го спира всеки път, когато каже нещо за връзката им, за бъдещето или друго и Еда запърха с надежда с тези мигли, да се коригира и да обръща нещата към договора, работата и всичко друго, само и само да не си признае какво изпитва към нея (дори и пред себе си).
Според мен Серкан определено съжалява за всичко, което ѝ каза и иска да се поправи. Но както каза на Енгин за него извинението е нещо малко и незначително. Серкан знае колко много нарани Еда и иска да направи за нея нещо голямо, нещо, което ще компенсира грешката му. Затова реши, че ако ѝ даде работа по проекта всичко ще е ОК. Освен това търси всякакви начини да задържи Еда близо до себе си без да включва договора, защото му е ясно, че този филм рано или късно ще свърши (но пък към момента това му единствената възможност да я вижда). И съвсем сериозно ѝ предложи да работи като ландшафтен архитект в неговата фирма. Възможност, каквато е изключително трудно да получи дори завършил с отличие и дипломирал се специалист. Въпреки, че вече знае горе-долу какво харесва тя, Серкан още не разбира, че за нея най-големия и значим жест е точно простичкото "Извинявай, сгреших".   

Много ми хареса как Сейфи му даде записа, а реакцията на Серкан Керем я изигра просто страхотно. Аз настръхнах. Много беше емоционален разговора с майка му. Започват да правят стъпки към преодоляване на травмите от миналото и излекуването си. Хареса ми как иска да накаже Каан не само заради откраднатия дизайн, а заради това, че по негова вина изгуби контрол и така жестоко нарани любимото си същество, и ми беше много мило как се отнесе към Мело, направо като на малка сестричка гледа на нея. Ако трябва да съм честна в последните две серии Мело си възвръща доброто ми мнение от първите епизоди, преди да я направят като дебил.
Имам усещането, че тази планинска вила, където заведе Еда е била специална за семейството им и е свързана с много спомени от миналото (това го видяхме от снимките), и затова толкова отдавна никой не е ходил там. За мен беше показателно, че точно там заведе Еда. И ми хареса Селината как позеленя от завист като разбра, че Серкан е полагал усилия да намери Еда и я е завел на хижата.

People Couplekiss Много беше хубаво събуждането на сладурите в къщичката - Еда винаги реагира така първосигнално щастливо като види Серкан в просъница, без защитната дистанция. А той как се дръпна като видя че е гушнал ръката и BlushHeart Eyes, ама после пак си задремаха на един дъх разстояние. Много ми хареса как сам ѝ направи терариума. Влюбените фигурки, лампата, момините сълзи... Хареса му на Серкан обяснението на лелята за съжителството на цветята, разбра я май какво му каза. Айфер вижда, че Серкан е влюбен, иначе щеше много категорично да го извади от живота на Еда. Много ми хареса как задържа ръката на Еда при влизането на Селин и Ферит, не ѝ позволи да я дръпне, не че тя много се дърпаше де, но ...

Радвам се, че сценаристите изясниха малко къде ходи и какво прави Еда в събота, горе долу добре се бях насочила с предположенията си в началото. Сега чакаме следващите отговори. Много добре си развиват историята, признавам им го. Наистина успяват да ни държат в напрежение какво следва. Вече идва времето да включат обяснение в любов и целувка, тъй като започват силните есенни сериали - точно сега е момента за тези така дълго чакани от нас мигове Revolving Hearts

Thinking За новия фраг не знам какво да кажа. Не искам да ги разделят. Този гняв, който виждаме у Серкан отново ми се струва защитен механизъм. Тъкмо се зарадва че Еда прие извинението му и хоп... Селин му я отне без време. Време е вече Серкан да събере смелост и да ѝ признае, че не може без нея. Не знам какво търси Селин във вилата им, но ми се иска този път тя да чуе нещо, което няма да ѝ хареса - например да чуе как Серкан казва на някого че е влюбен в Еда. Просто искам да ѝ видя физиономията Smiling Imp Иска ми се нещо хубаво да е измислил Серкан, за да е успял да закара Еда отново в тази хижа. И това "Дъхът ми спря" да е неговия начин да каже на Еда, че я иска (както тя му каза не е толкова трудно да кажеш на една жена, че я искаш) и тя все пак да разбере посланието правилно. Охх, стана дълго и объркано. Дано не сте заспали до тук Blush

ПП: Този новия актьор дали няма да го сложат за секретар на Алптекин след всички кастинги на Айдан. Нали нямаше снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
Нов актьор се присъединява към сериала - Gurur Aydoğan, сигурно е братовчедът на Серкан, когото чакахме преди 2 серии

Скрит текст:

А дано се влюби в Еда и започне да я ухажва. Да поизпоти нашето момче! Smiling Imp
Ще му припари на Серкан под лъжичката, ама хак да му е! Wink
Все още не съм изгледала епизода на руски, но след поста на blue ще си чакам нашия превод. Прекрасен анализ на епизода, благодаря ти! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 18:36 от НиМуКа ТеЙоКе

# 573
  • София

Много ми е интересно и коя ще е тайнствената нова секретарка на Алптекин Grinning
Според мен ще е секретар Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли някой да даде линк с руски буквички, моля.
Страхотни сте, както винаги! Hug
Ето линк за епизода с руски субтитри:
https://uteta.tv/movies/serialy/70409-postuchis-v-moju-dver-9-se … kie-subtitry.html

# 574
Керем е постнал нов видео клип

Kerem Bürsin ve Sen Çal Kapımı'nın diğer oyuncularından izleyicisine teşekkür mesajı geldi.

https://vk.com/video-197410965_456239405

# 575
  • София
blue, страхотен анализ на епизода! Четох го с огромно вълнение и интерес. Чакам си епизода с български превод, преди да коментирам серията. Но вие вече толкова много сте написали, че не знам дали ще имам какво да добавя в събота Simple Smile

Иначе аз бях писала, че на този етап Еда не е жената за Серкан. Поне не логичната според неговите разсъждения. Но така, както ти си го обяснила, започвам да мисля точно обратното - че Серкан не е мъжът за нея. А тя е тази, която може да го промени към добро, стига той да поиска.

Права си за всичко написано според мен и много хубаво си го описала. Наистина чакам с нетърпение следващите епизоди и развитието в отношенията между двамата главни герои, както и нови персонажи, сюжетни линии. Не искам да свършва скоро филмчето. Heart

# 576
Flowers HibiscusNature Sunny.....И за бързо да напиша,не съм гледала епизода,ще си чакам превода ,ориентирам се по вашите мнения,толкова хубаво сте предали емоциите си,изчетох ви с удоволствие,във всеки удобен момент влизам през телефона да видя нещо ново написали ли сте.....и сега видях анализа на blue, ееее,  blue,толкова много ми хареса написаното от теб:blue_heart:Hands Clap, почувствах усещане за доволство ,че ми се искаше поста ти да е по-дълъг и да не свършва:blush:

# 577
https://m.ok.ru/video/2012218002039

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 20:06 от sani1212

# 578
Има слухове,че може Небахат Чехре да играе ролята на бабата на Еда. Не знам доколко са истина,но ако я вкарат ще избият рибата!

# 579
Здравейте!Серията беше много хубава.Аз не мога да се сърдя на Серкан.Опитвам се да го разбера.Мъж на 30 години със строго установен начин на живот и железни правила на поведение , с една явно много дълбока семейна травма няма как да се промени за  има няма два месеца. Той усеща промените покрай себе си и осъзнава , че трябва да се промени.Затова каза на майка си да не се държи все едно брат му го е нямало,да говори за него, че всичко около тях се променя и те трябва да бъдат в крак с тези промени,след като нашата фурия го наряза като краставица ѝ поиска прошка от по един много хубав начин. Просто време му трябва, и тя  да е край него.Тя е мехлема за раните му.Sparkling Heart
  Перушана ми е тотален дразнител ,вие сте я описали, няма какво да я коментирам.Flowers Jack O Lantern

# 580
О , благодаря Ви за комплиментите, но аз не съм го накарала да гледа с мен . А и в интерес на истината , на него не му е интересно , това което гледам и обикновено ме пита как може да гледам простотии и глупости и ми се чуди на акъла. Grinning но в случая , аз видях реклама на Еда и Серкан и от чисто любопитство пуснах сериала и започнах да се смея , на него му стана любопитно , какво толкова се хиля и не се спирам и почна и той да гледа и взе , че му хареса Grinning ами мнението му е , че Серкан е "тъп, горделив и инат" и се дразни , че кое му е толкова сложно да си признае просто , че харесва Еда. Но като цяло , много му допада и му харесва. Коментираме по време на сериала и гадаем какво ще се случва и ако примерно аз позная , той ходи и ми купува шоколади или нещо друго Grinning ако той познае , се налага да му правя салата или пуканки Grinning и така си играем и се редуваме,  забавно е и е интересно. И после задължително като свърши серията аз искам да коментираме,  а той ми казва просто :давай следващата , давай , стига губи време Grinning Grinning Grinning
То , момичета , когато на един мъж му е любопитно и интересно , той сам ще се залепи за Вас и ще бъде забавно и интересно , но вие да го накарате насила , няма как да стане.

# 581
Има слухове,че може Небахат Чехре да играе ролята на бабата на Еда. Не знам доколко са истина,но ако я вкарат ще избият рибата!
Някъде прочетах, че официално е отрекла.

# 582
  • София
А и в интерес на истината , на него не му е интересно , това което гледам и обикновено ме пита как може да гледам простотии и глупости и ми се чуди на акъла. Grinning но в случая , аз видях реклама на Еда и Серкан и от чисто любопитство пуснах сериала и започнах да се смея , на него му стана любопитно , какво толкова се хиля и не се спирам и почна и той да гледа и взе , че му хареса Grinning ами мнението му е , че Серкан е "тъп, горделив и инат" и се дразни , че кое му е толкова сложно да си признае просто , че харесва Еда. Но като цяло , много му допада и му харесва.
Аз бях тази, която прояви любопитство по отношение мнението на съпруга ти и разказаното много ме радва! Значи въпреки различията които имаме с мъжете, понякога сме на едно мнение пък било то и за турски сериал! Благодаря за споделеното! Моето персонално пожелание към теб е да има много причини покрай сериала да ти купува шоколад съпруга ти! И да си го ядеш с удоволствие, докато гледаш следващия епизод!
Хубава вечер! Nature Moon

# 583
Здравейте! Прекрасни коментари. Изгледах и аз серията, много ми хареса. Според мен много добре показаха действията на героите според характерите им. Аз не очаквах Серкан, да се извини по обичайният начин, нито да го направи по начина по който Еда искаше - все пак това е Серкан Болат! Страхотна игра - аз много го ценя като актьор! Интересни сюжетни линии се заформят - имам предвид братът на Серкан, имаме какво да очакваме там. Лелята на Еда ми се струва, че може и да затъне повече в дългове и тогава да очакваме появата на бабата. Енгин и Джерен - какво ли ще се случи там?! Много ми хареса това , което Серкан направи за  Еда и бележката - това се казва искане на прошка по Болатовски! Simple Smile Еда се предаде веднага Simple Smile и как няма Heart Мисля си , че и двамата решиха, че този договор няма да приключи скоро и решиха да се скрият зад него, но сега вече става интересно..... ???  Simple Smile  И така, това са моите мисли за нашето сериалче Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 22:21 от imagine

# 584
О , благодаря Ви за комплиментите, но аз не съм го накарала да гледа с мен . А и в интерес на истината , на него не му е интересно , това което гледам и обикновено ме пита как може да гледам простотии и глупости и ми се чуди на акъла. Grinning но в случая , аз видях реклама на Еда и Серкан и от чисто любопитство пуснах сериала и започнах да се смея , на него му стана любопитно , какво толкова се хиля и не се спирам и почна и той да гледа и взе , че му хареса Grinning ами мнението му е , че Серкан е "тъп, горделив и инат" и се дразни , че кое му е толкова сложно да си признае просто , че харесва Еда. Но като цяло , много му допада и му харесва. Коментираме по време на сериала и гадаем какво ще се случва и ако примерно аз позная , той ходи и ми купува шоколади или нещо друго Grinning ако той познае , се налага да му правя салата или пуканки Grinning и така си играем и се редуваме,  забавно е и е интересно. И после задължително като свърши серията аз искам да коментираме,  а той ми казва просто :давай следващата , давай , стига губи време Grinning Grinning Grinning
То , момичета , когато на един мъж му е любопитно и интересно , той сам ще се залепи за Вас и ще бъде забавно и интересно , но вие да го накарате насила , няма как да стане.
От 3 - 4 г. гледам турски сериали и следя темите за тях тук.
Това, което споделяш с нас е най- милото, романтично, весело, свежо и позитивно нещо което съм прочела за цялото време.
Бъдете здрави, обичащи се и все так търсещи поводи за шоколад и салатка! 😀

Общи условия

Активация на акаунт