Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 163
  • 939
  •   1
Отговори
# 735
  • на Мелмак
Добро утро!

Ренко, честито! Много здраве и щастие!

Деси, честито ви студент. После винаги може да запише и да учи още, ей ти пример - Бубето.

Бубе, от 2 месеца не съм пила бира, бялото вино си седи в хладилника от миналия месец. Трябва да го сготвя. Едно червено има от м. Март.

# 736
  • Бургас
Добро утро!

Ренко, честита да си! Здрава, щастлива и обичана бъди! Шефчето да ти оставя малко повечко свободно време.

И ние май е време да заредим вече червено винце. Бира вече не ми се пие, бялото вино и то не е за всяка хапка.

Викчето ще си остане два дни вкъщи. Успях да ѝ запиша ранен час за преглед, но за направление не можах да се вредя. В края на месеца са кът, само за спешни случаи имало няколко, а нашият явно е гевезелък. И нашите, и на децата лл ни виждат толкова рядко, обаче на, като ти дотрябва специалист, цакаш. Rage
Айде, че да не ми изгори баницата. Хубав ден, момичета!

# 737
Добро утро!

Ренко, честита да си! Много здраве и любов!

Днес се прибира ММ. Само два дни бяха, ама ми липсва. Ще се видим по-късно, че съм на работа. След малко потеглям. Да си допия кафето. Simple Smile

Има мъгла, обичам мъглата! Странно е, но има нещо мистично в нея. Такова време е само за книга или филм, чаша кафе или чай и вкъщи.

Хубав ден, дами!

# 738
Селесте, я се обади и питай ЛЛ на детето дали не може да му издаде направление за педиатър. Знам, че тези за педиатър са неограничени. После отиваш при педиатъра и искаш направление за очен лекар.

# 739
  • sofia
Ренко, да си жива и здрава и много щастливи моменти пожелавам!
Голяма група на септемврийски рожденици.
Изпратих ММ на семинар,  само за два дни, а ми се щеше да е за малко повече Stuck Out Tongue Winking Eye
При нас сутринта слънце грееше, ама сега се спусна мъгла. Дойде есента!
Хубав ден на всички!

# 740
Добро утро!
Ренко,честита да си! Много здраве,щастие,късмет и любов ти желая от сърце. Да те слушат и обичат домашните и прекрасен празник днес! 🤗🌺🎉🎂
Селесте,дано всичко е наред на прегледа. Стискам палци.
Хубав ден! 🤗

# 741
Добро утро!

Ренко, любима моя, честит рожден ден! Да си много, много здраяа, обичана и ценена!

Аз нещо тежко се замотах и закъснях за работа. Тепърва си пуша кафето. Добре, че няма зор.
За мъгла и дъжд да не чувам, яко ме скапва гадното време.

Спорен ден, банда+

# 742
  • някъде ... тук ...
Добър ден Simple Smile

Ренко, здрава да си! Честит празник!

Деси, не знам защо, но си мислех, че си някъде по Плевенско. Явно съм се объркала. Успех на младежа!

Мари, с паркирането ще се оправим, голяма група сме. Ако не вали и някой има желание, елате да зяпаме Simple Smile

Хубав ден, момичета!

# 743
  • Бургас
Марѝ, ЛЛ е и педиатър, та няма как. Минахме, има съмнение за слаб астигматизъм, но в понеделник ще направим пак преглед на тясна зеница. По всяка вероятност ще сложим очила само за четене.

# 744
Добро утро!
Ренко, честита да си, здрава, щастлива и усмихната.
Много студено в тази София. Мъгла не бях виждала от повече от15 години, а и Калин видя за пръв път ( за него мъглата е свързана със снега). Подписах и договора за наем за офиса, от утре ще го пребоядисване, слагаме мебели... абе купон.

Мислех, че ще ми дойде колата, но отиде на ремонт. Онези идиоти не са я вързали добре и като се е лашкала колата се е смачкал предния калник. Сега трябва да се разправяме и с транспортната фирма.

# 745
Ех, Селесте.... Дано все пак има вероятност да се разминат очилата.
ЕлиТ, наш представител като зрител по стадионите е зет ми. Миналата седмица беше агитирал и малката му щерка(на 20 г.) с приятелки да отидат. Но, подозирам че някой специален футболист е била истинската причина.
Наготвих спанак за обяд, а за вечеря ще пека кюфтета на скара, пържени картофи, лютеница и салата от зеле.
Титина, продължаваш да действаш със замах и завидна бързина.

# 746
  • София
титина, в София ли ще живеете? Аз нещо съм се объркала и мислех, че сте във Варна Innocent
ренко, честита да си, здрава, щастлива и обичана!

# 747
Мари, с какво готви спанака?
У нас се тачи, трябва да направя скоро и аз.
Ренко, честита да си!
Почнаха везните от днес, нали?

Тит, ти не се ли отърва от работата, какъв офис, нещо съм пропуснала?

Селесте, очите са най-малкото зло и решим проблем при главоболие, и моята девойка носи очила две години, сега е пушка.

# 748
Бъни, в София ще сме локализирани. Все ме бъзикат, че съм се омъжила заради софийскот´ жителство, та поне да го използвам това жителство.
Тути, няма как толкова знания и опит да си стоят в къщи ( това казано в кръга на шегата). Искам да направя нещо, което не се предлага тук (знам, че хората се чудят дали не ми хлопа дъската), нещо различно, по различни стандарти. А и имам хиляди идеи и трябва да канализирам енергията си. Иначе ще побъркам домашните,

# 749
  • Germany
Честита да си Ренко! Здрава и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт