Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 403
  • 939
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!

Мони, ще стискаме и ще пращаме позитивна енергия, знаеш,  че в това ни е силата. 🤗

Бг мапс и приложението на градския транспорт ми бяха ориентир на мен едно време в София 😁

4 котенца е произвела моята мърла, не знам дали ви обадих 😂 3 са рижаво бели,  1 като нея. Ще ги чакам да поотхвръкнат и ще ги мисля.

Излишно е да казвам, предполагам, че грам не ми се работи... Но и днес не се събудих принцеса, та ще се пригласям.

Спорен ден,  банда!

# 226
  • На брега на реката
Добро утро.

И аз, вече 50 години, чакам да се събудя принцеса, ама тц!  За мен вече е късно, ама за тебе Али, хич не е! Като не си се родила принцеса, трябва да си намериш принц! Пожелавам ти го!

Днес, моят принц без кралство/царство има РД и стават 33 години, откакто сме се взели!
Да ми е жив и здрав и още дълги години, да се обичаме, разбираме и да си отгледам внуците, в добро здраве и много любов! Пък, кой знае, може и правнуци да дочакаме!

Хубав ден, момичета!

# 227
Добро утро.
И на мен никак не ми се работи, ама няма как.
И аз съм на родителска, половината клас от 17, другата -от 18 часа.  Не ми се почват тези глупости, бележки и т.н.
Хубав и усмихнат ден.

# 228
Честити да сте, Бубе! Жив и здрав да е твоят принц! Може да е без кралство,  но си има кралица!

# 229
Добро утро.
Буб, да ти е жив и здрав. Хубава дата сте избрали за празнуване и на годишнината. Днес е малка Богородица. И в тоя ред на мисли, на който не му се работи- има си оправдание. Ето, аз щях да пера пердета, но се отказвам категорично, щото довечера ще правя и скара  на терасата.
Лютиче, присъединявам се към пожеланията за Пиронкова. Признавам си, не очаквах такъв успех още със завръщането си да направи.

# 230
Бубе, да е жив и здрав мъжът ти. В любов, здраве и разбирателство да дочакате правнуци.

# 231
Бубе, да е жив и здрав мъжът ти! Да сте все така задружни и да се обичате! И да дочакате правнуци!

И аз в клуба на тези, на които никак не им се работи. И днес съм втора смяна...Поне седмицата ще е кратка. Rolling Eyes

Успешна и лека да е за всички!

# 232
  • София
Бубе, честито, здраве, щастие и любов ви желая!

# 233
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета! Heart

Аз съм вече на басейна и съм единствения посетител. По-добре така, отколкото с досадници.

# 234
Честито Бубе, ще дочакате и правнуци, сигурна съм!

# 235
  • на Мелмак
Честито, Бубе!
Да те слуша добрия ти мъж и още много години заедно! Hug

# 236
  • София
Бубе, честита годишнина! Още много пъти по 33 години да празнувате, да се обичате и подкрепяте и да изгледате и правнуци!
Браво на Пиронкова!
Днес вместо да си празнувам имения си ден свърших доста домакинска работа, но беше наложително.
Да се радваме на последните летни дни!

# 237
  • Germany
Бубе, честит да е мъжът ти и честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте!

# 238
Бубе, честити да сте!

# 239
  • някъде ... тук ...
Поздравления на всички празнували и празнуващи!
Страхотен уикенд се получи. Аз - доволен!

Ползваме yellow такси.
За ориентиране с ГТ и адреси - google maps и moovit.

Общи условия

Активация на акаунт