Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 161 093
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 60
И Морени ги носят Лео.

# 61
Носят ваучерите от Емека с куриер Intime.

# 62
Благодаря ви🤗Готвя на три фронта,че ще имаме гости и нямам време да се кача горе да си ровя из КБ.Дано куриерът да дойде следобед🙂

# 63

Здравейте, честита нова тема на всички, и много валеж от награди пожелавам на всички. Минавам да пиша, че си получих буркана на Милка изпратен от vania111. Искрено Ви благодаря vania111 за този мил жест. Няма да го забравя никога! 😊

# 64
В аптеки софарма при покупка на продукти или комплекти юсерин от серията дермопюр, получавате скреч карта и може да получите мешка.

# 65
  • София
Преди малко купих бисквити на Милка, регистрирах и нищо. Ще купя отново, дано спечеля поне от тях, че явно раница от КК няма да спечеля. Вчера дойде раничката от Престиж, моята е синя. Момчето не взе касовата бележка, каза че не му е записано да я взима и не му трябва.

# 66
Честита нова разкошна темичка! Късметлийска да е!
Относно Милка ми се стори, че прочетох, че бележката трябва да е 01.09., но сега пътувам и ми е трудно да проверя.
И аз чакам Верано чаши,  но няма да ме има тази седмица.

# 67
Може ли, който получи чашите от Верано, да качи снимка?

# 68
Честит нов месец с повече игри и награди да е като за финал на лятото Cry
Имам кодчета за Каменица, но се чудя дали късно вечерта или рано сутринта е по-добре да пробвам
Blush
Доколкото разбирам от четеното в темата, за предпочитане е регистриране сутрин. Вечер свършват ваучерите. Обаче след 00:00 се нулират, така че въпрос на избор. Успех!

# 69
Влязох днес за първи път в играта на Икеа, но не виждам етикети в синьо и жълто. Зверя се, но няма. Къде ги търсите? Колко са големи?

# 70
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
В Каменица не играя,в КК също, ама се похвалим с награда от Пещерска.

# 71
  • София
Първосептемврийски май пак съм написал "неудобен" пост или просто сънена по нощите съм писала някъде другаде🤣
Аз отивам на лов за TEDI. В Милка не знам дали ще се включим. Толкова рядко ядем техни неща. Чибо Фемили тъкмо си купихме.
Чакам новото приложение на Колата.
Хайде да ни спорен и успешен новия месец!

# 72
Чакайте да ви кажа да се посмеете. Отивам сутринта рано да си купя шоколад Милка глесам 5 и нещо е. Тъкмо влизам в цената. Чак вкъщи поглеждайки бележката виждам ,че е маркиран на 3.99 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 явно са ги намалили ама табелките старите. Много се смях.

# 73
# 74
  • Sofia
Прекрасен месец ви пожелавам, с награда съм от форумната на Теди 💙а очаквам радлер Ариана. Ще видя в кои игри да се включа, защото няма да имам много време.

Общи условия

Активация на акаунт