Много ми е интересно и коя ще е тайнствената нова секретарка на Алптекин

Може ли някой да даде линк с руски буквички, моля.
Страхотни сте, както винаги!

Някой беше написал, че Еда не е жената за Серкан. Аз мисля, че точно Еда е жената за него. Тя го върна към живота, накара го да чувства, да спира и да се радва на малките неща от живота. Промени го напълно. Всъщност неговия страх е, че той не е подходящия мъж за нея. На вечерята със Селин на рождения му ден сякаш видя себе си през очите на Еда. Съпоставките, които си направи на реакцията на Селин за гледката, и неговата реакция от първият им обяд заедно с Еда, предсказуемия подарък, всичко, което не хареса на тази вечеря у Селин го върна към Еда и асоциацията му беше, че явно наистина ѝ е много скучен и не предстявлява интерес за феята като мъж. Всъщност това е нещото, което го спира всеки път, когато каже нещо за връзката им, за бъдещето или друго и Еда запърха с надежда с тези мигли, да се коригира и да обръща нещата към договора, работата и всичко друго, само и само да не си признае какво изпитва към нея (дори и пред себе си).
Много беше хубаво събуждането на сладурите в къщичката - Еда винаги реагира така първосигнално щастливо като види Серкан в просъница, без защитната дистанция. А той как се дръпна като видя че е гушнал ръката и 
, ама после пак си задремаха на един дъх разстояние. Много ми хареса как сам ѝ направи терариума. Влюбените фигурки, лампата, момините сълзи... Хареса му на Серкан обяснението на лелята за съжителството на цветята, разбра я май какво му каза. Айфер вижда, че Серкан е влюбен, иначе щеше много категорично да го извади от живота на Еда. Много ми хареса как задържа ръката на Еда при влизането на Селин и Ферит, не ѝ позволи да я дръпне, не че тя много се дърпаше де, но ...
За новия фраг не знам какво да кажа. Не искам да ги разделят. Този гняв, който виждаме у Серкан отново ми се струва защитен механизъм. Тъкмо се зарадва че Еда прие извинението му и хоп... Селин му я отне без време. Време е вече Серкан да събере смелост и да ѝ признае, че не може без нея. Не знам какво търси Селин във вилата им, но ми се иска този път тя да чуе нещо, което няма да ѝ хареса - например да чуе как Серкан казва на някого че е влюбен в Еда. Просто искам да ѝ видя физиономията
Иска ми се нещо хубаво да е измислил Серкан, за да е успял да закара Еда отново в тази хижа. И това "Дъхът ми спря" да е неговия начин да каже на Еда, че я иска (както тя му каза не е толкова трудно да кажеш на една жена, че я искаш) и тя все пак да разбере посланието правилно. Охх, стана дълго и объркано. Дано не сте заспали до тук 

.....И за бързо да напиша,не съм гледала епизода,ще си чакам превода ,ориентирам се по вашите мнения,толкова хубаво сте предали емоциите си,изчетох ви с удоволствие,във всеки удобен момент влизам през телефона да видя нещо ново написали ли сте.....и сега видях анализа на blue, ееее, blue,толкова много ми хареса написаното от теб:blue_heart:
, почувствах усещане за доволство ,че ми се искаше поста ти да е по-дълъг и да не свършва:blush: 
но в случая , аз видях реклама на Еда и Серкан и от чисто любопитство пуснах сериала и започнах да се смея , на него му стана любопитно , какво толкова се хиля и не се спирам и почна и той да гледа и взе , че му хареса
ами мнението му е , че Серкан е "тъп, горделив и инат" и се дразни , че кое му е толкова сложно да си признае просто , че харесва Еда. Но като цяло , много му допада и му харесва. Коментираме по време на сериала и гадаем какво ще се случва и ако примерно аз позная , той ходи и ми купува шоколади или нещо друго
ако той познае , се налага да му правя салата или пуканки
и така си играем и се редуваме, забавно е и е интересно. И после задължително като свърши серията аз искам да коментираме, а той ми казва просто :давай следващата , давай , стига губи време
но в случая , аз видях реклама на Еда и Серкан и от чисто любопитство пуснах сериала и започнах да се смея , на него му стана любопитно , какво толкова се хиля и не се спирам и почна и той да гледа и взе , че му хареса
ами мнението му е , че Серкан е "тъп, горделив и инат" и се дразни , че кое му е толкова сложно да си признае просто , че харесва Еда. Но като цяло , много му допада и му харесва.
Еда се предаде веднага
и как няма
Мисля си , че и двамата решиха, че този договор няма да приключи скоро и решиха да се скрият зад него, но сега вече става интересно..... ???
И така, това са моите мисли за нашето сериалче
ами мнението му е , че Серкан е "тъп, горделив и инат" и се дразни , че кое му е толкова сложно да си признае просто , че харесва Еда. Но като цяло , много му допада и му харесва. Коментираме по време на сериала и гадаем какво ще се случва и ако примерно аз позная , той ходи и ми купува шоколади или нещо друго
ако той познае , се налага да му правя салата или пуканки
и така си играем и се редуваме, забавно е и е интересно. И после задължително като свърши серията аз искам да коментираме, а той ми казва просто :давай следващата , давай , стига губи време
Препоръчани теми