Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 174
  • 939
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Ени, не знам защо реших, че постът ти е от тази сутрин Joy и имаме снимка „на живо” едва ли не. За под прозорците какво да ти кажа, на татко ѝ въобще няма  да му е лесно с тази прекрасница.

# 706
  • гр.София
Добро утро!
Ренко ❤️ шефа е страхотен, бих го мачкала цял ден 😊
Ени, голяма красавица си имаш 😍
При мен разни промени които не ми харесват в работата, изпаднала съм в една дупка, да знаете лошо е да се работи за родата! Иначе сме добре, успяхме да направим бала на сина. Вече е студент в техническия, малката на училище, да видим до кога!
Тази събота сме се организирали дружки и ще идем до Одрин на шопинг, нямам търпение 😁
Хубав ден от мен 🤗

# 707
Така е то, човек да не си поспи и всички бебоци ще изпусне Joy
Ам аз си знам, че са прекрасни!

Казах ли, че се наспах, ми то било голям кеф Grinning

# 708
Казах ли, че се наспах, ми то било голям кеф Grinning
За това ти изказване днес точно,ич не те харесвам 😁!
Деси,радвам се,че се разписа!Магито как е,смени ли училището?Не мога да забравя,какви мигли има 😍!
Ени,малкия е копие на батко си,та надявам се,че няма да има такива въпроси.Но е голямо учудването,като забележат цвета на очите (главно родата на ММ 😁).
Едни тиквички ме чакат от няколко дни да ги изпържа.Дано до довечера успея да стигна до тях,че да не идват зян 😅.

# 709
Деси 🤗 Браво на сина ти, дано има леко и весело студентство! Ти не ни зарязвай така, ние и на мрънкане носим!
Руми, да, за това бях  обещала, че ще помогна още като напусках. Иначе с шефкага сме си приятелки,  бих направила всичко за нея. За бившата колежка... не баш 😁

Два понеделника в една седмица си е кофти изживяване...

Мале и аз имам 2 тиквички от една седмица в хладилника 😂

# 710
Сигурно не искаш да ги направиш 6 😁.

# 711
  • гр.София
Давам идея за тиквичките Wink
днес съм на тях даже, мъфини от тиквички без брашно!
Ренко, училището си е същото 4 клас е, а миглите са и все така страхотни Blush
Але, браво за отношенията с бившата шефка!

# 712
Бях останала с впечатление,че са набори с моя,но явно съм в грешка 🙄.
Тиквички ги признавам само пържени 😋. Всичко вредно е вкусно,някои неща даже повече 😂.От скоро ги правя и на кюфтета(пак пържени 😁),че е по-бързо и лесно.Но за тези съм се запънла,че ще са си класически.
Заспа,40 минути тишина 🤫.

# 713
Айде и от мен идея  за тиквичките - Кьопало от тиквички ( у нас се оказа на почит).
Видях и шефа, страхотен за мачкане и гушкане, но да е на някого друг, отиваш намачкаш и оставяш майка му да се оправя след това с развалената дисциплина.
Видях и синеочка, чудя се дали да не си я заплюч за снаха.
Оставих Калин на училище, минах и си купих няколко цветя, пускам пералнята, ама като гледам май ще вали..и ще трябва да местя мебелите от терасата.
Вчера докарахме и един скрин, та ще трябва да преподреждам дрехите на Калин там

# 714
В лятното меню на любимия ресторант има хрупкави кюфтенца от тиквички с мус от Филаделфия.
Не знам как се правят, но са мнооого вкусни Grinning

Али, не знам какво съм питала, ама е хубаво че се имате Laughing

# 715
  • на Мелмак
Привет, момичета!

Честито на всички празнуващи вчера! Здрави да са!

Децата са уникални!

Ммм, приядоха ми се тиквички Grinning

С ортопедични стелки съм вече. Упражнения трябва да правя. Обувки да сменям. Laughing
Поне вече имам идея какви.
Златните обувки се оказаха голяма цигания, даже за сврака като мен. Освен това ми бяха големи и широки. Върнах ги.
Хубав ден и успешна седмица!

Пп, Да се поФаля - снощи изпитвах щерката по география, за входно ниво и после правих и тест - тя имаше една грешка, аз две Joy

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 11:41 от etty775

# 716
Сигурно не искаш да ги направиш 6 😁.

Как позна 😂😂😂

Руми, може и дс не си била ти, аз малко спя като чета 😂

То идеи бол има за тиквичките,  мерак за готвене няма 😂

# 717
  • На брега на реката
Да се оплача малко. Миналата седмица си изпуснах телефона Самсунг S8 и мислех, че само протектора е спукан, но при смяната му, се оказа, че е стъклото/дисплея.
Много си го харесвам и сега въобще не е момента за нов, а момчето в магазина ми каза, че са много скъпи!
Пфууу, как ме е яд. Винаги е бил с протектор и как успя да се счупи. Той си работи де, но се притеснявам, че в един момент ще ме предаде и не знам дали ще мога да си сваля снимките!

# 718
  • Бургас
Ренко, пържиш ли тиквички? Не се ослушвай, 40 минути са си достатъчни Simple Smile

Мен ме призоваха в училището да си взема Викчето, пак се оплакала от глава и корем. ЛЛ ми изписа хомеопатия за стрес. Въпросът е сега да я държа ли вкъщи до края на седмицата или утре да я връщам в строя? Няма абсолютно никакви "видими" симптоми на каквото и да е, ни Т, хрема, разстройство, дори не повръща като ѝ се гади.

Тит, ти къде се буташ за Синеочка? Аз за Марто я глася, голяма работа, че снахата ще е малко по-големичка. Да взема Елени, че са набори, обаче сватовете с тези змии много ме притесняват. Joy

# 719
  • на Мелмак
Бубе, свали си снимките сега на компа, пък телефон може и на изплащане в последствие. Скъпи са екраните.

Общи условия

Активация на акаунт