Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 163 365
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 255
  • София
1:0 за Милка:confused: Мрън, мрън

# 256
  • София
В Аванти някои от шоколадите Милка са по 1,74 лв. Големите шоколади са по 3.99 лв.

# 257
  • Русе
Явно от Милка са се усетили, че някои броят непрекъснато в колко часа се дават награди затова ги обявяват по късно. Сега всичко е до късмет.
Така е най-справедливо. Да има за късметлиите! 😂

То да беше така, добре, ама не е ....хич няма да е на късмет, ами на тези, които имат най- много бележки. Наприемр продавачки, собственици на магазини и т.н. Качването на печелившите в реално време ти даваше все пак някаква идея какво се случва, ние не разполагаме с безброй бележки, купуване веднъж на 2 дни.

# 258
Явно има бъг за Милка, дава награди но не ги обявява в сайта, явно това е проблема, щом някой тук се похвали че е спечелил в 3.24 а го няма в сайта.

# 259
Е нали назад споделиха, че до 24 часа се качват спечелилите.

# 260
  • София
Аз се чудя защо никой не пише, а то нова тема 😀. С пожелания за много и прекрасни награди. Днес ще се включа в Милка, може би само веднъж, но ще видя. Отделно ще ходя в ИКЕА да пазаря за 50 лв и мисля това ще са ми участията засега

# 261
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес деня ми тръгна с усмивка.Благодарение на denyil  се сдобих с така желаната раница на Кока Кола.Отстъпи ми своя печеливш код Heart Eyes Много , много благодаря за милия жест!!!

# 262
Подарявам 2 кода на КК,който желае може да ми пише на ЛС.  Ее че сте бързи

Дадени са.

# 263
За цигарите Кинг ако може помощ, в магазина от които ги взех има реклама но магазинерките не знаеха принципа на играта и казаха че вероятно касов бон, но вкъщи видях че трябва да търся номер някъде на кутията.Обърнах цялата кутия и няма

# 264
Не във всички кутии на Кинг има вложка. Аз така и не открих. 🙄

# 265
Новата кола.

# 266
  • Русе
Кода е 12- цифрен.

# 267
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Това не е ли Украинската паралелен внос?

# 268
Старите капачки, които са ни останали...най- вероятно няма да може да се регистрират.Жалко 😏

# 269
Старите капачки, които са ни останали...най- вероятно няма да може да се регистрират.Жалко 😏

Общи условия

Активация на акаунт