Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 399
  • 939
  •   1
Отговори
# 210
  • на Мелмак
Мони, всичко ще е наред!
Ще стискаме много Hug

Стейси, използва се ОК такси, колежка използва от приложение такси ме, на латиница Wink, утре ще я питам за уточнение. Много била доволна и сигурна с тях. Аз съм ползвала само ОК.

# 211
Аз ползвам yellow с приложението им. Много съм доволна, откакто смених ОК. От време на време попадам на някой младок, който повече иска да си гледа телефона, обаче колите са по-чисти, определено е добре.
Мисля, че Лютиче имаше предвид, че Стейси няма защо да се притеснява за детето. И по-непознати неща са й се случвали от София. Иначе сме на линия за инфо.

# 212
  • на Мелмак
Всъщност като се замисля, от 3г не съм се качвала на такси. Съни ъпдейтна Grinning

# 213
  • София
Аз последно отидох с такси да раждам,ОК извиках.Иначе и тези зелените ползваме.

# 214
  • София
Чувството ми за хумор понякога е странно. ☺

# 215
Аз постоянно съм с такси, в периода преди ИП - ежедневно, сега по-рядко, но не достатъчно рядко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
Мони, стиснати палци.
Давайте идеи за Сф, че и аз откривам топлата вода. Като един абориген съм, като ми кажат Семинарията, ами аз идея си нямам как да стигна до там. Или Румънското посолство... то добре ама аз идея си нямам къде е.

# 217
Мони, палци и от мен.

Тути, изпуснах ви, мрън!

Бубе, не ти е било скучно Simple Smile

# 218
  • София
Титина, давай с Гугъл мапс. Всичко е точно там. Дава маршрут с кола, градски транспорт и пеша, с ориентировъчно време за стигане и евентуални задръствания. Единственото номерата на блоковете в жилищните комплекси не разпознава, напр. Дружба бл. 234 или Надежда бл. 123 няма шанс да те заведе там. Всички други дестинации са разпознаваеми. Самата аз често го ползвам за най-оптимален маршрут.

# 219
  • sofia
Мони, дано всичко мине добре!
За номерата на блоковете, в бг мапс ги има и са точни.
Преядох с грозде...

# 220
Мони, всичко ще е наред, щом трябва ще се направи.

Утре съм на род. среща. Поне няма да ни държат навън, много смешно са разредили паралелките в стаи на различни етажи из цялото училище. Ми нали входът е един и е по едно и също време ще влизаме, ама мерки срещу короната, сЕ пАк 😂

# 221
  • На брега на реката
Мони, стискам палци, всичко да е наред. Не се страхувай, всички ще сме духом с теб!

# 222
  • Germany
Благодаря ви! Страхотни сте!
За такситата в София - аз ползвам 1263. Откакто имахме много неприятна случка с шофьор на ОК не се качвам на техни коли.

# 223
  • Бургас
Мони, стискам палци да не луднеш от притеснение до 23.10, както и да мине леко и бързо операцията!

Руми, по-добре през един вход, но разредени паралелки, отколкото няколко входа, но 25 деца в клас, където ще е основното място за заразяване. В сряда съм на род.среща аз, ще видим нашето ръководство какво е решило. Не ме грее, че са купени по-големи маси за столовата, както и че са разчертали физкултурния салон при час по физическо веднъж седмично, каквито са единственити мерки взети от централно столично училище например, ако децата ще седят от сутрин до вечер един до друг на чина и ще се смесват по две паралелки на занималня.

Сестра ми утре си заминават и имахме прощална вечер. Едно по едно ще изпращаме децата от компанията тази седмица. Викчето днес заяви, че никаква ваканция не била имала; не е ли ходила на хотел, не се брои Simple Smile

# 224
  • София
Цвети Пиронкова, БРАВО!

Общи условия

Активация на акаунт