Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 682
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Привет!

Ясно е, в третия фраг има моменти от първите два..Сега се загледах в прегръдката на масата...Във втори фраг, пак на същата маса, пак в същите дрехи, Серкан й задава личен въпрос...мисля си, че я пита за родителите й и мейби тя му разказва тъжна история и ...той я утешава...

# 706
Ох, този фраг ме напрегна, по добре да не го бяха пускали.

Напълно съм съгласна с коментара на dariVale относно Селин.
Аз май съм една от малкото, които я харесват. В един сериал няма как да мине без лоши, но честно казано нея не бих я нарекла лоша. Нито се е държала злобно, нито е създавала целенасочени интриги, въобще не може да се сравнява с разни бивши от други сериали, които са върха на интригантството и злобата. Просто е една влюбена жена, която търси някоя сламчица, за която да се хване и надеждата да осъществи любовта си още не е умряла. Напълно нормално е да не харесва годеницата на човека, в когото е влюбена и да не се държи приятелски с нея, и да и става неприятно когато чува, че той я е завел в планинската си вила и т.н. Докато Серкан продължава да ѝ дава празни надежди, на нея ще и е много трудно да продължи с живота си, въпреки че се опитва. За да стане това те трябва да прекъснат всякакъв контакт. За мен това е много долно от страна на Серкан. Освен Еда, той ще нарани много и Селин.
А Еда как да предположи за чувствата му като той само ѝ навира договора в носа и повтаря Селин, та Селин.

И за още неща съм му ядосана на Серкан, но за тях в друг пост като изгледам преведения епизод.

# 707
Аз искам Еда да се засили срещу Серкан и да го нацелува както в края на първи епизод и да му даде подобаващ отоговор на въпроса дали ще остане. Ще остане, я! 🤣

# 708
.... думите на Серкан към Еда " Какво искаш от мен? Наистина не разбирам. Ако след седмица ти кажа „Остани“ ще останеш ли? и от нейният отговор ще се развият събитията по нататък.

Аааа, много обичам аз такъв вид въпроси в условно наклонение... Брех, тоз Серкан Болат наистина не може да каже на една жена "Остани до мен...." . Верно казва Еда, много му е трудно да бъде прям... Серкан бей, истинските чувства не боравят с условности, ти просто й кажи "Остани!", заяви своята позиция  като мъж, а недей да я поставяш в бъдеща условност, ако й кажеш... Може да й кажеш, но може и да не й кажеш... Кой, очакваш, със сигурност да знае дали ще го направиш?! И аз като жена, и вероятно също като Еда,  не мога да те разбера....

# 709
Аз да ви кажа не знам как ще са подредени събитията в епизода. Флаговете са объркващи, и изглежда, че няма да има никакво развитие - продължава да се точи драмата, която започна на рождения ден на Серкан, когато Еда осъзна, че се влюбва в Серкан и че тази любов няма бъдеще. Тази безнадежност е много тягостна.

Думите "Ако след седмица ти кажа остани, ще останеш ли?" Не мисля, че ще са в края на епизода. Защото след като пита за "след седмица" т.е има седмица пред тях.... Не ми се вярва да си кажат обичаме се, след седмица ще сме заедно. И Еда да го нацелува. А после цяла седмица, Серкан да се чуди как да си върне Селин?

Ето един примерен вариант на събитията, ама може и да е тотално грешен....

1) Думите на Серкан, че Еда трябва да измисли как да убеди Селин, докато, той се занимае с Ферит.
2) Съобщаването на Айдан за брака между Селин и Ферит (и тя като нас ще се чуди).
3) Вечерта Еда ще страда за Серкан, Серкан ще мисли за Еда
4) Срещата пред холдинга с Каан. Явно е, че Ферит има много по-добра идея (негова или на Каан), от тази с белезниците в поканата, с която да върже Селин.
5) На следващия ден може би пак ще ходят до холдинга, ще кажат на Селин, че и те ще се женят.
6) Вечерта Серкан ще сподели с Енгин, че годежа с Еда е фалшив
7) Ще мерят булчински рокли
Sunglasses Ще има някакво събитие или фотосесия, на които Еда ще е с цикламената рокля
9) Може би след това ще е въпроса "Ако след седмица ти кажа остани, ще останеш ли"
10) На следващия ден Серкан ще пита личения въпрос Еда
11) Вечерта Еда ще го пита дали е влюбен в Селин. Серкан ще съзерцава огъня и ще говори пак с Енгин, а после със Селин
12) ще има пресконференция явно ще обясняват за сватбите си пред медиите.
13 И накрая за мен си остава въпроса на Селин - има ли възможност да са зедно, и че ако има ще зареже Ферит.

Много ми се иска на това изказване пред медиите Серкан и Еда наистина да разкрият чувствата си така както са.  Ние зрителите заслужаваме признания, макар и да са за пред медиите.

Но тъй като не съм голям познавач, да кажа , че не е изключено да стане и това което предполагате - в края на епизода Серкан да пита Еда дали ще остане и тя да го нацелува и да приключи драмата със Селин Revolving HeartsRevolving Hearts

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 22:59 от kukli4ka456

# 710
https://www.vbox7.com/play:154013a897

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 22:54 от sani1212

# 711
  • София
Да ви кажа - колкото са различни, толкова са и еднакви нашите сладури. Еда е буря от емоции, а Серкан е въздържан. Еда следва сърцето си, а Серкан се вслушва в разума си. Еда е романтична, Серкан е прагматичен. Еда е мечтател, Серкан е реалист. Еда е забавна, докато Серкан е сериозен и обран. Еда е комуникативна, а Серкан е вълк единак. Но и двамата са горделиви, инатливи и твърдоглави. И двамата обичат да са прави, не отстъпват и държат на своето. И двамата правят каквото си искат. Но правят и доста компромиси спрямо един друг. Най-общото между тях е, че са влюбени един в друг. Интересно ми е сценаристите какво са измислили. Как ще ги съберат? Какво ще се случи, че да признаят чувствата си? Кой първи ще се обясни? Наистина нямам търпение да излезе епизодът в сряда. Толкова е тегаво така - по цяла седмица чакаме и после два часа минават като миг. И после отново чакаме. Но пък... по-добре така! По-дълго да гледаме. Не искаме да свърши за нула време. Simple Smile

Хайде, момичета, толкова от мен за днес. Лека нощ!

# 712
Привет, добре де в началото на 3 фраг Серкан и Еда изглеждат много доволни и щастливи и как се поглеждат само.
Но след това има доста объркващи моменти и тъй като не знаем каква е истинската последователност ще чакаме да мине епизода.
Имам чувството, че нищо конкретно няма да се случи или най-много да се разделят защото и двамата са влюбени, но нямат никаква предствава за чувствата на другия. Човек като е влюбен става доста несигурен в тези сериали, държи се странно и обърква най-вече този в когото е влюбен.
Имаше един момент когато я закара до тях, тя му каза нещо от сорта значи това е всичко свърши, а Серкан и отговори че за него не е така. Когато тя слезе я попита наистина ли не иска да остане с него, но разбира се много бързо се усети  какво и казва и завъртя пак приказката за работата.
Дано сценаристите ни изненадат, защото познатите варианти като ревност или катастрофа за да забравят гордостта и да си признаят чувствата вече много се изтъркаха.

# 713
За последователността на събитията не знам - аз обикновено не се ориентирам добре по фраговете. Така добре ги омешват.
На мен ми се иска разговорът между Серкан и Енгин да е в началото на серията, за да може Серкан да се осъзнае най-накрая. И да започне да действа адекватно. Само че за разлика от горните мнения аз искам този път инициативата да дойде от Серкан - да намери смелост и да целуне Еда People Couplekiss, и да ѝ признае, че е влюбен. Еда беше достатъчно смела и инициативна от самото начало. Време е да видим и Серкан в действие.

# 714
Оптимистът в мен говори, че нещо или някой ще преобърне събитията в края на епизода и Серкан по някакъв начин ще бъде принуден да търси отговори, затова е и предположението ми за въпроса, който задава на Еда. Пък и обстановката в която са е много различна от останалите сцени и в трите фрага.  Определено не мисля, че ще има раздяла между двамата защото в противен случай ще бъдат много наранени. Нооо пак казвам в мен говори оптимистът.Heart Eyes

# 715
Това изказване, което ще правят пред медиите ми напомни на трейлъра на сериала. Той беше хубав. Репликите, защо са се влюбили бяха супер и бих се радвала да ги включат или да направят нещо подобно. Защото сега са истина  Revolving HeartsRevolving Hearts

https://www.vbox7.com/play:fdbfcc55e5

# 716
И какво,ще има репортаж за две известни фамилии/а, може би три,понеже Ферит също е от заможно семейство/ на Истамбул и техните сватби.Ще има фотосесия на бъдещите младоженци и интервю с тях. Време е вече тези събития да стигнат до Мадрин.

Мътни са ми намеренията на Ферит.
Селин,упреквам я за това ,че се възползва от един влюбен в нея мъж,за да ревнува друг,и е готова да зареже първия при най-малката надежда да има шанс  с втория.Бори се за любовта си ,но не за сметка да друго наранено сърце.

Хареса ми ,че Серкан сподели с Енгин в каква ситуация се намират с Еда,радвам се ,че Енгин ще му даде съвет и ще го насочи да мисли в правилната посока.

Аз искам Еда да се засили срещу Серкан и да го нацелува както в края на първи епизод и да му даде подобаващ отоговор на въпроса дали ще остане. Ще остане, я! 🤣

И аз съм си го мислела това, че ще интересно Еда да действа ,да го целуне ,да го придърпа в обятията си ,но много ще го  улесним нашият Серкан Болат,нека и той се потруди малко и със силата на своята мъжественост, да я дръпне в прегръдката си, да я целуне  и да завладее света й, да бъде откровен и да заяви любовта си.Точно и ясно да каже и покаже  ,че желае цветното момиче.

Много ми се иска разкриване на чувства,но едва ли ще е в епизод 10-ти,може би в епизод 11-ти  ще  преживеем тези емоции и ще се насладим на любовта и откровенията на нашите Еда и Серкан.Дано да бъркам,не мога да се ориентирам по фрагментите,объркващи са ми.

Очаква ни интересен епизод ,с много събития.

# 717
# 718
.... думите на Серкан към Еда " Какво искаш от мен? Наистина не разбирам. Ако след седмица ти кажа „Остани“ ще останеш ли? и от нейният отговор ще се развият събитията по нататък.

Аааа, много обичам аз такъв вид въпроси в условно наклонение... Брех, тоз Серкан Болат наистина не може да каже на една жена "Остани до мен...." . Верно казва Еда, много му е трудно да бъде прям... Серкан бей, истинските чувства не боравят с условности, ти просто й кажи "Остани!", заяви своята позиция  като мъж, а недей да я поставяш в бъдеща условност, "ако й кажеш"... Може да й кажеш, но може и да не й кажеш... Кой, очакваш, със сигурност да знае дали ще го направиш?! И аз като жена, и вероятно също като Еда,  не мога да те разбера....

И да си продължа евентуалния разговор между Серкан и Еда.... Мисля си, че Айшето ще измисли хитър ход тук, ама и аз да дам моята лепта за сценария... Simple Smile На въпроса "Ако след седмица ти кажа „Остани“ ще останеш ли?", най-подходящ според мен е отговор ... "Ако ми го кажеш след една седмица, тогава ще получиш моя отговор... "  Ииии..... разчитам на едно фръцване от страна на Еда и Серкан да гледа замаян след нея и да се чуди откъде му е дошло... Или пък Еда да му каже... "Когато си готов да кажеш "Остани!", почукай на вратата ми... " Laughing А аааа, ето ти една условност, Серкан Болат, че да има за какво да мислиш в рамките на седмица.... Каквото повикало, такова се обадило....

П.П.  Айде, Айше, вземай ме в екипа си, че да го наглася аз тоз Серкан Болат...

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 00:54 от mury9

# 719
... ето ти една условност, Серкан Болат, че да има за какво да мислиш в рамките на седмица.... Каквото повикало, такова се обадило....

И два епизода да се чудим какво точно е измислил...

Общи условия

Активация на акаунт