Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 543
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 270
Разделям си бележките и хич не ми дреме. Лятото в Кауфланд имаше игра пред магазина на Каменица, а и доста игри с КБ вървяха по това време. Разделих всичко- 23 КБ Simple Smile. Това си беше рекорд, мааалко ме досрамя, нооо... спечелих барбекюто от играта пред магазина и доста от другите ми бележки бяха печеливши.

# 3 271

2. Право на участие в Играта придобива всяко пълнолетно, дееспособно физическо лице /Участник/, което си направи клиентска регистрация в EBAG за поръчки на територията на гр. Пловдив и е приело настоящите Общи условия.

# 3 272
Благодаря на всички , които ми дадоха съвет как да участвам успешно в Ная !

# 3 273
Имам 2 излишни кода за раница на КК, ако някой иска да ми пише.

ПОДАРЕНИ!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 21:10 от magism

# 3 274
Сега пуснаха реклама по ТВ, не знам дали е качвана, игра с покупка на Момент:
https://grabnimoment.bg/

# 3 275
Първата ми раница от Кока-Кола мина през Бургас. Втората също се оказа, че е объркана и вчера ходих напразно. В друг офис е. Sad Онова момче, с което си общуваме по телефона, нещо хич не се справя добре със задълженията си. Sad
А как разбирате, че е в друг град, звънят ви от Еконт ли? 🙄

# 3 276
  • София
Първата ми раница от Кока-Кола мина през Бургас. Втората също се оказа, че е объркана и вчера ходих напразно. В друг офис е. Sad Онова момче, с което си общуваме по телефона, нещо хич не се справя добре със задълженията си. Sad
А как разбирате, че е в друг град, звънят ви от Еконт ли? 🙄
Имам регистрация в Еконт и там се вижда къде е пратката. Първия път не изпращаха смс-и и специално гледах в профила си. Тогава масово бяха объркани градовете. А вчера имах смс, в който пишеше в кой офис е. Но аз бях толкова убедена, че вече не ги бъркат, че не го прочетох. Направо отидох в офиса на Паметника Левски, а се оказа, че е в ж.к. Левски. Joy  Момчето е цъкнало първото име "Левски", което му е попаднало пред очите. Simple Smile

# 3 277
  • у нас
Моята раница на КК се забави близо месец без няколко дни. Обадих се да питам какво става с нея и на другия ден беше в офиса на Еконт.

# 3 278
  • Nesebar
Мъжа ми чака още буркан от милка има ли и други като нас и къде мога да звъня или да пиша.

# 3 279
Здравейте от първото теглене на Теди имам рефлектор , обадиха ми се даже на следващия ден и се разбрахме с момчето. От последното теглене съм с раничка , но нямам обаждане. Дали да звънна ? Някой с подобен проблем? Благодаря предварително 😊 успех на всички.

# 3 280
Здравейте от първото теглене на Теди имам рефлектор , обадиха ми се даже на следващия ден и се разбрахме с момчето. От последното теглене съм с раничка , но нямам обаждане. Дали да звънна ? Някой с подобен проблем? Благодаря предварително 😊 успех на всички.
Като Ви звъннат веднъж повече няма да звънят. Първия път е само за потвърждение на данни.

# 3 281
Здравей Tania Tanq и аз съм така , но приемам,че сверили един път адреса за доставка вече работят по отработената схема. Защото когато се обадиха първия път искаха потвърждение на адреса .

# 3 282
  • София
Момичета, някоя от Вас има ли ваучер за Емаг и дали го разменя Simple Smile

# 3 283
  • оттам, откъдето започва България
Нещо не мога да разбера играта на Милка. Вече имам 3 регистрирани касови бележки, но постоянно ми изписва, че  с регистрацията на още две касови бележки, които са непечеливши, мога да участва за наградата от 1000 лв. Да не би да е необходимо и трите касови бележки да са регистрирани в една седмица, защото такова условие не прочетох в правилата.

# 3 284
  • Стара Загора
Да не сте регистрирали от различни номера? При мен съвсем точно си отчете трите бележки, не са от една седмица

Общи условия

Активация на акаунт