Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 806
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 700
Треска за усмивки – Национален конкурс за „Най-усмихнат клас на България 2020 – заедно срещу КОВИД 19“ :
https://radiomixx.net/node/3490?fbclid=IwAR3STtp1sGc0NjoynjIzXQi … zxomL2WfN23cgzdeI

# 2 701
Някой 2000 мб за виваком да желае?

# 2 702
От хайнц току що ми се обадиха, че съм с раница. Супа ще правя от тези раници, играх с надежда за хл. чанта.

Ако искаш можем да ги разменим - аз съм със синя хладилна чанта на хайнц.

# 2 703

Olympus Foods Bulgaria
2 ч.
  ·
‼️ Важно съобщение‼️ Една от любимите ни бели кози е забелязана да обикаля магазините из цялата страна, да изскача тук-там и да раздава чаши! 🐐 За литър прясно козе мляко OLYMPUS, може да получиш бе-е-е-зплатно чудесна чаша 🥛

# 2 704
  • Враца
Момичета, някой знае ли нещо за играта на Т-маркет с касовите бележки, като отворя страницата ми излиза, че играта е изтекла, а не виждам печеливши.

# 2 705
Някой 2000 мб за виваком да желае?

Да

# 2 706
nelegalnata2 ми писа първа
За нея са

# 2 707
  • при късмета
За да не поемам излишни ангажименти, като дойде раницата ще реша какво да правя. Така само на снимка нищо не се знае.

# 2 708
  • Пеликания
Изтеглени са първите 20 потребители, които ще получат подаръчен комплект Pantene Superfood или Pantene Repair & Protect срещу ангажимент за споделяне на впечатления и снимки в темата.

Това са:

didka ®
winterrose
Линдичка
zazu1
Vanja77
MarieSt
iv4enceto_91
Merelenda
Монако
pantera666
New B
Шушон
Елза&Ана
beki8
Despina
I*Belive*in*Angels
Десиссслава
Dancer
Jozepha
silviayo

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 25.09.2020 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на Pantene и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

# 2 709
# 2 710
Изтеглени са първите 20 потребители, които ще получат подаръчен комплект Pantene Superfood или Pantene Repair & Protect срещу ангажимент за споделяне на впечатления и снимки в темата.

Това са:

didka ®
winterrose
Линдичка
zazu1
Vanja77
MarieSt
iv4enceto_91
Merelenda
Монако
pantera666
New B
Шушон
Елза&Ана
beki8
Despina
I*Belive*in*Angels
Десиссслава
Dancer
Jozepha
silviayo

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 25.09.2020 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на Pantene и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес за доставка и телефон за връзка).
Честито.Половината имена са все на момичета от темата🙂.Аз бях пак на пазар,за да поправя грешките на ММ.Купих Милка,но нищо.Купих Морени,но нищо.На ММ са му пуснали 5 безплатни в Уинбет за РД.Изгърмях ги и му изтрих имейла🙈.Бях спечелила 5,80лв,но...заминаха.

# 2 711
Здравейте! Знам че някои хора не са спечелили раница от Кока кола все още и не мога да запомня много точно кой е и кой не е. Затова искам да зарадвам първите 3ма които ми пишат на лично съобщение за Раница, направо да им дам код да си я заявят. 😊

# 2 712
С подарък от пантен съм, срещу мнение със снимки.
Очаквайте за къдрава коса Simple Smile

# 2 713
4 кода за раници изпратих. Ако спечеля още пак ще пиша 🙂

# 2 714
Забелязах, че тая кола пуска само раници. И аз спечелих няколко раници за приятели ама на моя профил пробвам и пробвам и пак няма преживяване. Играта май е до неделя. И май няма да пусне преживяване.

Общи условия

Активация на акаунт