Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 146
  • 939
  •   1
Отговори
# 810
  • дядовата ръкавичка
Стейси, ще се справи девойката. Вземи си още една котка за утеха.

Simple Smile Щерката разправя, че догодина и тя като/ако замине нанякъде, когато се върне ще ме намери обградена от безброй котки Simple Smile Без майтап, така се влюбих в новото попълнение Кая, като детенце ми е.

Стейси, попътен вятър на девойката!

Синът ми се скъсва от учене, чак вече ми е скучно да си говоря с него "Какво правиш?", "Уча". Това му е приоритета, на второ място - храната Simple Smile, ама не винаги оставало време за нея.

# 811
  • Бургас
Добро утро!
Тъкмо ставам. Всяка сутрин си се събуждам сама в 6:45, чувствам се наспана, но явно съм имала нужда от сън.

Момичетата с главоболие, дано днес вече сте добре.

Снощи и тук поваля хубаво, но сега е слънчево и топло. Планът е да се ходи някъде, къде- не е ясно, а и останалите още спят.

Ети, с този серум ме подсети за Хър и нейната златна маска. Загуби се и тя, дано са добре цялото семейство. Иначе чакаме отзиви за серума и да се намацаме тук групово Simple Smile

Стейси, Hug

# 812
  • София
Да, днес съм нов човек, насипана и без главоболие!
Вчера яко валя, не можахме никъде да заведем децата, днес е слънчево и студено засега. Ще ходим до село Лозен за домашни домати, купувам от една приятелка и са чудни на вкус!
Стейси, за добро е!
Момичета, желая ви ползотворна почивка!

# 813
Добър ден и от мен Simple Smile.

Стейси, ще ти е тегаво в началото, но като знаеш, че е за доброто на детето ти се примиряваш. Слънчицата ни порастват и поемат по своя път Hug.

Валя малко и при нас снощи. Вчера беше много топло, а по обяд силен южнен вятър допълваше жегата. Сега е свежо и слънчево.
Мама ми е пратила лучници и сиренаци, та закуската и обяда са осигурени. Има и леща, а за довечера съм предвидила пилешки бутчета с картофи и редовната салата.
Поразчистих из градината, орязах повечето цветя, които вече са преминали. Димитричета и кърпикожухчета почват да цъфтят. Една череша трябва да махнем, ама ще е като наближи зимата, че да не съсипваме сега тревата и цветята.

Слънчев, приятен и спокоен ден ви желая.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 15:38 от 2в1

# 814
Аз имам козе сирене и сега ще го мариновам.
За обяд има гъби с мащерка и сметана, имам чабата от снощи, та това ще е.
Боли ме ужасно главата, Ава е от преспиване - снощи гости но сиренца и вино имахме и си бъбрихме до 2 сутринта и успях да стана в 10.

# 815
  • Canada
Стейси, успех на девойката!

Етти, бива ли така, сподели, искаме и ние да станем зашеметяващи Joy

Тегава беше миналата седмица, хванахме вчера гората да се разсеем малко. Есен е вече при нас.

Другата седмица имам онлайн час с едната докторка за резултата от кръвните и единия ехограф. Най вероятно ще откаже да коментира другия, защото не е назначен от нея 😏

Хубав ден, момичета!

# 816
Привет и от мен!
Говорите си за очила. На каката откриха висок диоптър самозащото я заведохме на профилактичен преглед, без никакви оплаквания от нейна страна. Баща ѝ беше с висок диоптър и при нея е наследствено. В края на миналата година той си направи корекция на зрението и бутна  диоптъра на 0.
НА профилактичния преглед тази година, госпожицата има напредък и се надяваме в тийн годините да свали очилата. Рамките са ѝ важни. Най-комфортно се чувства с  Nano Vista и в началото на този месец, обиколихме 3-те мола в града и 5 оптики, докато намерим РАМКИТЕ. Бях ѝ обещала да са от светещата серия, но се оказа по-трудно от очакваното. Накрая си хареса един модел, който се оказа, че е от светещата серия. Разбрахме го едва вкъщи, няма по-щастлива от нея.
Вчера имахме уговорка с една приятелка да ходим в съседно село да поиграят децата, ние да се наклюкарим, но времето беше отвратително. Днес четем и пишем с ученичката и ще изгубим хубавото време. Така да не обичам есента Sad.

# 817
Фонсе, разкошна ви е есента. Зимата ви не ми е на сърце.

# 818
  • на Мелмак
Фонс, страхотни снимки Heart Eyes

Не съм запазила серумчето, мозъкът ми не е действал адекватно Joy Някакъв със злато, от английския Амазон, ама съм оная птицата, де Joy

Бяхме на МОЛ, малките на кино, доволни, тийнката се сдоби с бельо и готини чорапи. Дрехи не хареса, нещо скъпо ми се видя, в Истанбул цените бяха много по ниски по моловете. И то на по-качествена конфекция. Висок ни е стандарта. То и мола празен де.
ММ няма да се прибира и тази вечер, започна да ми липсва Sunglasses
Едене има, ама как ми се спиии. Ще се опитам да дремна малко.

# 819
  • Бургас
Лято, и ние, ако утре се потвърди нуждата от очила, ще вземем на НаноВиста, че са леки и нечупливи. Ние с татко ѝ искаме едни бонбонени цветове, девойката се е заинатила за черни.

Настанихме се по обед на първата възможна поляна в Морската градина, поиграхме на топка, криеница и федербал и кръгом към къщи. Допивам си кафето сега и се чудя дали да не мръдна до Кауфланд.

Фонс, снимките са страхотни, направо нереални.

2в1, не бях чувала за кърпикожухчета, за мен са си минзухари. Градинката на близкия пенсионерски клуб вече е отрупана цялата с тях.

# 820
  • Ямбол
Здравейте.

Няма какво да ви обяснявам, че съм много заета, защото ще стана банална. Едва смогвам. Още малко да отметна входните и стоте комисии, в които участвам и трябва да заседавам и ще мина в нормален режим. Само дано да сме присъствени.
...
Лиляна, децата как се справиха на входното ниво?

Проверила съм два девети класа - там единият са почти отлични, другите -добро ниво, един 11 клас - не е супер зле, но очаквах повече, един десети - тотал щета и един девети по ИТ - биват, но можеха още. Другата седмица ми остават 3 осми класа и приключвам. В момента довършвам десетия клас. Във всички класове има някои, които се опитват да мамят с фотомат и сега ще разберат, че не е за предпочитане, защото ще им проверя възможностите и тогава ще пиша оценката, но ако не потвърдят това, което са написали(преписали) ще има санкция - две на входното и удивителна при следващи изпитвания.

# 821
Така, така, Лиляна. Отговорна и принципна, както винаги!
Замесих тесто за пица.

# 822
Ние вчера правихме пици с Монка, днес сме на баница, ей затова няма да отслабна;)

# 823
Стейси, растат децата, нека се чувства дабре там 🙂

Преди няколко дена засякох един македонски сериал - Преспав, голям смях пада. Появи се и Яна Маринова в последните епизоди. Все едно български слушам, но развален. Хлебарка било бубашваба 😂

И познайте кой започва пак ремонт 😆

# 824
Лято, и ние, ако утре се потвърди нуждата от очила, ще вземем на НаноВиста, че са леки и нечупливи.
Зависи в какви ръце ще попаднат. Щерката успя да счупи едни такива, 'щото не ги държи на лицето си, а си играе с тях. Вярно, че беше още малка тогава, но...

Вчера и ние бяхме на пица та затова баницата я отложих за през седмицата. Килограмите ще са си същите, но съвестта ще ми е чиста.

Поня, че с нетърпение чаках самостоятелния студентски живот. Като родител не мисля, че ще е така.

Руми, какво ще ремонтираш тоз път?

Общи условия

Активация на акаунт