Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 389
  • 939
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Съни, много по 11 да сте си заедно здрави и щастливи!

# 166
  • Germany
Съни, дълги години още любов и разбирателство!
Бъни, как е синът ти? Излязоха ли и другите изследвания?

# 167
Добро утро!

Съни, да илядите! Честита годишнина!

Мони, твърде си телеграфна напоследък,  всичко наред ли е?

Днес продължавам с майсторите и подреждането. Ред е на дрехите. Вчера прерових гардеробите и днес ще гладя...

# 168
Добро утро.
Благодаря за пожеланията. Здраве и щастие ви пожелавам и на вас.

# 169
  • На брега на реката
Добро утро.

Съни, такива неща, заздравяват връзката! Пожелавам ви, много обич  и разбирателство и каквото си пожелаеш да ти се сбъдва!

ММ, ме обаяви за чисто луда и каза, че повече няма да се води по моя акъл и да забравя за всякакви буркани и зимнини. Ако не сме изядяли всичко направено,  догодина щял да изхвърли всички буркани от мазето, да видел, какво ще пълня!  Joy  Добричък ми е той, ама явно му писнА! Ама ако пак подхване, ще го питам, що прави по два бидона вино, като не го изпива?! Аз да му изхвърля ли бидоните?!  Абе, забавно е у нас.

Главата ми е много за фризьор, ама моята е на море, та ще чакам до неделя. Хубавото е, че съм в отпуск и ходя само с вързана коса.

Хубав ден, момичета!

# 170
Добро утро. Али, след подредба на гардероба и да има неща за гладене, а не жалното "няма какво да облека", значи нещо не е ок. Я, подреди го пак и си промени решението.
Буб, няма да се даваш лесно. Прави тайно зимнината и после тайно си я яж.

# 171
  • На брега на реката
Joy Мари, много ме разсмиваш! Представих си, как слизам в мазето, отварям си буркан с нещо и си го изяждам, след което казвам: -Ами, аз не съм гладна и няма да вечерям! Innocent

# 172
  • Germany
Добро утро!
Али, усетиме ти. Не ми е наред корема и се настройвам за операция. Днес или другата седмица ще ходя при лекаря, с който се консултирах миналата година да говорим кога и какво. След последното възпаление нещо не мога да се възстановя и всеки ден ме боли... Ще пиша, като имам яснота. Ужасно съм крива и уплашена и не ми се пише, за да не ви товаря с притесненията и истериите си.
Хубава седмица на всички!

# 173
Добро утро!

Не се наспах и съм крива. С ММ се сдърпахме, не си говорим. Само простотии. Но имам сладолед, след малко ще се облажа, пък дано ми мине.

Мони, ще се оправиш! Вярвам! Поне подкрепа и кураж тук ще получиш в изобилие.

Хубава и успешна седмица!

# 174
Ех, Мони 🤗 Настрой се, че щом се е стигнало до това ще е за добро и ще се разреши проблемът трайно. Много време се мъчиш вече! Стиксам палци 🤗

# 175
  • на Мелмак
Добро утро,

Мони, ако така ще се оправиш - по-добре!

Хм, Бубе, аз подкрепям ТМ Yum

Аз трябва да пренареждам дрехи, всъщност да подготвя за отец Иван. Редуциране му е майката Wink
Отварям площ за нови.
В къщи имаме маратонкова драма Grinning Щерката си е харесала един найк, точно определена комбинация от цветове и само това иска, нищо друго. А ги няма. Точно тези, изчерпани са. А и маратонки няма. Едните й се скъсаха, другите й омаляха, третите не иска да носи. Познато ми е и ми дойде на главата Trollface

Аз пък си поръчах Уолкмакс и съм изненадващо за мен доволна. Сега ще ги разходя до Лидъл.

# 176
  • София
Бъни, как е синът ти? Излязоха ли и другите изследвания?
Той е идеално (слава Богу), аз съм с душицата в зъбите. Едното излезе добре, но след 20 дни отново ще му правят нови. Опитвам се да не мисля Confused
Стискам палци всичко да се нареди успешно при теб, че и ти се изтормози Flowers Four Leaf Clover

# 177
Мони и Бъни, всичко ще бъде наред!
Важното е, че сте открили проблемите и действате.

Бубе, хубавото вино отлежава все пак, не се прави от година за година. Това със скришното ядене съм го правила, когато все още ме влечеше сладкото, преди емнайсет години. В 8 вечерта зверски ми се прияждат вафли. Съобщавам вкъщи, че спешно трябва да отида до магазина, да речем , тоалетна хартия и не може да чака до утре. Паля колата, после изяждам 2 вафли на път към вкъщи и си влизам с уж спешната покупка.

Твоето с бурканите ще е още по-весело Grinning Grinning

Цвети, как е зъбът? Вече може ли и кафе към сладоледа?

Али, днес и утре се очертава преподреждане на гардероб и леко ме втриса при мисълта.

Хубава седмица на всички!

# 178
Лино, зараства много добре. Но все още не смея да ям от тази страна. Кафе си пия от втория ден, но не горещо. Правя го хладко и няма проблем. След две седмици ще пълнят каналите и ще пломбират другия зъб. Надявам се всичко да стане за един ден. Макар че ще постоя на стола минимум 2 часа.

Бъни, всичко ще е наред!

# 179
Мони, тук мрънкащите дами се приемат с позитивна енергия. А палците са ни вълшебни.
Цвети, дано бързо дойде помирението. Бъни, ще стисна палци профилактично. Лино, не те ли надушваха?
Буб, ММ каза да не правя Ропорамото, а аз така исках да ми даде зелен флаг за действие. Следобяд ще пека червените чушки, утре ще пера пердетата и се надявам до петък да си прибера претапицирания диван. Дано да е добре, дано да не съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт