Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 400

• 37 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Според мен са започнали снимките.
Косата на Енгин бая е пораснала...

# 151

Аз пък разбрах къде са снимани - в къщата на Кахраман.

# 152
Днес получихме доста нови снимки.
Очаквам с нетърпение и  голямо вълнение.
Сигурна съм, че въпреки  обявеното военно положение, ще има забавни моменти с Елван Simple Smile И не само..един успешен сезон.
Интересно ми е дали Зехра, ще стане червенокоса ?
Марта, ти си истински Шерлок Холмс.

Скрит текст:
Араселиа Yellow Heart-
  Мисля, че човечеството израства все повече и повече в това отношение. Има редица кампании, залага се  в учебния материал на децата- толерантност и надрастване на стереотипите.
Ако  се замислиш сериала обхваща много теми свързани с обществото, както в Турция, така и около нас.  
Възпитаване на детето с позитивен модел в семейството и обществото, солидарност и разбирателство между поколенията. Промяна на обществените нагласи произтичащи от различия, създаване на междукултурно единство, уважаване  на различното мнение и многообразието.
 Не на насилието и неразбирателството.  Споменават се редица уязвими групи, проблемите им, отхвърлянето от обществото.
Липса на емоционална интелигентност и образованост сред младите и т.н.

Аниста
Благодаря ти  Two Hearts
Нека да има различни мнения, но да не се накърнява достойнството на Енгин или някой друг.
Глупостта е болест сред хората.
Бог да пази, всеки който се има за безгрешен.
Всеки човек е  лош и добър,няма светци.  

Съжалявам, че се превърнах в един досаден философ.

Марта   Сериозно си се потрудила. Подготвяш сериозна зимнина.

# 153

Голям магнетизъм има в този човек.Подобен магнетизъм  е много рядък при хората!
Само като го видиш те привлича от раз!

Марта и аз го правих същото педи 3-ри дена.

Наистина, че  в сериала са заложени много теми свързани с обществото и семейството.
Не ми харесват някой работи по възпитанието на Мелек от Наре, когато я кара да лъже пред Санджар.
Детето  е пряко свързано с проблемите на семейството,не ходи на детска градина не играе с деца,къде му е детството?
Лека нощ,пазете се и бъдете здрави!

# 154
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Е, дойде понеделник - денят на сериала ни.
Успешен да е за всички.

# 155
Добро утро,

В очакване...

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 156

Добро утро момичета Two Hearts
Най-после е понеделник - и сериалът ни стартира с новия си сезон!
Да си подредим задачите за днес и довечера да сме на линия за да видим продължението на историята Санджар/Наре.
Снощи в по-късна доба докато джитках насам-натам из нета прочетох, че Ай Япъм правят "стоп" на сериалите си, защото двама от актьорите им са с доказана Ковид19 инфекция.
Започват масово изследване на няколко продукции, сред които се цитира и "ДП".

Кой откъде, с кого и как, но сред актьорската гилдия контактите са многобройни и ако един от нашите се окаже контактен и положителен - пак ще имаме прекъсване.
Дано при нас всички да са здрави и да си продължат снимките по план, защото и нашите ходиха цяло лято наляво и надясно...
Лично аз мислех, че такива тестове просто са задължителни преди още екипът да е започнал работа. Изследват се всички и  едва тогава може да стартират снимките.
"Лежаха" цяло лято на тези 4 серии, сега да не им се види почивката "ташкън".  Офф, мисля ги много и се моля всички да са здрави.

Момичета Two Hearts хубав и спорен ден! Да пием по кафе и да си захващаме задачите.

# 157

Чуден момент.Heart

# 158
Щастлива седмица, бъдете здрави..

# 159
  • Пловдив

Марта, това при рускините не е вярна ивформация.
Съобщението е от Бирсен Алтунташ. Касае Ай Япъм за Нетфликс.
Но, ние сме започнали снимките, всички са минали теста, а и имаме фирма за децинфекция на местата където снимат.
Въпреки това, трите Д-та, за предпазване, касаят всички, в т.ч. и нас.

# 160
# 161
  • Пловдив

Готови сме за пътешествие...
Трудно ще е, пътят ще е дълъг, но любовта трябва да победи.

# 162
Аз  нямам търпение, не знам за вас..
Опитвам се да се настроя за много изненади, за да не оставам разочарована или удовлетворена.
Че ще започна и аз да правя колажи с Ураз Laughing ()

Дано доброто и любовта вземат превес над сериала!

# 163
  • Пловдив

Ей така, не ме свърта на едно място и мен...
Но, това е просто сериал, история която ни предлага Енгин с поредното си превъплащение.
Ако искаме този или онзи персонаж да не ни дразни, трябва да го занулят.
Няма как обаче това да стане. Трябва да ни ядосат някои герои, важното е да не се отказваме от поддържането и да имаме търпение в това, което са ни приготвили. Има време до края... Нека да е по-далече този край.

# 164
Здравейте,
Споделям вълнението и нетърпението ви,пожелавам на добър час на новия сезон.
Нека е рейтингов сериала ни,за да гледаме завършен втори сезон.
Не си падам по нищо предсрочно.
Очаквам любов,красиви сцени,интересно развитие.

Бъдете здрави,нашите актьори също,защото в противен случай нищо от пожеланията ми няма да се сбъдне.

Общи условия

Активация на акаунт