Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 824
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 685
Morava34, Red Lady, изненадахте ме безкрайно, за което много ви благодаря!
Ще опитам да регистрирам след полунощ и ако не успея да спечеля и с вашите 3 кода, просто приключвам.
Момичета, много ви благодаря!
Не ми пращайте повече кодове. И да не спечеля - няма да бъда разочарована. Просто жеста на всички момичета тук е уникален! Благодаря!

# 2 686
Ако планирате покупка от Mr.Bricolage :

Включи се в играта на Mr.Bricolage и спечели камера Somfy!

1. Направи онлайн покупка за минимум 100лв. на www.mr-bricolage.bg

2. С тази покупка автоматично участваш в нашата томбола.

3. Играта е валидна в периода 21 септември – 11 октомври 2020г.​​​​​​​

4. На 12 октомври 2020г. един от всички участници ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели камера Somfy one.

# 2 687
  • Видин
За играта на кауфланд

https://www.kaufland.bg/igri-promocii/zoolandia/zeleni-balkani.html

В България гривестата рибарка се размножава в Поморийското и Атанасовското езеро, а броят гнезда на бели щъркели е между 4 900 и 5 600. Ако си отговорил така на въпросите, участваш в тегленето на наградите, а за всяко твое участие в играта ще дарим 1 лев за каузите на "Зелени Балкани", в подкрепа на животните в България!

# 2 688
Каква е тази карта на Изипей?

# 2 689
# 2 690
Позната спечелила фитнес гривна от Савекс от първото теглене обаче беше на почивка в Гърция, не си взела телефона и не видяла смс-а.  Вчера като се прибрала си дала данните за доставка, но понеже не си видяла името в първия списък, звъннала на телефона от правилата. Май няма да си я получи. Стана ми криво. От една страна късмет да те изтеглят, от друга...

# 2 691
Здравейте! Ако някой има още свободни бройки за добавяне на приятели в приложението на Кока Кола, може ли да ми пише на лични? Хубав ден на всички и късмет!

# 2 692
Печели ли се лесно в новото приложение и някой спечели ли нещо? Изтеглих го, имам и кодове, но не съм се регистрирала още и се чудя дали изобщо да се регистрирам.

# 2 693
Май само тези,които много бързо се ориентираха са спечелили нещо. Другите,които сме охлюви - нищо. Заграбиха ги веднага и вече няма награди. А кодовете - ужас три часа преобръщах 20 кода.

Печели ли се лесно в новото приложение и някой спечели ли нещо? Изтеглих го, имам и кодове, но не съм се регистрирала още и се чудя дали изобщо да се регистрирам.

# 2 694
Късно вечер по - лесно се конвертират кодове, но на мен все ми се спи и не ми се занимава. А за ваучер на Озон всеки ден се пробвам и нищо, за седмица само 1 са дали.
Гифт картата на зайците я зареждаха до 1, максимум 2 седмици по спомен.

# 2 695
  • у нас
Този код, който ми го изпратиха в старото приложение на Колата, къде да го въвеждам в новото? Уж е специален. Какво ми е специалното? Който се регнал по-рано, може ли да сподели.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 11:43 от Sinara

# 2 696
Аз имам само 20-тина кода в приложението, качих много снимки, но честно казано, не виждам смисъл.

# 2 697
  • при късмета
От хайнц току що ми се обадиха, че съм с раница. Супа ще правя от тези раници, играх с надежда за хл. чанта. Хубаво ги насолих за съсипаната игра, ама пак не се отказват да ми пратят наградата Joy С агенцията разбира се говорих и изобщо не се притесних да им кажа, че са некадърници и те и от хайнц. Заобясняваха ми, че мога още бележки да качвам и 1 участник има право на награда с всяка бележка.  Дисквалифицирали се повече от 1 регистрация с една бележка, ама не вярвам много. Т.е. останах с убеждението, че проверяват самия участник дали нее регистрирал 2 пъти една и съща бележка, а не дали тази бележка не е регистрирана на няколко участника

# 2 698
  • у нас
Ма ко, честито! това не е ли раница за пикник? Ако не ти трябва ми пиши.

# 2 699
  • София
Браво на magy_b за споделянето на фб игри. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт