Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 173
  • 939
  •   1
Отговори
# 720
Леле много кандидат-зетьове и сватове! 😍😂 Обещавам да съм добра тъща. 🤪
Селесте,по-добре я остави Вики да се поуспокои,че да не я мислиш,ако я пратиш.
Бубе,сваляй ги на комп,флашка,диск. Екраните наистина са скъпички,но и така може да си работи без проблем. Не се ядосвай.
От мен идея за тиквичките-на тънки лентички,в мултикукъра с олио,до като омекнат. После чесън,цедено мляко и става идеална разядка. 🤗

# 721
  • Germany
Селесте, остави си я, не пресилвай нещата. Големият ми е такъв чувствителен и от стрес му става лошо. Като поотрасна, по успява да се увладее, но не винаги.

# 722
Да се оплача малко. Миналата седмица си изпуснах телефона Самсунг S8 и мислех, че само протектора е спукан, но при смяната му, се оказа, че е стъклото/дисплея.
Много си го харесвам и сега въобще не е момента за нов, а момчето в магазина ми каза, че са много скъпи!
Пфууу, как ме е яд. Винаги е бил с протектор и как успя да се счупи. Той си работи де, но се притеснявам, че в един момент ще ме предаде и не знам дали ще мога да си сваля снимките!

Бубе, се не ядосвай. Моят си работи вече 6 месеца с пръснат брутално дисплей. Ще умре де, ама още се държи.

# 723
Селесте, чета те с вашите премеждия и се сетих, че такива изпълнения с прилошаване имахме и ние в 1-2 клас.
При нас се оказа от падане на кръвната захар и впоследствие гадене, причерняване, главоболие. Сигурно половин година го борихме този проблем, докато открием причината.
На първо време минете на очен, за да елиминирате тази вероятност.
Имаме чудесна педиатърка, която чудеса направи да разбере на емоционална основа ли е или има нещо друго.
Дано се справите бързо!

Тиквички правя на лентички, оваляни в олио и сол, разбъркани като салата и наредени в тавата ги изпичам на вентилатор. Да не кажа голяма дума, но стават по-вкусни от тези на котлон.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 19:47 от tuty

# 724
  • Бургас
Tuty, точно тези дни баща ѝ каза, че е време да минем очен преглед /7-8 години било добре един профилактичен да се направи/. Изобщо не се сетих сега да свържа очен с нейните оплаквания, язък, че татко ѝ работи в сферата. Благодарско, още утре ги запращам на преглед!
С Монката ми се струва, че скоро ще си менкате дрехи/обувки.

Деси, успешно студентство на сина ти! За работата с родата си много права, аз засега успявам да скатая. Категорично съм отказала на мм да ми е работодател...на този етап /да си оставя една вратичка/ Joy

# 725
  • някъде ... тук ...
Дзак. На път за вкъщи Simple Smile

Онзи ден ядох тиквички в една гръцка кръчма. За първи път бяха пържени и нарязани като пържените картофи. Вкусни бяха и така, особено с чеснова паста.
Деси, честит ти студент. Каква специалност си избра и в кой технически?

# 726
Ама много ми беше драго да ви прочета. Е, за счупения телефон не, ама какво да се прави.
Деси, Ени, радвам се, че се разписахте. Дес, надявам се хайманосването с приятелки да ти повдигне малко настроението. И да знаеш, вечер тук си правим наздравици(Цвети само ни разваля пивката с безалкохолните си питиета), които много добре действат на такова опако настроение.
Тути, радвам се, че сте намерили причината за състоянието на Монката. От както са тръгнали децата на училище (разбирайте на 5 годишна възраст) в раниците им винаги има кърпички, вода, солети и по една шоколадова вафла, точно с такава цел. Иначе и моите деца са имали емоционални моменти, които им се отразяват на здравето. Педиатрите са ми казвали, че е нормална човешка реакция. Да ви кажа за тиквичките и аз- днес не са ми в менюто. Селесте скоро ме подсети за пиле с песто и за вечеря това ще творя.

# 727
И при нас освен нервните състояния, че не му се пише,  се оказа и проблем с очите. Затова сега е с очила за четене и писане.
Днес от една среща влязох във втора и не ядох нищо, сега уж хапнах, обаче още не съм наред.

# 728
  • гр.София
Мари, наздраве 🍻
Аз, се прибрах от танци, размърдах се доволно, че цял ден седене..
ЕлиТ, в София е студента 🙂 специалност, а де нещо с електро беше, но е на работа и не мога да го питам точно 😁 бяха го приели и в бургаския, софтуер и хардуер, обаче избра техническия, предполагам заради гаджето, мисля, че сбърка, мечта му беше с компютри да се занимава, хардуер основно, ама..
Съни, нещо сладичко хапни, да си повдигнеш настроението, аз го повдигам  моето редовно 😘

# 729
Наздраве, Дес. Днес си купихме червено вино вместо лятното розе. Ми, есен си е вече.

# 730
  • някъде ... тук ...
Деси, моят започва 2 курс автоматика. Това кандидатства и записа. Хардуерист е по принцип. Не ще софтуер. ОК е. Бачка, учи и кисне при колегите си около 12ти блок. Твоят на общежитие ли ще е?
Мари, в събота сме на мач с Бела, при вас Simple Smile

К'ъв е тоя дъжд и студ в Сф?

# 731
  • На брега на реката
Добро утро!

Нямам нищо за казване, ама ей така да намина, за традиционния поздрав!

Мари, и аз нещо съм се бъгнала и не мога да пия с изключение на онзи вечер /РД/. Тогава, пийнах една малка ракия и една бира. Същия ден сутринта, като бях на канго, момичетата поскачаха заради мен с шегичката, че скачали 700 калории, за да пия поне 2 бири, а аз не изпълних плана! Joy

Хубав ден, момичета!

П.П.Опааа, сетих се!
Ренко днес е рожденичка! Ренко, да си жива и здрава! Много щастие, късмет и любов ти желая! Пожелавам ти още, на ръце да те носят, твоите трима мъже /засега обаче, ти ще носиш единия Grinning /.

# 732
Добро утро.
Ренко, честита бъди: здрава,  обичана и щастлива.
Хубав ден.

# 733
  • гр.София
Добро утро!
Ренко, честит рожден ден! Жива, здрава и много щастлива 🎂
ЕлиТ, от София сме, не е на общежитие.
Хубав ден от мен!
Пия кафе и ставам да правя кутията с храна за училище на Маги.

# 734
Добро утро!
Ренко, честита да си! Здрава, щастлива и влюбена! Весел празник.
ЕлиТ, добре сте дошли. Паркингът е на разположение.
Буб, трябва да взема и аз да се повредя и да не пия. А така отпускащо ми действа.

Общи условия

Активация на акаунт