Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 120
  • 939
  •   1
Отговори
# 915
Леле Фонс, настръхнах.
Мислите ли да се приберете за няколко месеца, ако ще има локдаун предполагам че ще работите/учите дистанционно?

Концертът беше един път, душичката ми танцува още, хем полегнах.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 23:01 от tuty

# 916
  • Canada
Ех, че хубави емоции, Тути, много са зареждащи подобни преживявания!

Обмисляме и по драстична промяна, но тези решения не се взимат с лека ръка. Ще разберем скоро какво ни готвят, за мен е ясно накъде тласкат нещата.

Разрових се за въпросните лагери. На доброволни начала са засега.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 05:22 от Foncé

# 917
  • На брега на реката
Добро утро!

Фонсче, много стряскащо това с лагерите, въпреки, че е доброволно. Дано не се стига до по -драстични мерки. Защо по дяволите го правят, щом няма ръст смъртните случаи.  Акъла ми не го побира, това престъпление срещу човечеството!

Селесте, дано по-скоро разберете какво я тормози. Милата душичка! Hug Дано днес е по-добре!

Хубав ден, момичета!

# 918
Добро утро.

# 919
Добро утро
Селесте, аз бих потърсила психолог. От опит знам, че помага...

# 920
Добро утро!

Нищо интересно при мен- работа, котки 😂

Селесте,  стискам палци бързо да намерите решение на проблема на Вики 🤗

Спорен ден, банда!

# 921
  • Бургас
Добро утро!

Фонс, стряскащо звучи, дано се намерят по-разумни решения.

Днес като и вчера. Тръгнаха обаче с баща ѝ, влязла уж нормално. Каза ми днес, че не иска да ходи на училище, а да си пише вкъщи и да си играе. Кеф ти писане, кеф ти телевизия, айде сега малко игра, с Марто си се забавляват идеално, съучениците ѝ въобще не ѝ липсват по принцип. Намери тя лекото и мекото, ама ще удари на камък. Всеки един ден в повече вкъщи прави връщането в училище по-трудно. Същата попара я сърбахме и с градината. За капак и Марто през нощта вдига Т. Абе направо за оплакваческата тема си станах.

Марѝ, как мина случайната среща в училище?

Тути, завидях ти истински за преживяното.

Хубав ден, момичета! Да ни е слънчев и спокоен!

# 922
Добро утро!
Селесте, дано днес няма обаждане и Вики изкара цял ден на училище! Стискам палци. А Марто да се оправя бързо!
Днес началото на деня ни беше буквално страшно. ММ потегли с колата, докато синът ми още слизаше от нея. Дъщеря ми се изстреля набързо, аз взех раницата му от другата страна и като съм затворила вратата, ММ помислил, че всички сме слезли и бързал да потегли да не прави задръстване пред училището.Така извиках, че в целия квартал ме чуха. Още треперя. На младежа за щастие нищо му няма, каза, че било забавно случилото се! 

Хубав ден!

# 923
  • Бургас
Хвана ме липсата, обаче пак съм тук!
Ха, здравейте!
Трудно ще ми е да прочета всичко написано....

# 924
  • Бургас
Карз, тъкмо видях, че си се активирала във ФБ; викам си няма как да не ни навести и нас Simple Smile Ха, здрасти!

Боже, Рей, ама старт на деня. Важното е, че за детето е било забавление цялата ситуация, мАни, че на теб сърцето ти е било в петите сигурно.

# 925
  • Бургас
Точно така, Селесте, не мога да ви пропусна.
Що така става с  Вики, дано е нещо моментно!

# 926
  • гр.София
Привет, Карзче Hug
Фонсе, голямо напрежение при вас, вече май никъде не сигурно и добре Mask
Много ме напряга това положение, нищо не върви като хората!
Ужасно ми е студено, пуснала съм си духалка в работата Grin
Селесте, много мъчно ми стана за Вики, явно е много чувствителна милата, дано свикне по бързо Heart
Моята Маги, май ще се окаже с алергия към котката, от 2 г. постоянно е с обриви и рани по лицето, очите, ушите, мажем с разни кремове, минава и след 3-4 седмици наново всичко, та ще правим тест, не ми се мисли как ще се разделяме ако се наложи Cry
Аз съм нападнала всички сладки неща който домъкнах от Турция, скоро може и да се търкалям, не ми е добре и пак продължавам, като наркоман!
Ще имаме фестивал в Пловдив на 24,10, нямам търпение Simple Smile

# 927
Офф, да свършва тоз месец, че последните дни са ми черни.

Селест, как е днес положението с наборката?

Събирам идеи как да науча щерката да чете английски. Транскрипции вече не учат. Очаква се, че като чуят текста след това ще трябва да го прочетат правилно. Но тя въобще не е наясно това, което вижда написано как се чете и резултатът е катастрофален. Чух всякакви възможни вариации - възможни и невъзможни на hide.

През изминалия месец, книги не четохте Joy , само филми гледахте Sunglasses
Скрит текст:
Обсъждани филми и сериали
"Тенет"; "Летателен план" с Джоди Фостър

# 928
Селесте, да се оправя Марто.
Срещата беше задушевна-5 майки, 1 татко и класната. Застанали в кръв и на разстояние. По едво време се сети, че е могла да ни покани на личната си беседка в градината, защото живее точно до него. Казахме си, че децата ни са много хубави, умни, разсеяни и вече със стъпки в пубертета.
Карз, добре си ни дошла.
Деси, ти поне си хапваш сладко, а аз днес обядвах два пъти. Сега си правя чай.
Случката с колата и детето е важно, че е в миналото и без последствия.
Краставички правих пак. Май е за последно тази година.

# 929
  • Бургас
Рир, карай я да слуша даден текст и да го следи в същото време, така хем ще чува правилното произношение, хем ще запаметява и зрително съответната дума. Примерно хващате дадена песен с текст субтитри и тя само слуша и следи текста, нито превежда, нито нищо.

Наборката е геройче днес, издържа до обяд. Имала е труден първи час и после още един момент, в който искала при мама, но госпожата успяла да я успокои. И очаквано не беше яла нищо. В класа обаче има още едно дете, което е 100% като нашата ситуация. Минали и те през изследвания, очен преглед, плач, главоболие щом дойде време за училище и рязко оздравяване вкъщи. Според госпожите ДО ни изигра лоша шега миналата година и децата трудно свикват сега с учене, което не е вкъщи на диванчето и до мама, а в час.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 15:29 от selleste

Общи условия

Активация на акаунт