Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 160
  • 939
  •   1
Отговори
# 750
Тути, спанак с яйца, сметана за готвене, сирене, пушен кашкавал и поръска от пермезан.

# 751
  • София
Маре,ида ида към спанака.
Ренко,жива и здрава.
Тит,мирна нЕма да седне то е ясно.Grinning

# 752
Мид, само с ремаркета те приемам!

# 753
  • София
Ренко, честита да си! Здрава, щастлива и късметлийка! Удовлетворена съпруга и майка!
Като ходихме до пещера Магурата си взехме от виното, което се съхранява в самата пещера. Много ми харесва!
Лошото време ме депресира. Иска ми се да прескоча есента и зимата и да се събудя през пролетта!

# 754
  • София
титина, успех ти желая във всяко начинание! Не мога да си представя човек като теб, просто да си "почива вкъщи", то ще е прахосване на енергия Smile
мари, драсни малко по-подробно за този спанак, моля.

# 755
Бъни, купих замразен от магазина до нас. Исках пресен, но забравих, сутринта, когато минах през Лидл. Та, сложих шайбите спанак в тиган с масло, малко сол и черен пипер. В общи линии държах на котлона, докато се поразтопи спанака. Прехвърлих в малка тавичка, добавих сметана за готвене, яйца, сирене и настърган пушен кашкавал. Обърках хубаво, поръсих с пармезан и запекох за кратко. Сега се сетих, че може и червена чушка на малки парченца да се върже добре. Хем на вид, хем на вкус и аромат.

# 756
Честит рожден ден, Ренко! Жива и здрава да си!
Отдавна не съм писала, ама нещо есенна апатия ме е налегнала. Не съм готова за учебната година. Ставането рано, развозването на ученици и проверката на домашни ми идват  в повече. Искам ваканция, децата и те, де. Здраве да е, ще свикнем отново, нямаме избор.
И на Мусала не се качихме (бях писала, че съм го планирала за тази година) и по-добре в нашия случай. Преди две седмици изкачвахме Черни връх, по-скоро ММ и синът ми, дъщеря ми с голямо мрънкане и опъване на нервите ми стигна до 100м. под върха и отказа да продължи. Определено не сме за Мусала ние.
Стига толкова мрънкане.
Тит, успех в начинанието!
Деси, успехи и на студента!
Селесте, дано е нещо безобидно и след малко почивка следващите дни проблемът изчезне!

# 757
  • На брега на реката
Добро утро!

Изненадхте ме, няма нови отговори! Явно, всички са почивали снощи!

Честит ви петък, че аз утре съм на работа, та не мога да му се зарадвам!

Тит, успех и от мен. Сигурна бях, че няма да стоиш мирно, но пък си млад човек и трябва да вършиш нещо, иначе си е някакво безцелно съществуване.

Селесте, Вики как приема това, че би могла да носи очила?  Пожелавам да се размине, но пък както каза Тути, е най-малкото зло.

Хубав да е денят ни, момичета!

# 758
  • гр.София
Добро утро!
Селесте, те децата приемат очилата като аксесоар, много не се вълнуват от другата част 🤗 аз да си кажа 😁 не че е важно.
Станала съм по рано, ще готвя, че мен ще ме ядът днес и утре, само заявки за още покупки дават, все едно с носач и тир ще ходя в Одрин 😂
Титина, и от мен успех, ти си оправна булка, ако имаш нужда от помощ, пиши!
Ставам, ще пълня чушки и едни бързи мъфини с банани, че имам 3 почернели и няма да ги пипнат моите!

# 759
Добро утро.
Дес, внимавайте с екстра покупките. В темата за пазар в Турция имаше снимка на консфискувана стока- бая чували бяха.
Днес отново и аз трябва да готвя, но нямам още идея какво да е.

# 760
  • Бургас
Добро утро!

Тит, успех в начинанието! Щеше да е изненада бездействието ти.

Бубе, Деси, изобщо не я притеснява евентуалното носене на очила, нагледала се е на цайси тя. Цяло лято е като сраснала със слънчевите, както сме и останалите; отделно с баща ѝ сме с диоптрични.

Марѝ, аз обмислям едно руло Стефани или на Деси китайските спагети. Това за вечеря, за обяд имам малко лозови сарми.

Хубав ден, момичета!

# 761
Добро утро!

На работа съм,чакам си децата. Днес е петък и съм първа смяна! Ура! Smile

Хубав ден!

# 762
Добро утро.
Мога само да кажа -честит петък.
Аз много се протеснявах моя син как ще приеме носенето на очила, обаче си избра едни рамки с черепчета, стоят му добре и е доволен. А черепите са много симпатични. Напоследък имам страшно главоболие и се чудя дали не е заради постоянната работа на компютър. От години се чудя дали да не взема очила, явно вече се налага. А може и от друго да е главоболието.
Хубав и усмихнат ден.

# 763
Добро утро.

То сега, трябва не трябва, всеки носи очила. Аз без слънчевите не мога, целогодишно ги ползвам, особено когато шофирам.

Тит, успех, ако можеш сподели какво е 🙂

# 764
Добро утро!
И аз без слънчеви очила не мога, и зима, и лято. Имам три чифта и ако счупя някой, зареждам, че да не остана без.
Много се мръщя иначе.

Общи условия

Активация на акаунт