Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 632
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 165
  • при късмета
Смятам да се включа в евридей, ако уточнят дали един участник има право на една награда изобщо или от вид. Телефона на детето може да се окаже за смяна и затова. Не ме притеснява, че трябва да платя данъка

# 3 166
Морени и Милка не работят ли от 9ч до 20ч всеки ден? От 18ч звъня и никой не вдига 10 минути изхабих. Добре че имам неограничени.

# 3 167
В подкрепа на Ма Ко - нямам против да платя данък, независимо каква е сумата. Все пак е 10% от стойността, пък и без това подавам данъчна декларация всяка година.

# 3 168
  • Варна
Вижте какво получи ММ от кока кола ап. Той няма регистрация. Играй и печели страхотни награди – толкова е лесно! Пий Coca-Cola, Fanta или Sprite, бъди креативен и печели уникални награди веднага!
Свали приложението и получи своя първи подарък от нас – 50 gems! А какво е gems?! Нямаме търпени да ти обясним в Coca-Cola App! 😝Някой знае ли, за какво става въпрос.

# 3 169
Вижте какво получи ММ от кока кола ап. Той няма регистрация. Играй и печели страхотни награди – толкова е лесно! Пий Coca-Cola, Fanta или Sprite, бъди креативен и печели уникални награди веднага!
Свали приложението и получи своя първи подарък от нас – 50 gems! А какво е gems?! Нямаме търпени да ти обясним в Coca-Cola App! 😝Някой знае ли, за какво става въпрос.

Да, като се регистрираш ти дават 50 диаманта. Не е ново. И аз като се регистрирах миналата седмица също ми даде 50.

# 3 170
Морени и Милка не работят ли от 9ч до 20ч всеки ден? От 18ч звъня и никой не вдига 10 минути изхабих. Добре че имам неограничени.
По принцип-да,но дефакто-явно не.Сега преглеждах колко награди са дадени.Обръщам внимание на гиф картите с 300лв.01.09-25.09 са раздадени 30бр.За 5 дена трябва да раздадат още 20бр.

# 3 171
  • Варна
А пък първите които се регистрирах е, нищо, не ни даде. Scream

# 3 172
# 3 173
Като заговорихте за брашно и кутии аз май бях спечелила кутия скоро от Софиямел. Какво стана, някой получи ли нещо?
То май беше в началото на лятото,  не си спомням...

Сега проверих беше с тиганите и хлебопекарните
Кутиите отдавна ги изпратиха.

# 3 174
  • sofia
Публикувано е третото теглене с победителите от Кит Кат! 🎉

# 3 175
  • София
Трябва да е синхронизирана картата с профила
Синхронизирана е. Поръчвала съм и преди. Просто сега не мога да се сетя къде се приспадаха точките.
Редактирам се: има минимална стойност на поръчката за да се приложат точките /за мен това е ново/ и вече се получи.
Kaква е минималната стойност? И аз ще поръчвам и гледам неща за около 10 лв.

# 3 176
Синхронизирана е. Поръчвала съм и преди. Просто сега не мога да се сетя къде се приспадаха точките.
Редактирам се: има минимална стойност на поръчката за да се приложат точките /за мен това е ново/ и вече се получи.
Не видях някъде да е обявено, но установих, че трябва да е над 10 лв. /без доставката/.

# 3 177
  • София
Не видях някъде да е обявено, но установих, че трябва да е над 10 лв. /без доставката/.
Благодаря! Харесах едни прибори за 9,99 и си помислих, че ще има проблем заради тази стотинка. Но пък има чаши за 89-99 ст. Ще допълня с чаша и ще прескоча 10-те лв. Simple Smile

# 3 178
Все още никой не ми е писал за Луда надпревара. Аз подсещам за последно, явно няма желаещи да идат.

# 3 179
Здравейте, имам спечелена раница от кока кола, но като звъня на телефона и той е все изключен. Някой има ли този проблем. Как да се свържа с тях, за да дам адрес за доставка.

Общи условия

Активация на акаунт