Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 541
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 285
  • оттам, откъдето започва България
Не съм регистрирала различни номера, само моя.
Сега ще пробвам отново да регистрирам другите две бележки и ще видя какво ще се случи.

ПП Дава ми, че съм ги регистрирала. Thinking

# 3 286
Днес моя купил голям шоколад Милка от Била и изненада на касовата бележка не пише Милка. 🤨

# 3 287
Ето раницата на Heinz (за тези, които искаха снимки):

# 3 288
  • София
Обадиха ми се, че печеля от Метро абонамент за Уча.се. Пазя фактурата, обаче бележката от пос терминала съм я изхвърлила явно. Изгорях, децата са разочаровани.

Нищо не е загубено. Приложи разпечатка от движението на банковата сметка. "Мастеркард" си правят проверка. Аз бях направила същия гаф за лятната почивка и им пратих скрииншот от движението на банковата карта. Проблеми нямаше. Дори и фактурата да е загубена, от "Метро" издават дубликат по номера на печелившата фактура.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 16:56 от eveto13

# 3 289
  • София
Здравейте, подарявам кодове от КК за играта с раници, ако има желаещи да ми пишат. Blush
Кодовете са ПОДАРЕНИ.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 19:48 от La mamma

# 3 290
  • София
Ето раницата на Heinz (за тези, които искаха снимки):

Само едно отделение ли е? Защото имам подобна от друга игра и има още едно термоизолиращо отделение за храната.

# 3 291
Тази игра май не е публикувана във форума: https://thenewhumanity.lavazza.bg/

# 3 292
  • Под Слънцето
Благополучно се прибрах от почивката с ваучерите от КК. Беше приятно, с малко изключения.
Та в движение четох,че звъняли за  наградите от 1вата седмица на Джонито.
Може ли тел. номер, моля? Че по горите нямах много обхват и имам смс-и за няколко обаждания.

# 3 293
С # ли въвеждате кода от Била касова бележка, или само цифрите? Според мен с #, ама да питам за всеки случай.

# 3 294
  • Велико Търново
С # ли въвеждате кода от Била касова бележка, или само цифрите? Според мен с #, ама да питам за всеки случай.
Аз - не.

# 3 295
  • при късмета
От начало и аз тръгнах да го регистрирам с #, но не го прие. Регистрирам само  цифрите, няколко бележки вече регистрирах
Таня, раницата има отзад отделение, не погледнах дали е термо. И моята раницадойде, много са бързи от хайнц. Няма да я разменям, бях забравила, че е със съдове и прибори, ще отиде за подарък на приятели, които от скоро запалихме по пикници и палатки и нямат никакво оборудване

# 3 296
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На мен още не са ми звъняли от Джонито .....

# 3 297
  • Под Слънцето
И на мен не са ми звъннали още от Джонито,  та ще чакам.
Както писах преди няколко дена, явно не могат да смогнат с клана и с разклоненията му.

П.П. Издирвам някой от гр. Трън. Има ли такова човече наоколо?

# 3 298
  • Стара Загора
Здравейте, от любопитство да попитам колко точки имате в приложението с брадатия? Аз уж всичко попълвам и имам 30 точки.

# 3 299
28 точки, но почнах късно да попълвам. Пуска анкети по - рядко, но поне са кратки и не тежи. За разлика от тези на JTN, които са дълги и дава много малко точки.

Общи условия

Активация на акаунт