Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 400

• 37 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здрасти,
 Благодаря ви за новините и снимките.
Честит празник!
 Съединението прави силата.

Доста слаба е рекламата на сериала.

Аз съм фенка на Неслихан и Енгин.
И никога не забравям, че в телевизионното шоу ми се представя техен екранен образ, а не техния реален свят.
Ако съдим крайно всеки, то бихме обезсмислили значението на затворите например. Където истински рецедивисти, търпят наказание и поправка.
Сравнявам със затворите, защото някои фенове съдят прекалено крайно Наре и Санджар. Или като цяло всичко, което не разбират. 
Продукцията засяга доста сложни теми и драматични събития.
Всеки греши и заслужава прошка. Може би на хората им е трудно да се поставят на мястото на другия. Както и да правят сложни анализи или да разграничат нещо различно от бяло и черно. Сиво например. 

Ако погледнем на историята, като на един разказ и от психологична гледна точка, бихме били доста добре настроени към шоуто(дори един към друг).

Хубави почивни дни!

# 136

"..........................................Хората казват, че любовта променя човек, но дали са виждали какво причинява болката? Помита всичко по пътя си. След нея никога не си същия, след нея нищо не е същото. Сам избираш надолу ли да копаеш или да катериш. "

Силвия Крумова
Цитат
Наре: Вместо да бягаш от мен, опитай се да стоиш далеч от мен.   
Да пофилософствам и аз.А той, знае ли, че бяга от нея

# 137
Нина, извинявай, ако съм те обидила 🙏 Не ми е това целта. Разбира се, че сигурно има изключения, както във всичко в живота.
  Неслихан я харесвам, помня я от онзи сериал с Али Реза 🙂, не помня името в момента. Там беше дете, както и Фахрие съвсем девойка.
  Черна любов гледах в едни съботи и недели рано сутрин повтаряха няколко серии, но ми беше безинтересен - това пък не е "моята бира" - красиви, издокарани по последна мода , с безупречен грим и прически, тип богатите също плачат, някак си не са ми важни тези неща, не могат да ме трогнат техните "проблеми",сори.

# 138
  • Пловдив

В пресата днес: https://seriesturkish.com/the-ambassadors-daughter-series-change … tm_medium=twitter

"Дъщерята на посланика" промени живота на Джейда Дювенджи!

Сериалът „Дъщеря на посланика“, който успешно завърши първия сезон по Стар тв Star, се готви да се появи пред своята публика с 18-ия си нов епизод в понеделник, 7 септември. Неочакваното име, което участва в първия сезон на сериала, е Бюлент Шакрак.

Бюлент Шакрак, новото име на сериала "Дъщерята на посланика" с героя Кахраман Боз, дава живот на лошия човек. Във втория сезон на поредицата се очаква Бюлент Шакрак да запълни злата квота с героя Кахраман.

След такова развитие на събитията Джейда Дювенчи смята за по-мъдро решение да се премести в Бодрум за 8 месеца, вместо да чака пътуването на съпруга си. Известна с лоялността си към дома и реда, Джейда Дювенджи написа дълго съобщение в профила си в инстаграм и обясни защо искат да се установят в Бодрум.

Актрисата е уверена в решението си и вече е подготвила условията за дъщеря си Мелиса и сина Али. Продължавайки да снима в Бодрум, сериалът "Дъщерята на посланика" предизвика голяма промяна в живота на Джейда Дювенджи благодарение на съпруга й.

Ето какво написа в инстаграм профила си съпругата на Бюлент/Кахраман - актрисата Джейда Дювенджи:

Животът ни прошепна предложение и ние преследваме семейството... След 8 месеца живот в Бодрум започна вълнуващата суматоха в нашия дом. За дълго време преди години започнах да живея в други градове и къщи заради дъщеря ми. Мисля, че разбирате достатъчно от постовете ми колко съм отдадена на дома и навиците си. Моята отдаденост и обсебеност от необходимостта и преследването на леченията, в които вярвахме, намаляха с времето. Някак си свикнах с пътуващия живот с мисълта „да се върна по някакъв начин в дома си“. Дори звучеше забавно. Но този път сме в забързаното възстановяване малко по-дълго... Любимият  ми трябва да прекара следващата година в Бодрум заради работата си.  Вървях напред-назад между смяната на целия ред и ходенето до него и очакването му от път вкъщи всяка седмица. Тогава един ден си казах спокойно: „Светът се промени за един ден, плановете на всички се объркаха и вие формирате начин, по който сте щастливи и децата ви са щастливи. Животът е кратък, оставете се на чудесата на потока и намерете това, което наистина искате". И тогава, след като сме сигурни в моето решение, ние по чудо сме поставили всичко, което ни е необходимо, по чудодеен начин, въпреки че най-важното е редат на Мелиса ... Развълнувана съм ... Снимам всичко, през което преминахме, за да бъде сувенир за децата. Пожелайте ни късмет

Операторът ни вече е в Бодрум.
Събират се, започват.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 17:31 от mariana51

# 139
Джейда първо да види какъв ще е рейтинга, да не трябва след някой друг месец пак да се мести 😏 Шегичка 😜, ама не съвсем...

Продължавам с философстването (Хармония 🤝 😉) - всъщност актьорите са професионалисти, за които е интересно да играят различни и интересни образи, та и Неслихан изглежда, подобно на Берен, скача от образа на наконтена богаташка към не бедна селянка баш, но добре образована девойка от средната класа, с по-спортен ежедневен стил на обличане, която не презира селяните и се държи уважително към хората независимо от облекло и ниво на образование 👍

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 18:57 от araselia

# 140
:hugs:araselia Напълно те разбирам и се извинявам, ако аз съм те засегнала.
Твоя коментар за феновете на Неслихан ме накара да напиша поста.
Доста често се изказвам по-темата за негативните мнения и глупости които ни заливат за сериала. Не искам да цитирам или пояснявам-кой и къде.
В мрежата има хора, които явно не харесват сериала, но продължават да гледат и следят с вълнение. Пишат, гневът се, спорят, обиждат, правят колажи и какво ли още не. Наистина имат право на мнение по-темата..

Но в крайна сметка, основната причина, която те кара да гледиш, трябва да е шоуто и историята.  Дори да го гледаш заради актьора, ако ти носи негативни емоции, би трябвало да насочиш вниманието си към друга продукция. 
Винаги, ще има хейтъри. Нищо не можем да направим за тях.

Не трябва да се дразним, почти успявам.... Rolling Eyes

# 141
  • Пловдив

Още един миг с Енгин от промото на Стар тв.
Ами, детето си още в него.

Момичета, оставете това, кой кого не харесва - Енгин, Санджар или сериала.
Нима ние харесваме всички и всичко?
Та то е невъзможно, ноооо, възпитанието е важно, но не е задължително...
Чак сама си се смея, колко съм "умна"...

# 142
Нина, няма проблем 🙂

Марианче, ама много си умна наистина, почти да откриеш топлата вода 😉😂

# 143
"Да унищожиш предразсъдъците е по-трудно,отколкото да разделиш атома на частици." Айнщайн
Да, нека не обиждаме и не се няпрягаме с хейтърите.
Нови снимки в Инстаграм..
Безкрайните игри на Кахраман.
Окото на Елван е върху Менекшето.
Ще има сълзи и смях..
Малко остана Heart
И главните сц пътуват към Бодрум..

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 21:51 от Nina_richi

# 144
Айнщайн е гений, можем да му вярваме, предразсъдъците са вечни.

От режисьора

И единия от любимците на Енгин в ком пания с друг голям през годините - така се остарява красиво и достойно 👌

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 21:24 от araselia

# 145
  • Варна

Аз съм фенка на Неслихан и Енгин.
И никога не забравям, че в телевизионното шоу ми се представя техен екранен образ, а не техния реален свят. 
Продукцията засяга доста сложни теми и драматични събития.

Всеки греши и заслужава прошка. Може би на хората им е трудно да се поставят на мястото на другия. Както и да правят сложни анализи или да разграничат нещо различно от бяло и черно. Сиво например. 

Ако погледнем на историята, като на един разказ и от психологична гледна точка, бихме били доста добре настроени към шоуто(дори един към друг).

Нина Two Hearts много добре казано. Но явно има много  зрители, които не искат да се напрягат с мисловни процеси, за тях хората са или лоши  или добри и тези по-средата  нямат шанс Smiling Imp  Но хората не можем да променим, ще продължим да четем злостни коментари и нелепици, ясно е Rage

Момичета, благодаря за всичко, което сте сложили в темата, лека вечер и до утре с дългоочаквания епизод, дано в него положителните емоции са повече от отрицателните Yellow Heart

# 146
Пак от режисьора

# 147
Здравейте момичета!

Макар ,че празникът вече е към своя край, но сега намерих време да ви го честитя!

Скрит текст:
Честит празник! Честваме 135 години от Съединението на България

Остава един ден до втори сезон на серияла ни!
,,Войната започва'' звучи ми малко страшничко,но ще видим какво са надробили сценаристките!

Наистина у Енгин е   останало детското в него!

Дали са започнали вече снимките?

# 148
  • Пловдив

araselia, да, Емре Кабакушак е песнал това стори и е написал: Утре вечер "Дъщерята на посланика".
Днес добре ни подгряха.

# 149

Момичета Two Hearts
Сега сядам на компа и ще ви чета, защото при мен есента дойде и цял ден я "посрещах" ...

Скрит текст:
С аромата на 50 кг печени чушки.

Общи условия

Активация на акаунт