Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 385
  • 939
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Тути, честита да си! Здрава, щастлива и с младежки дух бъди!

Лин, Цвети, утре да сте 100% здрави!

# 151
  • Canada
Мари, погледни в тази стара тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=695153

На две седмици правят някои, за не повече от 2 часа и се почива след определен период. Правила съм я и аз, но беше твърде отдавна и нямам спомен за детайли.

Допълвам се: прецъфтя ми орхидеята, трябва ли да чакам цветоноса да изсъхне за да го отрежа или мога и сега?

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 17:57 от Foncé

# 152
  • Germany
Честито на патерица, Тути! Здрава, щастлива и обичана да си!

# 153
  • на Мелмак
Туту, жива и здрава, и много щастлива!
Добре сте си изкарали Wink

# 154
Тути, прекрасноце, честит рожденден! Да си все така светеща от щастие и винаги заобиколена от любими хора!

Хрис, честита да е рожденичката ти! Много здрава!

Болните да се оправят бързо!

Много ползотворен ден днес. Ходих на закуска в дружката ми,  тъпках гофрети и мирисах бебе 🥰После разтребвахме мазата, вече е аптека, всичко си има място. Почти имам комин, утре трябва да го довършат.
Следобед си полежах, сега се пекат едни жоланчета, аз се мотивирвам да си боядисам косата

# 155
  • sofia
Тути, жива и здрава да си!
Честита рожденичка и на Хрис!

Оф, приключих с бурканите, че и домати слагах, ама по малко, не по много наведнъж.
Сега, ако се мотивирам и банята да измия, ще е добре. Мм се обади, че за утре ни е направил програма и ще се виждаме с приятели.

Фонс, аз така бях оставила едни пръчки от цвят и от тях подкараха нови цветоноси. И вече ги чакам да изсъхнат и тогава режа.

# 156
Добър вечер и честит празник.
Тути, честита бъди, здрава и щастлива.
Хрис, жива и здрава да е и дъщеря ти.
Фонс, аз не режа, ако не изсъхне, защото често излизат от стар цветонос, нови. Но старите теглят и силата на растението, така че някои винаги режат. При всички положения цветонос, израснал от друг, не е толкова богат на цветове като нов.
Два дни се убих от работа,  обаче съм доволна. Лютеница, сироп от къпини, чистене при вуйчо. За утре планирам бързо чистене на апартамента и шопинг с детето, че положението с гардероба се оказа трагично.
Днес с мъжът ми имаме годишнина -11. Напоследък много ни се събра и се поскарвахме, но надявам се да ни чака по-спокойно и щастливо съвместно бъдеще.

# 157
Съни, честита годишна! Да се обичате, разбирате и подкрепяте дълго време!

# 158
Съни, честити да сте! Да се обичате и винаги заедно да вървите! Наздраве!
Фонсе, сега ще се образовам. Благодаря.

# 159
Ооо, Тути, и си мълчиш. Честита да си!
И на Съни годишнината, здрави да сте и щастливи.

Голямо чистете и метене. Още има, но вече му се вижда края.

# 160
То за хвалене ли е Руми;)
Шегувам се тия дни с възрастта си, ама се чувствам много пораснала, а пък в моето съзнание все съм си дете;)
Съни, честит празник на вас! Да се сбъдва това, което си си пожелала!
Купих печено пиле, направих салата и ще вечеряме. Имаме си гостенче, забравила съм как се пренасят играчки от стая в стая, навсякъде е като в детски кът;)
А одеве така сладко заспаха с Монката, че ми разтопиха сърцето.

# 161
Grinning

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 11:26 от rummi_pl

# 162
Ох, Тути, чак сега разбирам.... бъди здрава, обичана, обичаща и много щастлива!
И аз леко се сдухвам от мисълта за новата десетилетка, но се утешавам, че това е просто цифра и тя не винаги съответства на това, което е в главата и сърцето ти.

Съни, честито и на вас. Още много години да гледате заедно в една посока. 11 е хубаво, царско число.

# 163
  • на Мелмак
Съни, честито!
Няма живот в къща, която не пуши комина, нали?
Още много по толкова!

# 164
  • София
тути, здрава, щастлива и много обичана бъди!
хрис, жива, здрава, усмихната и разумна да е твоята дъщеричка!
съни, една безоблачна и изпълнена с любов и разбирателство година ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт