Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 154
  • 939
  •   1
Отговори
# 825
selleste, то са си минзухари, ама нали цъфтят сега и те подсещат, че идва зима и трябва да се подготвиш, та за това по нашият край им викат кърпикожух.

Фонс, чудни снимки. От прозорците в къщи гледам почти същите цветове. Колкото и да е топло през деня вече си личи, че е есен.

# 826
Е, Руми, дразниш ме вече! Аз един ремонт не съм приключила, а ти си ги подкарала един след друг.

# 827
Според мен Руми с желание ще ти предотстъпи ремонта Маре;)

Правя пърженица/ миш маш, отиде ми изсушената коса;)

# 828
О, това аз няма да си го причиня, Тути, чиста коса да готвя такива неща. Нещо си се бъгнала. Сигурно от по- студеното време.

# 829
Общо взето боя, малко ламинат и нова спалня за мен. И край вече Grinning

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 09:35 от rummi_pl

# 830
  • на Мелмак
Мммм, много обичаме миш маш Animal Pig Може ли малко?
Аз правих 'немска манджа', уж децата щяха да ядат, уж ММ щеше да се прибира. Ами - не, седи си, щерката хапна веднъж и това е. Малкия е на бисквити Animal Smirk Cat

После мисля пълнени чушки да направя и за другото после още не съм измислила. Ще черпя идеи от вас Stew

Руми, честит да ти ремонта, леко да мине Simple Smile

# 831
Сварих кестени. Есента официално влезе вкъщи.

# 832
О, Рир, да ви са сладки. И аз ще купя за ММ и щерката.
Руми, честито предварително.
Ети, заинтригува ме с таз немска манджа. Какво представлява?

# 833
Идвайте, още има, получил се е;)
Маре, съгласна, ако беше жега щях да съм на плаж до 8 и нямаше да губя време пред котлона;)

# 834
  • на Мелмак
Мари, картофи нарязвам като за мусака, две глави лук на полумесеци, бекон на оЧо Simple Smile
Задушава се в тиган (при мен с капак), като омекне/разкашка се добавям сол, черен пипер и 3-4-5яйца. На дъщеря ми приятелка му казва омлет с картофи, Ем беше казала, че си е точно немска манджа. Така и съм го запомнила, като съм гледала от нета. Най - времеемкото са картофите, после разбъркване и туй то Yum

# 835
Мари сигурно я знае, че е от нашия край, ама тази немска манджа я знам в друга разновидност - варени картофи, нарязани на кубчета, пържат се с яйца, сирене и кашкавал.
Ще пробвам и с бекон, като ми се допържи пак, че рядко ми се случва;)

# 836
Миш маш е любимото ми ястие за всички времена. Само не питайте откога не съм си правила, пуст мързел. И пълнени чушки с кайма обичам, само трябва да си дам малко усилие да ги приготвя.

Фонс, прекрасна есен. Зимата при вас е малко екстремна за мен.

Руми, лек и успешен ремонт.

Преди няколко дни се контузих във фитнеса, доста гадно и болезнено. От вчера вече е поносимо, но докато стане поносимо, беше малък ад. Пазя го, топля го, мажа Волтарол и се надявам да отшуми бързо.

# 837
Лин, бързо да отмине.

Аз днес правих на Весито пълнените чушки, явно откривам есения сезон 😁
Много обичам печени и белени чушки с доматен сос. Мммм, трябва да кажа на мама да ми направи 😊

# 838
Лин, бързо оправяне.
Не я знам немската манджа, но имам всичко необходимо (без кромид) и може да я спретна на семейството тези дни.

# 839
  • на Мелмак
Не ги варя картофите, но пък варени и запечени със сметана и сиренцаааа....

Бях учителка по биология до сега, поне щерката каза, че доста неща е разбрала. После да видя и по география как сме Joy

Лека мацки Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт