Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 159
  • 939
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря ви за пожеланията вчера 🤗!
Очилатковци сме с ММ.Големия засега е добре с очите 🙏.Само още се мотам,та слънчевите не съм направила с диоптър.Ама скъпо,да му се не види.Но някой ден трябва да я свърша и тази,че ми е мъка шофирането в слънце 🙄.
Шефчето иска вече прав да стои,кръста ми заминава,а хапчета още не мога да пия 😒 (мазила не ми помагат).

# 766
Ренко, кърмиш ли още?
Затова ли е такъв бузанчо шефът?
Масажи препоръчвам, ама редовни.

# 767
Нищо друго,освен кърма не иска да види 🙄.В чудо се виждам вече,какво и как ли не пробвах-не и не!Яде от шише,но усети ли,че е вода например,стиска устните и край.Залъгвах го до скоро с парченца от някой зеленчук да смуче,но и на това вече се дърпа 😭.
А на масажи-абсурд да отида сега.Имаме масажен стол,трябва да започна от него да се възползвам.

# 768
Ренко, а като го сядате с вас на масата, не му ли идва ищях да вземе нещо от чинията? Печена тиква (без захар) пробва ли?  А каша от елда?

# 769
Ренко, и мой Калин беше така. До 8-ми месец не искаше вода да пие дори, а за захранване съвсем. За очилата ти прешпоръчвам да се направиш слънчеви с диоптър. Заради глобалното затопляне, слънцето изгаря и очите.

Някой попита каква ще е дейността на фирмата ни. Ами аз истински разбирам само от внос и износ на стоки, та в тази сфера ще е. Ще съчетая опита си от няколко страни и ще имаме и нещо ново, което не е познато тук

# 770
  • Бургас
Моите и двамата са кърмени почти до 1.5 г и не бяха фенове на друга храна. Близваха по малко, но си търсеха основно пазвата. Обаче как ни единият не закръгли такива сладки бузки за мачкане, все едни хърбалети, да няма къде да го ощипеш.

Ренко, гащи за прохождане имаш ли? Малко от малко облекчават кръста.

Слънчевите ми очила са задължително с диоптър, заради децата трябва да имам зорко око постоянно. Навън ли съм, въобще ни ги свалям. Понякога се извинявам в магазина примерно, че съм с очила не от неуважение, просто няма да виждам добре без тях, а си е хамалогия прибирай едните, слагай другите.

# 771
Добър вечер. И наздравето ми свърши, защото си сипах малко, а така ме приспа. Днес не мръднах от вкъщи, тъкмо се готвех да хпдя за детето и баща му го прибра, че му звъннали от училище, че го ожилила пчела по устата. Много беше нещастен, но, за щастие, няма проблем вече. Малък отток,  но вече не го боли. Но не пожела да излезе на разходка, че беше доста подут.

# 772
  • на Мелмак
Привет, мацки!

Сама, ще съм с децата два дни, ще мързелувам и ще ги водя на кино.

Тит, много ти се радвам и ти желая успех! Късмет да ти донесе софийското жителство Wink Калин как се справя в училище с българския? Как ти сравнението с обучението тук и там? Интересно ми е Simple Smile

Дъщеря ми растеше като по учебник, захранване, вода ала бала. Малкия обаче до една година беше само на кърма, ни вода, ни пюре, ни каша. После сам се захрани, като започна да опитва от моята чиния.
Да дам отчет и очилите - имам нормални и слънчеви с диоптър. Дъщеря ми е с фотосоларни, но много висок диоптър. Бях на преглед онзи ден, препоръчаха ми прогресивни, от оптиката, от която си купуваме, ми обявиха цена, която ме зашемети, меко казано. За детето давам без да мисля, но за мен ще мисля вариант. 2к за стъкла не ми се дават. Има ли някой мнение, опит с прогресивни очила?

На зъбар за профилактика съм другата седмица, после трябва и АГ... Но трябва да минава Simple Smile

Нещо ми е доста странна тази седмица. Очаквах интрига и я получих, не ме изненада. Роднинска, хората, които ни засяга се посмяхме. Тъпо!

Защо новото строителство е толкова ню-ню? Ходихме да гледаме апартаменти, ми те са малки. Не, че ние живеем в голямо жилище, но....

# 773
Наздраве, момичета.
Тит, продължавай в същия дух.
Съни, добре, че не е имал реакция след ухапването.
Селесте, аз повторих вечерята от снощи. Но и махнах всичките тревички от тротоара и изчистих градината. Сега съм уморена.
Имам 3 чифта очила. Слънчевите с диоптър са най- ползваните. Другите са за у дома, стари на повече от 10 години, но са много здрави и не ги заменям с други. Имам и по- модерни, цветни за вечерни излизанки.
Вторник съм на родителска среща.

# 774
Ети, той не учи български в училище. Иначе имат всички ден домашни и всяка седмица тестове ( нямаха такива в Хюстън). Той е много доволен.
Има си приятел в махалата и е с него някъде по улиците. ЕЙ сега се прибра -9.30.

# 775
Има ли някой мнение, опит с прогресивни очила?
Лично аз - нямам, че с моите диоптри няма как, но мъжът ми си направи преди две години и остана недоволен. Една камара пари, а при шофиране са му страшно неудобни, особено вечер.

Зъболекарят го отметнах в понеделник. Очаквах, че ще последват доста посещения, но се разминах само с едно.

Приключих и с есенното почистване, остана само другата седмица да донесат изпраните килими. Доволна съм. Още по - доволна съм, че отписах щерката от занималня. Има време за всичко - домашни, игра, допълнителни занимания и пр. Остава другата седмица да подновя и служебните ангажименти и оборотите ще са на max.

Хубава вечер!

# 776
  • Бургас
Марѝ, аз си спазих обещанието и правих домашни китайски спагети. Значи всеки път споменавам Деси с добро. На децата когато и да им ги предложа, все са във възторг. ММ е друга бира, той си ги доовкусява с лютеница, което е ...бляк.

Ети, шокира ме с тази сума за прогресив, звучи като да е някакъв специфичен дизайн.

Съни, къде пък баш по устата го е жилнала тази пчела, ще да е искала да му опита от хапката. Дано спадне бързо подутото!

Съгласих се за един превод и си намерих занимавка за петък вечер, че и за малките часове на нощта. Утре сутрин ще трябва да стана рано и да заведа Вики да ѝ източат малко кръвчица, че днес, макар и за 40 мин, пак имаше обичайните оплаквания.
Зъболекарят го отметнах ... Очаквах, че ще последват доста посещения, но се разминах само с едно.
И аз така, приятно ме изненадаха.

С есенното почистване съм на финала. Останаха едни прозорци в хола, ама не бързам, все още сме с пуснати  щори почти през целия ден и не ги виждам, значи не ми пречат Simple Smile Терасата не я броя, защото там не пипам, ще викна някого.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 22:46 от selleste

# 777
  • на Мелмак
Селесте, за стъкла на Цайс ми казаха, май имало и други по-евтини, ама не се знаело дали ще се приспособя. И аз се шокирах, ама ще го мисля.

Тит, радвам се Simple Smile Важно е детето да е щастливо.

СипАх си винце, че нервата ми е малко в повече, та наздраве, мацки!

# 778
Аз прозорци няма да чистя, ама имам да пера пердета ( 24 броя).
Така или иначе ако изчистя прозорците или дъжд ще завали или ще са целите в прах ( заради това метро оправят улиците и е стращно.

# 779
  • София
Аз нося прогресивни очила и са ми много удобни. На мен ми излязоха към 700 лв с рамките. Мога да препоръчам съфорумка, при която си ги правя, аз вече 3 пъти си правя, понеже диоптъра ми се променя и нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт