Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 360
  • 939
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Фонс 🤗

И аз ви изтървах вчера, много динамичен ден... За днес имаме само 2 места да посетим, дано да е бързо и гоу хоум.

Спорен ден, банда!

# 106
  • Ямбол
Добро утро!

Инсталирана съм вече. Чакам другите да се наспят.

Хубав уикенд!

# 107
И от мен добро утро. Лиляна е взела всичкото слънце и при нас хладно. Личи си, че вече е септември.

# 108
  • Бургас
Добро утро!

След вчерашния дъжд снощи в парка си беше истинска есен. Прибрах се премръзнала, пих два чая и заспах.

Сега е слънчево и много се чудя дали става за плаж, та на Лили снимката ми дойде тъкмо навреме.

Всички, които ми завидяха вчера за щрудела и книжката, да си признаят. Цял следобед имах работа, че и 4 броя дечица. Но племенницата ми това не го вижда, а само ”леля си пуска робота да ѝ чисти и тя си сяда на диванчето” Joy ей така ме редила пред сестра ми цяло лято.

Фонс, Hug

Хубав ден, момичета!

# 109
Добро утро!

Трябваше да сме на път, но вместо това изчистих и метнах едни тиквички във фурната. С кисело мляко и чесън, обожаваме ги. Сега се чудя какво да правя. ММ отиде да поработи на частно, поне пари да изкара. Ще гледам филми, вероятно. Повечето ми приятелки са поели на някъде, та няма и на кого да звънна. Малко пенсионерски ден ще ми е днес, но здраве да е.

Хубави и слънчеви почивни дни!

# 110
Цвети, има и такива дни, не се коси.
И ние сме си вкъщи, пазарувах, чакам принцесата да стане и ще го мислим деня.

# 111
Ние си направихме пикник на Рупите. Много хора имаше, не го очаквах. Най- интересното беше, че бях закачила на един клон чантата с мръвките (че имаше много досадни оси и така ги държах по- далече от масата), но една котка скочи, скъса торбичката и замина с пликчето с кебапчета. Сега ще поразчистя у дома и ще разходя кучето. После ще пека пилешки крилца за вечеря.

# 112
  • Canada
Ох, Мари Joy Облажила е душата котаната Joy

Бяхме на китаец ние, минах после през един любим магазин и окончателно се убедих, че приключих с шопинг-обиколките.

Мекици и баклава има у дома, мъка 😬

# 113
Фонсе, какви мекици, каква баклава? Бъг?

# 114
Аз съм на тирамису и прахче против настинка, неочаквано добра комбинация Grinning Grinning Grinning

# 115
Добро утро!

Лин 😂 Дано тирамисуто е било вкусно, а прахчетата да са си свършили работата и да не се налага да ги ползваш днес!

Фонс, що така с шопинга? Баклавата и мекиците ги одобрявам 😁

Аз вчера се тъпках с домашна лютеница и хляб 😁 Кумицата и майка и се бяха вихрили и нямаше как да откажа да дегустирам 😁

Кукнах рано, но и рано припаднах, че бях смазана вчера. Ще си направя йогата, защото се склещих от толкова път и седене и си чакам майсторите за комина (разгеле). Има даже някаква наежба да ми намерят готов котел и другата седмица да монтират всичко-да видим. 

В планът ми е и да си боядисам косата. Чистенето ще е утре, майсторите като приключат.

# 116
  • На брега на реката
Добро утро.

Честит празник на всички!

Вчера пак правих лютеница, ама на село, за нашите. Мисля тези дни, да направяи една салата Ропотамо и да финиширам.
За днес съм планирала, да ходим с ММ на басейн, да видим как ще  е времето, че и онзи ден се канихме, ама беше облачно.

Ени, къде си? Какво правите, със синеочка?

Али, спорен да ти е деня и да се подреди всичко, както трябва.

Лин, това с прахчето не ми хареса, но титамисуто - одобрявам.

Фонсче, що така с шопинга?

Мари, гладини ли ви остави, тази котка?

Ети май е забегнАла по турско?!

Карзчето, също ми липсва!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 07:51 от Бубoлина

# 117
  • Бургас
Добро утро! Честит празник!

Лин, надявам се прахчето да си е свършило работата.

Фонс, баклавата не, но мекиците, ах, мекиците как ми се хапват. Ще се утешавам с палачинки, от много време не бях правила.

Марѝ, това коте как се е облизвало вчера цял ден. Кой знае и чия друга торбичка е гепило при толкова народ.

Али, дано майсторите днес си спазят поетия ангажимент.

Бубе, чакам включване от басейна Swimmer

Слънчев ден, момичета!

# 118
Добро утро.
Буб, моля те, сподели рецептата за ропотамото! Може да направя малко и аз, но без рибата.
Лин, оправяй се. Ако е останало днес тирамису повтори комбинацията, че за утре да си пушка.
Смятам да покифлея от безизходица и да накляпам скалпа с тривитаминол.
Селесте, нещо не ми хареса случката с кот на Рупите. Имам чувството, че хората са започнали там да си изхвърлят котките.
Али, успех с майсторите!

# 119
Аз си наклепах косата с масла. Така и така ще се боядисвам, поне нещо полезно да и сложа. И скалпа си напръсках с отвара от коприва, да живее еко-био козметиката 😂

Общи условия

Активация на акаунт