Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 559
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 985
Днес не ми е ден.И Чупата не са ми одобрили бележката.Сумата не достигала и не надвишавала 1,99лв.Е сега ще ги уча на умножение.5×0,42=2,10лв,нали?!

# 2 986
  • София
Не е по темата, ама моля за помощ. Телефона ми е от Емаг и иска  да го пратя на сервиз. От петък заявявам рекламация, пише че е успешна, но никой не се е свързал до момента с мен. Трябва да ми звъннат ли, как се процедира с тях? Благодаря предварително и знам, че само тук ще получа помощ Simple Smile
Обади им се по телефона, от оператора избери сервиз. Мен 1 път ме бяха забравили и като се обадих после куриера дойде бързо.

# 2 987
Успешно си взех гифт картата и пакета от Милка! 😊 Толкова е голям и тежък този пакет наистина са се постарали много. Като отидох в офиса какво да видя целия офис пакети Милка и имаше няколко гифт карти.

# 2 988
  • Русе
Четох ви много старателно,  защото в Била ходя веднъж годишно,  явно ще е утре заради играта. Карта имам отпреди 2 години, голяма, бял фон с плодове. Мога ли с нея да участвам, не мога ли? Ако не, краткия път е да си изтегля приложението ли?

# 2 989
Четох ви много старателно,  защото в Била ходя веднъж годишно,  явно ще е утре заради играта. Карта имам отпреди 2 години, голяма, бял фон с плодове. Мога ли с нея да участвам, не мога ли? Ако не, краткия път е да си изтегля приложението ли?
Виждам,че другите съфорумки са регистрирали своите КБ.Ако все пак решиш,може на място в магазина за си извадиш за бързо.

# 2 990
  • София
Точно по този въпрос си чешем езиците. Wink Не е много сигурно, но май може и със старата карта. А ако искаш нова, има два варианта - изцяло виртуална карта - в сайта на Билла/с приложението или взимаш физическа карта, която регистрираш на терминала в магазина. Оставам с впечатлението, че тогава ще имаме и физическа, и виртуална карта с един и същ номер.

Близо 3 часа по-късно котето продължава да спи в кутията с шоколадите. Ще ги разтопи! Laughing

# 2 991
Да.Тъй като имах физическа,а после си създадох в приложението,си записах баркода там.

# 2 992
Целия баркод на картата от била трябва да се регистрира,че нещо не ми приема регистрацията?

# 2 993
Пристигна ми принтера от морени.
Пристигна и поръчка от озон-дрон....за съжаление е без батерията на самия дрон. Свързах се с тях в чата и обещаха да видят какво може да се направи. Никак не ми е оптимистично това обещание...Не можели да проверяват всяка пратка

# 2 994
  • Sofia
Привет, само чета тия дни, напечелих се явно с дребните награди и 50 лева от мимириума, та сега съм в застой ама друг късмет чакам 🤨
Та... Савекс днес не теглят ли? С една бележка съм, ще се надявам, няма да презапасявам не харесвам продукта, беше 25 таблетки за 8.99 за това купих, ще се изпере... Така участвах и в Емека с три бележки и в старопрамен с една или две, а пък в бирите само в бургаско и затова съм с 5 кила след летните вилни бирени вечери😁😁😁 в милка участвах един път, всички сме качили кила, няма да се включвам повече... честити ви награди, ще се включа в била имам зад блока магазин да видим още утре ще отида, но ще си сваля приложението.

# 2 995
Днес не ми е ден.И Чупата не са ми одобрили бележката.Сумата не достигала и не надвишавала 1,99лв.Е сега ще ги уча на умножение.5×0,42=2,10лв,нали?!
Аз от вчера се чудя,какво им одобрява боновете на тях.Регистрирах една бележка и неще и неще.Тъпо и упорито аз пак я вкарвам,не ми дава да завъртя пустото колело и туй то.Днес пак,поне шест пъти.Пусна едно въртене.Поглеждам преди малко,станали 2. Пробвай пак.

# 2 996
  • Сф
Не мога да повярвам, току що получих мейл, че печеля от дм и либрес гифт карта за дм за 100 лв.Е..как изкрещяхме с дъщерята! Вижте си мейлите! Има ги и в сайта седмичните печеливши.
     https://promolibresse.bg/winners.php  & … sp;    

# 2 997
Моят куриер излезе уникален.Поиска ми бележка за 4,68лв.Номерът не го интересувал🙈.Само че искаше за 4,68 точно и трябваше да му обяснявам,че няма как да е един продукт за 4,68,а примерно два.Имах една бележка от Лайфа с точно 2 шоколада-първият за 2,19лв,а вторият-за 2,49лв.Издърпа ми е от ръцете и се зарадва,че сме я открили.Засега няма да употребяваме,за всеки случай.Ето отговорът от Чупа чупс:
Здравейте,
Допуснали сме грешка при проверяването на бележките. Ще се погрижим
бележката да бъде одобрена възможно най-бързо.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 20:14 от Lunatichka92

# 2 998
  • Варна
Не мога да повярвам, току що получих мейл, че печеля от дм и либрес гифт карта за дм за 100 лв.Е..как изкрещяхме с дъщерята! Вижте си мейлите! Има ги и в сайта седмичните печеливши.
     https://promolibresse.bg/winners.php  & … sp;    

Супер, браво! Аз печеля несесерче, като пазарувах, бях с малката, тя видя листовка с промоцията и ми я подаде, та й казах, ако спечеля несесер, ще е за нея Simple Smile

# 2 999
Зайците яко ми вдигнаха кръвното. Не мога да закупя ваучер за КФС заради някакви абсурдни сдвоени профили, което дори не знам какво е, защото никой друг не играе от моя телефон. ММ си има негов акаунт и вече си използва ваучера.

Направете си и друг профил.Аз имам 4 и във всеки влизам през различен IP адрес.На един профил даже взех 2 ваучера за нов акаунт Foodpanda

Общи условия

Активация на акаунт