Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 397
  • 939
  •   1
Отговори
# 195
Тути, хубавици сте.
Бубе, Joy

# 196
  • Варна
Лютиче, ясно де, не сме неандерталци.
Примерно бих питала за таксиметрова фирма, която софиянци предпочитат да ползват.

# 197
Бубе, тебе ти е било неприятно,  ама аз една година така изгорях на петно между плешките.
 Щот не даяах на мераклиите да ме намажат 😂 Ама петно да видиш 😂Та прав е бил човекът. И я си ходи цяла седмица,  какво ще си спираш кефа заради един досадник.  Съскаш и толкова!

Стейси,  за софийска среща не знам, ама аз нали съм в центъра на вселената, та си предлагам компанията за кафе пауза по път 😊

# 198
Аз миналата година бях с шарен гръб, защото детето така ме беше намазало Joy

# 199
  • Варна
Але, сладурано, с най-голямо удоволствие бих пила кафе, и не само, с теб. Замисляме с моят мъж да се отдадем на туризъм в бг след сезона. Не сме върша ли в северозападна България. Дано всичко е наред и отидем там, където желаем!
На плаж този сезон не отидох. През зимата ще е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
Тути, страхотни сте!
Буб, утре взимаш едно мече за боядисване и действаш с него. Сигурна съм, че след гледката никой няма да ти досажда.
Да казвам ли наздраве, или още се туткате?

# 201
  • Варна
Мари, наздраве!
Видях Тути и щерка-сладурани!  Kissing Heart

# 202
Стейси, отивай на плажа. Водата е страхотна.
Прибираме Калин с нас, не иска да стои при баба и дядо.

# 203
  • Варна
Олеле, пак аз! Stuck Out Tongue Winking Eye
Тит, уморена съм, имаме много работа!

# 204
Нощно къпане... все още е топло.
Онази вечер водихме на гости на кемпер. На брега, като видях как скачат децата, нахлузих и аз банския. Беше голям кеф ( да си призная не съм го правила близо 15 години)

# 205
  • Germany
Благодаря ви за подкрепата момичета!
Видях се с доктора, на 21 октомври влизам в болница, на 23 ще е операцията. Няма за къде да отлагам повече. Всичко пробвах и по зле става. Забавя ли се още малко, рискувам при следващата инфекция да се гътна. Операцията е тежка и рискова, но както каза лекаря по рисково е да не я направя. Ще имам нужда от цялата ви позитивна енергия - първо да устискам до операцията и после всичко да мине добре.

# 206
  • София
Мони, ще стискаме. Давай смело!

# 207
Мони, вълшебници сме тук с тия палци, бъди спокойна!
Бубе😘

# 208
  • София
Мони,всичко ще е наред,не се притеснявай Всяка операция е рискова дори тези дето рутинни им казват.
Пиши повече и често!

# 209
Мони, тук сме. Ще помагаме с палци.

Общи условия

Активация на акаунт