Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 175
  • 939
  •   1
Отговори
# 690
Страхотен Шеф, Ренко!
На всички да са честити покупките и да си ги носят с кеф.
Фонсе, не се занимавай с глупости и не се напрягай с отрицателни мисли. Все пак профилактично стискам палци за добри резултати.
Лиляна, надявам се да не е така, както си мислиш.
Липсващите да се разпишат, че ще им се пишат неизвинени. Наздраве!

# 691
  • Euskal Herria
Ех, че е сериозен Шефа! Simple Smile
Много са липсващите, не отсега. Що народ спря да пише в темата. Дано да са добре.

# 692
Шефът има много изразителни черти, фен съм му. Светлоок е, нали Ренко?

# 693
Благодаря ви 😊!Да,Тути,синеочко е той.Баща му е с пъстри,ние с баткото сме с кафяви.Явно на майка ми очите е "взел" 😁.Абе,замязва вече на човек 😅.

# 694
  • при моите деца .....
Привет!!!
Честит празник! ❤️🇧🇬
Да са живи и здрави рижденичките.

И аз още не мога да се нагодя на работен ритъм....
Хубава вечер!
Честита есен!
Нека есента е топла и благодатна, здрава, красива и обединяваща! '

# 695
  • Варна
Ренко, сефте видях шефчето! Heart Eyes
Буби, Мери, да сте здрави, късметлийки!
Тези дни изхвърлих кантарът от квартирата, че се бъгна.
И днес, у дома, кантарът отсече-минус 7, за 3 месеца. Хубу! Kissing Heart

# 696
Наблюдавам ви аз,не се сърдя,просто няма какво да пиша. 🤗
Да са здрави и щастливи рождениците! 🌺🤗
Шефчетооо 😍🥰 голям сладкиш! Много ми се гушка малко бебче. 😁 Ренко,и при нас е така с очите. Да си подготвена за неудобни въпроси. 😂
Хубава вечер! 🤗

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 08:18 от Anyyyone

# 697
  • sofia
Благодаря за пожеланията за свеки! Много се разбираме с нея!
Ренко, много сладък шеф!
Синеочка си я знаем! Хубавица!
Успях да се видя с приятелката и да се наприказваме. Тя с първокласничка и вече имала забележка, че тичала и че пропуснала някакво домашно....казах й да не й пука и да свиква с неадекватни оплаквания. Ама това дете, за два часа не се спря, търчаха с едно приятелче, дървета катери, по лостове се набира....егати енергията!

Стейси, браво за килата! Аз обух един неластичен панталон, който не бях слагала от миналото лято- става ми и това е добрата новина Joy

# 698
  • София
Благодаря сърдечно на всички, които се сетиха за мен днес ❤️

На милата ми астрална близначка, леко в късните часове, пожелавам да е здрава, щастлива, обичана и във всичко да й върви 💗 Бубе, весело изкарване и наздраве! 🥂

# 699
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря, на всички ви!  Kissing Heart

Мер, Flowers Hibiscus!

Ренко, шефа е страхотен сладур! Пу, пу, да е жив и здрав!

Ени, много се радвам да те "видя"! Прекрасна Синеочка, бях се затъжила за нея! Ами, щом ти се гушка бебе, нЕй късно, за едно братче на красавицата! Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ме зарадвахте, със снимките на дечицата! Heart Благодаря ви!

Лилс, дано само така ти се струва.

Фонсче, не се напрягай, щом няма за какво. Все пак и аз стискам палци, всичко да е наред!

При нас започна натоварен период, та до края на октомври, ще се работи и почивните дни, та хич няма да ми е къса седмицата! Ама не ни е сефте, та ще го преборим и този път!

Хубав да е денят ни, момичета!

# 700
Добро утро!

Малко със закъснение,  Бубе, Мер,  честити да сте! Да не се оттървате от здраве, любов и успехи!

Шефът е голям началник,  само за мачкане 🥰

Синеочка си ми е топ фаворитка 🤩

Честити пазаруваки, дами, със здраве  и кеф да си ги разхождате!

Фонс, няма да се даваш на лоши мисли 🤗

Вчера имах много хубав ден,  помързелувах си на слънце, имах вижданка с дружки. Сега ще поработя 2 дни и в петък съм отпуска, че обещах да помогна с нещо на старата работа.

Спорен ден, банда!

# 701
Добро утро.

# 702
Добро утро.
Синеочка ми пълни душата всеки път като я видя.
Не ми се ставаше сутринта, искам още почивка.  Днес в офиса, имам планирана среща и още една под въпрос. А искам да се опна на слънце.
Хубав да е денят ви.

# 703
  • Бургас
Съни, ми освен срещата да е на слънце Wink

Ренко, това дете е само за мачкане и целуване. Heart

Синеочка за градина ли е тръгнала в този час и с тази дяволита усмивка?

Али, ти от трън та на глог Joy Отпуск от едната работа, за да идеш на другата. Това в кръга на шегата, разбира се. Хубаво е, че сте запазили добри отношения и те търсят старите колеги за помощ.

Честити покупки, Съни и Тути! С кеф да си ги носите. Стейси, почерпи се и ти нещо за -7.

Фонс, не се напрягай излишно. Резултатите ще са добри, ще видиш.

С вчерашния почивен ден се побърках малко и днес въобще не ми е като за сряда, когото обикновено ми е най-натоварено в работата.

Хубав ден, момичета!

# 704
Добро утро!
Благодаря ви. 🤗 Селесте,не е на градина,ами обикаляхме махалата с тротинетката. Но вече и за градина тръгва с усмивка,от както си е в нейната група с познатите дечица и госпожи,а не в сборна. Вече си има приятелчета,викат я разни младежи под прозореца да си играят. 😁🤪 Малко раничко ми се струва,ама какво да се прави. 😆
Бубе,късно е,късно за братче. 🤣🤗
И на мен ми е объркано,все едно е понеделник,а не сряда.
Хубав ден на всички! 🤗🌺

Общи условия

Активация на акаунт