Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 395
  • 939
  •   1
Отговори
# 180
Маре, още ли сте без диван? Дано стане както си го представяш. Ще чакаме снимки;)

Мони, каквото и да решиш, потърси още мнения преди да пристъпиш към операция. Много съм страдала с моя корем, много шепи с лекарства съм изпила и те разбирам добре, но потърси връзка с душевното ти състояние и мини във фаза не ми пука, с доза здравословен егоизъм. Гушкам те, ще изгрее слънце, сигурна съм!

Цвети, и с повече посещения да е, важното е да го направят добре.

Лин, разсмя ме с вафлите;)

Бъни, всичко ще е наред!

Бубе, нито един буркан зимнина няма у нас, идвай, няма да те спирам, обещавам;)

Изпържих филии, чакам девойката да стане и ще се разходим нанякъде. Ходи ми се на плаж или до Рилския манастир, ама денят свърши с нашия режим.

# 181
Оправих дрехите аз. Отделих за раздаване и хвърляне  още вчера, сега изгладих и прибрах и ще опвам краци. То и не мога кой знае какво да правя, защото майсторите щъкат насам натам.  Ни да се опна на басейна,  ни да си легна, ни да чистя...

# 182
Тути, дивана го взеха в петък и ми дадоха срок до идващия петък. Ама се презастраховали, че "все нещо можело да се случи". ММ ме подготвя да не очаквам чудеса, че да не съм разочарована. Дано да греши. Вие заминавайте към Рилския манастир. Хубави са им мекиците. Joy
Али, масторите как са? Има ли красиви? Направи им по едно кафе.

# 183
Чудесен ден, а го изкарахме в мола. Но свършихме работа за детето. Ужасна работа тази година, там където пазарувах миналата година, моделите бяха широки за него. Ама той е слаб в кръста. От миналата година всички дънки обува без да ги разкопчава, ама дължината като 7/8. Напазарувахме все пак. Ходихме и до магазина за униформите, той пък затворен. За мен освен козметика, друго нищо.
Мони, стискам палци да мине по-добре, отколкото очакваш.
Бъни, дано и при вас всичко е наред.

# 184
  • Canada
Съни, честита годишнина! Обич и разбирателство да имате!

Бъни, всичко ще е наред!

Мони, стискам палци! Не помня дали сме коментирали, пробвала ли си с храна да повлияеш на възпалението?

Почивен ден е днес и при нас, изпих си кафето на спокойствие, сега трябва да подхващам задачките. Хубава седмица на всички!

# 185
Цвети, супер и най-важното, че нямаш болка.
Мари, сигурно са ме надушвали, но се правеха, че не са.
Много обичам да пека чушки в чушкопек, ама само да ги пека, не да ги беля. Сядам на столче на слънце и мога с часове да се занимавам.

# 186
  • София
О, Съни, добре дошла в отбора на слаботелесните дългучи. От години се боря с този проблем - всичко, което им става в кръста им е над кокалчетата. Преди долу-горе решавах проблема с НМ - с моделите скини и ластик за регулиране на колана. Сега с мъжката номерация е още по-зле положението. Никой не произвежда дънки с талия 28 и дължина 34. 😕

# 187
  • София
Мони, дано намериш твоето лечение. Аз съм също с коремна операция, но моята беше по спешност. Много ме беше страх, но мина.
Али, браво, отличник си!
Не съм влизала в Мол от извънредното положение и не ми липсва. Купувам си дрехи от по-малки магазини.
Днес се отчитаме с пикник сред природата, много хубаво си изкарахме.

# 188
Лютиче, той все си е така, справях се някак, но тази година греда след греда. От друга страна се радвам, нека е слаб, че, ако е като мен вечно да се бори с килограми, няма да е добре. С дрехите ще се оправим по-лесно.

# 189
Хапнахме Маре, аз нямам твоята воля;)
И палачинка сега ям, че сме на едно крайпътно ресторантче, да не мислите;)
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 20:32 от tuty

# 190
На мен ми мина ядът. И така се натъпках със сини сливи, че вероятно няма да ям друго тази вечер. Ами усладиха ми се, не бях яла отдавна. Обаче главата ме боли..от хремата. Ох, писна ми! А тепърва предстои зима.. Много съм кекава. Все си казвам, че ще си взема някакви витамини за подсилване на имунитета. И все не взимам.

# 191
  • на Мелмак
Тути, много сте хубави Simple Smile

Щерката е така, всички панталони, дънки, анцузи са й къси. Добре, че сега е такава модата, а тя като тийн се води по нея Wink

# 192
  • На брега на реката
Е, най-после да уцеля снимки!
Тути, страхотни сте и двете с Монката. Пу, пу, красавици! А за бурканите, да взема да пратя освен?! Blush

Али, оправно момиче си ти!

Мари, ТМ не знае какво губи! Joy

Ети, що подкрепяш тоз нехранимайко?! Ако го питаш него, в мазето трябва да има ракия, вино и мезе за двете. Не, че ги изпива, ама ей така да има. Ако дойдел някой на гости, нямало да му сипем паприкаш и компот, а ракийка или винце! Joy
Много обичам да пека чушки в чушкопек, ама само да ги пека, не да ги беля. Сядам на столче на слънце и мога с часове да се занимавам.
Хич не обчам, но обожавам да ги хапвам и затова си пека, че няма кой друг.

Днес, си бях сама, на басейна. ММ отиде да помага на голямото синче, че си прави терасата.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 21:44 от Бубoлина

# 193
  • Варна
Мони, стискам силно палци да мине леко и да се отървеш от проблема!
Бъни, дано и при вас има добри новини!
Мисля ви.
Ние наехме въпросната квартира за девойката в София. Сигурно ще питам за някои работи за живота в столицата. Grinning
Работи още детето, шофира с татко си почти всеки ден, да затвърди уменията.
Ох, ще ми излети пиленцето скоро!
Но пък ще идвам и аз към София понякога, да я нагледам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако има Софийски срещи, може да пием по едно със софиянки.

# 194
  • София
Буболина, приеми го като комплимент.

Стейси, животът в София е като във Варна, само дето има метро и трамваи. 😉 А, да, и не духа толкова много.
Почвай да резервираш самолетните билети от сега. Понякога има много добри за Варна-София-Варна. Няма да ги пропускаш.

Тути, хубавици сте!

Общи условия

Активация на акаунт