Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 147
  • 939
  •   1
Отговори
# 795
Пак на гаража. Този път пратих част от кашоните и един диван към офиса, а за другите въведох строга организация- стилаж, ред, кашон ( като в един добре уреден склад сме). Да не казвам, че ме боли всичко. Полягва за час и ще излизаме с една дружка, канадка.

# 796
  • София
И аз умирам от главоболие, но си мисля, че е от недоспиването. Но ми направи впечатление по другите теми, че масово се оплакват от главоболие, много повече от обичайното. Има ли и други пострадали и на какво го отдавате?

# 797
  • София
Аз,а супер рядкост е при мен.Като пребита съм,от снощи ме почна.

# 798
Мери и аз днес цял ден съм с главоболие,мислех,че е от недоспиване и умора. Ще се разбере утре,ако продължи и утре,значи вървя към разболяване явно.

# 799
  • на Мелмак
И аз съм на хапове от 3 дни, като блъсната съм.

# 800
  • София
Леле, пандемия от главоболие. При мен хапчетата не помагат! Дано утре като се наспя да мине!

# 801
  • на Мелмак
Ще ти услужа с моите за мигрена Head Band
След последното вече болката е тъпа.

# 802
Момичета, никакви такива главоболия и разболявания!
Пийнете по едно вино, ако още не сте пили хапове.

# 803
ЕлиТ, успяхте ли да се приберете? По новините казаха, че има свлачище в Кресненското дефиле.

# 804
  • Варна
Всички болки да от
минават.
Рядко ме боли глава, но е отвратително.
Стяга ме сърцето нещо.
Приготвяме багаж за квартирата. Утре ще се премества  девойката.

# 805
  • на Мелмак
Добро утро!

Събудих се от тегав сън преди 3 часа. Тегаво ми е. И денят ми ще е тегав също Sunglasses Започнах да се чудя дали в Сердика МОЛ имаше кино, толкова отдавна не съм ходила там, че не помня. А ми се искаше да го съчетая с една консултация. Да оставя малчо в киното и аз да си свърша работата. Гледах в нета, пише, че няма кинозала, но май имам спомен, че са ходили на кино там. Чувствам се като голяма бяла птица Animal See No Evil
И ММ не мога да го питам, че ако го събудя сега, ще ме обяви за куку.

Стейси, душичката ти как е?
Сигурно на възел?
Попътен вятър на девойката, на нея със сигурност ще е интересно Simple Smile

Да стана, да си пусна едно кафе и да спра да пиша глупости по форумите Wink

Ааа, и си харесах серум, мажеш се и се събуждаш Клеопатра Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 806
  • На брега на реката
Добро утро!

И аз съм будна от час, ама щото съм почивка днес. Иде ми, да се самопердаша.

Ети, м'чи ако е така, купувай го тоз серум, пък сподели и на прЕателките. За киното, не мога да помогна.

Стейси, попътен вятър за девойката и  от мен!  Знам какво ти е на душичката! Гуш!

За днес, обичайните неделни занимания, плюс канго и маникюр. Моята маникюристка, най-после ми се обади. Не съм ходила от февруари.  Първо беше пандемията, после тя - бременна и преди месец роди и вече работи.  Радвам се, защото бях с ноктопластика и ми беше супер. Моите нокти, се чупят и разслояват и се видях в чудо няколко месеца, та много се радвам, че пак ще имам хубави нокти!
Вчера, много валя при нас. Дано днес е слънчево, че иначе много ми влияе времето, става ми едно депресивно. Искам като миналата есен, дълга, топла, тиха и спокойна. Дано!

Хубав ден, момичета!

# 807
Добро утро.
Ети, няма кино в Сердика.
Свекървата прави баница за закуска,  после с детето ще се прибираме към София и ще ходим на кино. И за днес планувам само пазаруване и да сготвя нещо и другото ще е кино и разходка.
Пожелавам ви чудесен ден.

# 808
Добро утро.
Събудих се преди половин час. Доволна съм. Докато гледах новините си припомних, че тази вечер усетих земетресение.
Ети, присъединявам се към Буб за името на серума. Не може така да ни ентусиазираш и да не дадеш повече подробности. А Съни с тази баничка няма да казвам къде ме отведе.....
Стейси, ще се справи девойката. Вземи си още една котка за утеха.
Лиляна, децата как се справиха на входното ниво?

# 809
Добро утро,

Стейси 🤗

Аз дремнАх, ама защото легнах късно. Позабавлявахме се снощи. Отдавна не се бяхме събирали всички, все някой го нямаше, та наваксахме с приказките.

И тук голям дъжд пра, но нека, имаше нужда. Сега е слънчевко, дано и да се стопли, че имаме планирано махане на стари лози и слагане на нови.

Общи условия

Активация на акаунт