Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 400

• 37 853
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Доброи утро,

Почти нищо за Мелек, в предстоящата серия.Thinking

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 106

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и релаксиращ ден събота!

# 107
Здравейте момичета и добро утро!

Нека този прекрасен съботен ден ни дари с много слънце,красота и прекрасно настроение!
Благодаря, за новата тема и за всичко което слагате в нея.
Имаме си озет и снимки за 18 -ти епизод.Остават 2-ва дни до 7-ми септември ,излъчването на епизода, който чакаме  с голямо нетърпение и вълнение.

Гледам тези сцени и не мога да им се налюбувам,каква нежност ,какъв професионализъм строи от тях.
Лек ден ви желая ,пазете се и бъдете здрави!

# 108
Добро утро и хубави почивни дни!

Не остана до продължението на историята. Има доста неизвестни, една от тях е Дуду какво си хортува с Гедиз, каква им е общата тема на разговор ,изглежда да е неслужебно Simple Smile

# 109
  • Пловдив

Само влюбените могат да се гледат така.
И в болка, и в радост.

# 110

Тъга, разочарование, гняв...

# 111
  • Пловдив

Къде ли са Наре и Гедиз, колите и на двамата са там, до разрушената къща?

# 112

Не ми се вярва отново Акън да отвлича Наре, този път обаче в комплект с Гедиз.
Сигурно ще ни покажат как пък той би я спасил... Обаче има и трета кола. Значи още някой е дошъл и този някой също липсва.

# 113
Цитат
Цитат
Обаче има и трета кола. Значи още някой е дошъл и този някой също липсва.
Войната нали започна.Наре и Гедиз, за МелекА Яхя да им помага, заплашен от Менекшето.Thinking

Сигурно серията ще завърши, като Санджар, ужасен, пита, "Къде сте".....

# 114
Цитат
Цитат
Обаче има и трета кола. Значи още някой е дошъл и този някой също липсва.
Войната нали започна.Наре и Гедиз, за МелекА Яхя да им помага, заплашен от Менекшето.Thinking

Сигурно серията ще завърши, като Санджар, ужасен, пита, "Къде сте".....

То, че Яхя ще действа против брат си е ясно.
Обаче много станаха  "враговете" - близки и далечни.  А най ще боли от близките. От тези които си считал за приятели/братя.
Къде ще е Каврук в цялата тази ситуация? И чия ще е сватбата? Нали изтекоха едни снимки зад кадър /от заснетите 4 епизода/.

Много въпроси - дано да имат логични отговори. Дотук сериалът върви без  дементни забравяния от страна на СЦ. Почти на всичко има отговор, когато му е дошло времето.
Колко се чудихме за онези 9 милиона - как, откъде, при кого са отишли и прочие. Имаше отговор, който лично на мен ми е доста сложен. Друго се сещам в тази връзка и моля някой който може да ми припомни реда на придобиването на "забравеното" във времето наследство на Ефеоглу.

Значи аз така помня ситуацията. Ако бъркам някъде, моля да ме коригирате.
1. Всичко започва от прадядовците на Санджар, Гедиз и Каврук. Единият бил герой/ефе, другият го скрил в конака, а третият бил лечител.
2. Прадядото на Гедиз оставя наследство на Ефеоглу и умира.
3. Дядото на Гедиз обаче не предава това наследство и на смъртното си легло иска това наследство да бъде предадено от сина му /бащата на Гедиз/ вече на Санджар, тъй като бащата на Санджар е починал.
4. Свидетел на всичко това е дядото на Каврук, майката, бащата и сестрата на Гедиз, а впоследствие и самия Гедиз чува всичко това при пристигането си в конака.
5. Баща и син Ишъклъ се скарват жестоко.
6. Бащата на Гедиз не изпълнява волята на баща си и оставя това наследство за себе си.
7. Приблизително в същото това време е историята на Санджар и  Наре, дори Санджар и Гедиз са се засекли на летището при връщането си в Мугла.
8. Гедиз решава да поправи стореното от дядо му и баща му, като "връща" наследството което е завещано от прадядо му на Ефеоглу.

И тук обаче идва моят въпрос -  това истинско връщане ли е, след като парите са откраднати от "общината=бащата на Гедиз" и след известно време /мисля 6 месеца/ са върнати същите пари + лихвите.
Т.е. парите са взети все едно назаем /от страната на Санджар/ и са вложени заедно със собствени  пари на Гедиз в общ бизнес, който за кратко време връща вложеното и носи още огромен капитал.

Ако моята трактовка е вярна - Гедиз въобще не е "дал/върнал" наследството на Ефеоглу.

# 115

Цитат
Т.е. парите са взети все едно назаем /от страната на Санджар/ и са вложени заедно със собствени  пари на Гедиз в общ бизнес, който за кратко време връща вложеното и носи още огромен капитал.
Остава, конакът и маслиновите насаждения.Thinking

# 116
  • Пловдив

Неслихан в сторито си:
Гледам новия сезон

Марта, точно така. Гедиз просто е споделил на Санджар за оставеното наследство.
Или, това което пише harmonia_dd е точно - завещани са маслиновите насаждения, конака.
Имам папка с изрязаните моменти по изясняване на богатството.
Сега ще ги направя във файл и кача - ще го пусна и в темата...

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 16:05 от mariana51

# 117
Давай доказателствата.

# 118
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:4c34a38cee

Ето, в 6 и 7 епизод моментите от които разбираме какво се е случило с наследството.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт