Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 158
  • 939
  •   1
Отговори
# 780
Аз години наред бях с прогресивни, но накрая си минах на нормални. Просто махам очилата, когато трябва да гледам нещо наблизо.

# 781
  • На брега на реката
Добро утро!

Селесте, да се оправя Викчето! Стискам палци.

Днес съм на работа и хич не ми се ставаше, ама ако си бях у дома, щях да съм будна още от 5 часа. Луда работа!

Хубав ден, момичета и не се преуморявайте с почистването!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 10:49 от Бубoлина

# 782
  • на Мелмак
Добро утро!

Благодаря Ви за мненията за прогресивните очила. Около 1000 са ми ок. Те наистина винаги имат някакви промоции, имам и клиентска карта за отстъпка. Аз имам съседка, която работи в една верига, та тя ми каза цените. Утре мисля да посетя оптика и на място да се консултирам. Мер, сподели съфорумката, моля Simple Smile

Днес, кучето ме събуди, разлая се рано - рано, гушкаме се с малчо Heart  Трябва да заредя гориво, малко пазар. Казаха ми, че в кауфланд мога да оставя жълти стотинки и да ми дадат ваучери. Днес мисля да пробвам. Че имам сигурно 2кг жълтици, пречат ми. Ще ги дам за храна на бездомни животни.

Заваля и е тъмно, само за нищоправене е днес Simple Smile

# 783
Добро утро.
Едни съседи до 3 правиха купон, та не спах, сега съм като парцал. То пък вали, та ще почивам.
Детето пак е с отток, ще давам и днес антиалергичен сироп, но поне няма друго за момента,  че сме имали страшни изпълнения с ухапвания. Осите са били в двора на училището, дано ги махнат, не искам да си помислям, ако му бе влязла в устата.
Хубав да е денят ви.

# 784
Добро утро.
И при нас вали. Нека. Радвам се, че поне вчера свърших с градинската работа, че ако бях оставила за днес, нищо нямаше да се случи.
 След час ще е първата разходка на кучето по време на дъжд. Да видим кой кого ще саботира.

# 785
Добро утро!

Вчера май не се разписах, но имах много интензивен ден. Ходих на старата работа,  голям кеф. Всички много ми се радваха, с изключение на скрипята, разбира се 😂 После ходихме на парк с всичките чавета, голяма игра, голям кеф. Прибрах се късно, апнах и припаднах.

Официално имам монтирани радиатори за парното... Голяма сага. Сега остава и с котел и работеща система да се сдобия, ще видим кога ще е.

И тук е мръчкаво, дано да завали. Макар, че аз оптимистично прострях на двора 😂
Ще чистя, че след майсторите е Бейрут у дома. Трябва и аз да заредя и да напазарувам , а довечера сме на дюнер парти в кумицата 😁

# 786
  • Бургас
Дюнер парти звучи много, много вкусно. Всеки божи ден от бременността с Вики обядвах дюнери. И сега си хапваме с децата веднъж-дваж месечно. Мога и повечко, ама да не давам лош пример Simple Smile

Половината резултати са вече готови и са в норма, дано и останалите са така. За момента девойката е в отлично настроение. Кво беше/е това чудо нейното?!

Ети, дано направиш най-правилния избор. Аз мислех, че цената им е обвързана основно с диоптъра, но се оказа, че е със зрителната зона, дали е стандартна или по-широка и оттам сериозен скок в цената.
Бубе, твоята приятелка да не е с бифокални?

Страхотно време е тук още от сутринта. Днес няма, че мм е на работа, но утре вече трябва да си направим една хубава разходка. Към Ропотамо ми се ходи, ама едва ли ще ми уйдиса някой на акъла и най-вече шофьорът, те ремаркетата са без претенции Simple Smile

# 787
Духа ужасно при нас, не знам какво ще правим днес.
Поне прането ще изсъхне;)

За дюнери говорим, току що Мони ми направи един, че имахме питки в хладилника. Като за без картофи, става;)

# 788
  • На брега на реката
Селесте, ми възможно е да е объркала и така да ми е казала. Сега като сподели, си мисля, че точно за бифокални ми е говорила, но е объркала наименованието.
Извинявам се за подвеждането. Ще се върна да изтрия.

# 789
Вятърът още не е дошъл при нас, но пък заваля. С пилешка супа и селското хлябче на Бубето ще се топлим на обед. За вечеря пица и вино. Няма да се даваме на лошото време и настинките.

Спокоен уикенд!

# 790
Привет!

Изчистих, пуснах пералня и сложих да варя бобец. Стига толкова за днес. Ще гледам филми и ще чета. Вали, хладно е.. няма да ходим никъде. Довечера може да излезем, но не е сигурно.

Хубав уикенд! Heart

# 791
  • Бургас
Ааа, Бубе, няма какво да триеш. Аз само си гадая, не разбирам въобще.

За обяд пилешки хапки, за вечеря усмивки Simple Smile , ако не измислят дотогава какво им се яде.

# 792
  • София
Добро утро, аз не съм на фокус. Тази сутрин внука ме събуди в 4 и след 2 часа мъки заспа после за около половин час. Сега е кисел колкото си иска, аз нямам право да съм кисела.
Ще напиша на лични за съфорумката оптометрист, че не съм питала дали мога да я изтипосам тук.

# 793
И ние сме на дюнери. Е, поне щастливците у дома. Аз дояждам супа топчета, кюфтета, а и мерло пробваме с ММ. Следобяд ще правя сладкиш с ябълки и сладко от пъпеш или сладко от грозде, но ще е за подарък.

# 794
Ние с баба, куче и внуче ходихме на разходка и набрахме шипки, глог и малко черен бъз. Тази година доста неща събрах за чай. Тска ме болеше главата сутринта, но с разходката ми просветна. Сега малко почивка и ще почвам вечерята.

Общи условия

Активация на акаунт