Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 508
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 315
  • Сливен
На кока колата няма да има скоро нови  награди в приложението 🤨🤨
От къде знаеш? Simple Smile

# 3 316

marinadp

Не е сайт, а приложение за телефони с Андроид (за Айфон няма още). Mimirium Network.
[/quote]

Има го вече и за Айфон. Преди малко го свалих. Имам и 19 Мимириума от анкетите, които попълних.

# 3 317
Тоз Мимирия ми е толкова измислен, че не бих го изтеглила. Има си трикове да получавате по-често анкети - пишете се от София, пиете, пушите, шофьор сте, като ви питат работите ли в посочените сфери отговаряте нито една от тях, като има въпрос дали вие отговаряте за нещо - ами да, изцяло вие и т.н.
Станах спец да не ми спират анкетите. Каквото и да питат - да интересува ме, да ползвам го, да била съм болна, да пътувала съм извън България и т.н. и т.н.
Надявам се ви се изясни какво имам предвид. Wink Smile
Според мен Кирилка е искала да пита дали Колата няма да пуска игри в приложението. И то ми е на изчакване, не съм се регистрирала още.

# 3 318
  • Пловдив
Току-що получих съобщение на Вайбър от Спиди да си чакам утре раничката от Теди спечелена в понеделник. Доста бързо. Дано всички организатори са така.

# 3 319
  • Под Слънцето
Хм, яко са помели тук- цяла страница с коментари за раниците.
И що?  Никой никого не беше обидил...

Я да помоля за линка с чибо-то, че утре май ще пазаря такова кафе за една бабка от входа и може да се вредя да играя..

# 3 320
  • София
Заповядай:
https://tchibo.bg/promo/
Хм, яко са помели тук- цяла страница с коментари за раниците.
И що?  Никой никого не беше обидил...

Я да помоля за линка с чибо-то, че утре май ще пазаря такова кафе за една бабка от входа и може да се вредя да играя..

# 3 321
Явно някой се е обидил. Да му купим близалки. Wink Joy

# 3 322
  • София
За дефектни кодове на Морени къде писахте?

# 3 323
На кока колата няма да има скоро нови  награди в приложението 🤨🤨

Очаквам ги в първите минути на 12.10

# 3 324
Нали срокът за получаване на преводите от Каменица беше 30.09?
Аз още чакам последните си 50 лв. и съм на тръни дали ще ги преведът дотогава.

# 3 325
Нали срокът за получаване на преводите от Каменица беше 30.09?
Аз още чакам последните си 50 лв. и съм на тръни дали ще ги преведът дотогава.

На мен ми казаха 15.10.

# 3 326
И аз получих последната карта в четвъртък.Вчера бяхме на разходка и опитах да ги изтегля,но още нямам превод.Във вторник ще ходя да си купя продукти,че ще правя зимнина, та ще проверя пак.З0-ти е крайният срок за получаване на картите,а те за преводите.Аз от Мимириума съм доволна.Имам 31т.При тях обменния курс е добър,а и анкетите се състоят от по 6,7,8 въпроса.Ако ще и за 7-8 месеца да направя 100т,пак ше съм доволна.От другите агенции получавам по 20-50лв за година.JTN ги попълват от ноември 2018г до септември 2020г за 50лв.Бихте ли ми казали "момен.сторо" дали е корекция в КБ?Намерих се в количката една бележка и има 3 кит кат,но отдолу пише "момен.сторо,-0.85лв,кит кат".Аз го разбирам,че от 3 кит кат,дефакто единия е грешка и всъщност са закупени 2.Иначе почти никъде не играя.То дърва купихме,то зимнина правя,изобщо нямам време да търся артикули за игрите.Вчера поне ММ не ме гледаше и сложих два пакета Евридей в количката🙂.На КБ обаче не пише,че са по 18бр,но я регистрирах

# 3 327
Аз от Мимириума съм доволна.Имам 31т.При тях обменния курс е добър,а и анкетите се състоят от по 6,7,8 въпроса.Ако ще и за 7-8 месеца да направя 100т,пак ше съм доволна.
Когато събереш заветните 100 точки и получиш съответната сума, тогава ще си доволна. Обещанието не е като даването.  Wink

# 3 328
  • Велико Търново
Мимириум инсталирах, имам около 30 точки, но не вярвам, че като стигна 100 условията ще останат същите. Дано греша ... И стигна някога стоте Simple Smile

# 3 329
ЧревоУгодник,добре,поправям се.Доволна съм от условията на този етап.Дано да удържат на думата си.Има една златна ферма,в която играя.Имам около 110лв събрани в рубли.До тук-добре,но искат първо аз да си вкарам 20лв и тогава да тегля.Не,благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт