Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 356
  • 939
  •   1
Отговори
# 90
  • На брега на реката
Аз и днес ще правя една доза лютеница. Много я харесахме и е доста мързелива и бърза.  Намалих захарта и замених виното, като увеличих оцета и доста повече ни хареса.  Абе, уж все се каня, че спирам и все ми малее. Лакома работа!     Joy

# 91
Добро утро!

След малко отивам на тръстиката. Петък е, обичам петъци! Хладно е, но грее и слънце.. май ще е топло. Като почна да се чудя какво да облека и се поизнервям. И това променливо време..мрънкало. Rolling Eyes

Хубав и слънчев ден ви желая!

# 92
  • Бургас
Привет, момичета!

Тук вали дъжд и е студено, идеално време за щрудел. Ей сега го вадя от фурната. Денят се очертава лежерен, с книжка, а май и за чайче ще е подходящ.

# 93
Ех, Селесте, хапни си и за мен едно малко парченце.
Сутринта не писах, защото видях, че последния пост също е бил мой и рещих да не досаждам. Оплаквам се, че днес най- накрая ни взеха дивана за претапициране. Румка, ела да те питам за съвет.
Буб, сега вече ме надъха да отворя рецептата за лютеница в скрития текст. Да питам- там е записана с твоите подобрения или не?

# 94
И тук вали, а покрив все още няма Whistling
Обаче снощи се събрахме с девойките, добре беше. Другата седмица децата ще се подготвят - фризьори, маникюристки, ще кажеш че за манекенки ще учат Joy
Във вторник родителска среща, в неделя Джъмбо и 15-ти с начале.
Ох, само дано да ходят присъствено на училище.
Тези глупости (изолации, дистанционни обучения) на никой не влияят добре в дългосрочен план.

пп: тук съм, едновременно сме писали Simple Smile

# 95
Селесте, завидях! Искам и аз вкъщи с чайче, книжка и щрудел!

Поне децата са спокойни и спят. Аз пия кафе и разглеждам каталог на Avon. Simple Smile  Още три часа и изчезвам. И после три почивни дни, ура! Grinning

# 96
  • София
И аз тръгнах, следобяд ще ходя до другата градина да пуснем молба за размяната.Стискайте палци,другата седмица ще знам със сигурност не ай-вероятно.

# 97
Мид, стискам!

# 98
  • На брега на реката
Мари, без моите подобрения е!

Мид, стискам!

И аз искам щрудел, пък!

# 99
  • София
Мид, стискам палци да успееш!
 Лили, браво за успеха, все така да е!
Аз съм още доникъде със зимнината. Сега очаквам да ми дадат внуците за почивните дни да ги гледам без майка им и съвсем няма да ми е до това. Здраве да е, ще направя!

# 100
Мид, стискам и аз.
Вчера няколко майки с децата и едната госпожа излизахме на заведение. Беше много зареждащо, а децата - много щастливи. Мерките, които подготвят в училище, са странни и не особено логични. И всички се молим този период да свършва. Тържество няма да има, родителската среща ще е онлайн, но гопсожата подхвърли, че очаква да организираме някъде присъствена на хапване и пиене. Единодушно се съгласихме с нея.
Утре сме на РД на племенника, иначе мислехме да отскочим за 2 нощувки на морето.

# 101
Слава Богу, свърши тази седмица. Не беше много приятна, изнервих се.. и за капак пътуването до Велинград за почивните дни пропадна. ММ ще работи на 7-ми. Шефа му все реве, че няма работа, а сега имало много работа. Типично. Все ще мръднем някъде, но ще е за един ден. Искаше ми се да сменя малко обстановката, поне за 2-3 дни.
Сега се утешавам с бисквитена торта. Rolling Eyes

# 102
Лили, браво, по-добре се работи, когато си обичаш работата.

ММ се прибра, вече няма да се тормозя с тъпия покрив. Да се оправя той 😁

Утре съм работна, но поне ще поспя до късно.

Мид, стискам палци.

# 103
И ММ утре ще почива. Уговорих го за пикник на Рупите.

# 104
  • Canada
Изтървах ви Confused Мн работа, мн умора, мн нерви тази седмица. Нещата с актуалния вирус при нас не вървят на добре, мн ме сдухва цялата тази идиотщина Confused

Лили, чудесна новина, честито!

Общи условия

Активация на акаунт