Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 514
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 300
Здравейте, от любопитство да попитам колко точки имате в приложението с брадатия? Аз уж всичко попълвам и имам 30 точки.
Аз имам  31точки.

# 3 301
Здравейте, от любопитство да попитам колко точки имате в приложението с брадатия?
И аз съм с 30. Много малко анкети пускат.

# 3 302
Ето раницата на Heinz (за тези, които искаха снимки):

Само едно отделение ли е? Защото имам подобна от друга игра и има още едно термоизолиращо отделение за храната.

Две отделения са - първото с приборите и второ за храна.

# 3 303
Колко време, след като регистрирахте бележката в Хайнц разбрахте, че печелите?
Днес сутринта регистрирах бележка и получих имейл успешна регистрация.

# 3 304
Колко време, след като регистрирахте бележката в Хайнц разбрахте, че печелите?
Днес сутринта регистрирах бележка и получих имейл успешна регистрация.

Heinz не са с моментни печалби, а имат определени дати, на които теглят печелившите. Първата дата беше в началото на септември, а втората е в началото на октомври.
Успех!

# 3 305
И аз съм с 20 и няколко точки в брадатия.
А да ви питам някой дали цъка в Гиви-то? Смених си апарата и сега не мога да се логна,дава ми направо нова регистрация? 😳 А аз имах някакви точки там,пък и не искам нови регистрации,искам си моята. Много глупаво приложение.

# 3 306
  • оттам, откъдето започва България
Бихте ли припомнили за колко точки може да се купи стока при игра: Виртуална разходка IKEA.

# 3 307
2500, които се равняват на 10 лв.
На Брадатото приложение аз имам 28 точки, а не мисля, че съм изпускала анкета.......No Mouth попълнила съм си и профилиращите, но явно не са ми пратили всички въпросници...Няколко старници назад, някой беше писал , че има  50 точки, което направо ме втрещи.....но сега виждам, че има и доста хора с над 30?!?

# 3 308
  • Бургас
И аз съм с 31. А каква томбола има там?

# 3 309
  • у нас
Аз съм с 26. Анкетите съм направила всички досега. Много, много рядко изпращат анкета.

# 3 310
  • София
Да ви питам относно онлайн казината-освен Winbet(тези които сте играли),играли ли сте и в други?И дали пак има същото "превъртане" на бонуса? И още едно питане-някой вече теглил ли е пари,от картата на КАМЕНИЦА,тоест да е теглил от банкомат и имал ли е проблем.

Аз се опитах да тегля на банкомат на ДСК - не стана, отивам на съседния на ФиБанк - и там греда.. Само ми изкарва бележки, че транзакцията не може да бъде осъществена. Отивам до Изи Пей да попитам какво става и жената ми обяснява, че не може да се тегли от тези двете банки, защото се били обединявали в момента. Не зная доколко е вярно, но ме прати на УниКредит и там си ги изтеглих без проблем.

При мен имаше проблем на банкомати на Райфайзен, първо се опитах да сменя пина, не ми даде - транзакцията не може да бъде осъществена, не можах да платя с нея на каса (нямам идея към коя банка им беше пос терминала), после като пробвах на два пъти пак на банкомат пък не поиска да ми даде парите при условие, че още в началото си вкарваш пина, и после избираш операция, тръгваше да ги брои едва ли не и ми пускаше бележка за уж Грешен пин, и се оказа, че за тези 2 "грешни пина" са си удържали по 40 ст. на транзакция, тоест сега и да искам да изтегля 50 няма как да се получи...Ще пробвам като вас на такъв на Уникредит, но по този начин ми прецакаха тези 9 лв, които няма да мога да изтегля...Много тъпо.

# 3 311
  • Под Слънцето
Mimiruim-a пращат сравнително често анкети, които са толкова кратки, че в сравнение с останалите сайтове, които попълваме, нямате право да мрънкате. За 2 месеца от никой сайт за анкети не съм натрупвала 31 лв. А и като погледнеш 2-3-те минути ,за които се попълват анкетите в брадата, не виждам от какво се оплаквате.

# 3 312
Mimiruim-a пращат сравнително често анкети, които са толкова кратки, че в сравнение с останалите сайтове, които попълваме, нямате право да мрънкате. За 2 месеца от никой сайт за анкети не съм натрупвала 31 лв. А и като погледнеш 2-3-те минути ,за които се попълват анкетите в брадата, не виждам от какво се оплаквате.
Може ли линк към този сайт, стана ми любопитно ...

# 3 313
Може ли линк към този сайт, стана ми любопитно ...

Не е сайт, а приложение за телефони с Андроид (за Айфон няма още). Mimirium Network.

# 3 314
На кока колата няма да има скоро нови  награди в приложението 🤨🤨

Общи условия

Активация на акаунт