Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 366
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 600
Аз така и няма да получа раничката от КК Sad
Сега звънях на телефона за заявяване на наградите да попитам какво става и момчето ми казва, че кода, който имам е заявен за друга жена в град Варна...
Иска ми снимка на кода, най - вероятно от имейла, но на мен ми е подарен и нямам такава...
Ми здраве да е! Ще отида да си купя една подобна раница и готово!

В Милка се включих току що и нищо, участвам веднъж в тегленето.

# 3 601
Аз така и няма да получа раничката от КК Sad
Сега звънях на телефона за заявяване на наградите да попитам какво става и момчето ми казва, че кода, който имам е заявен за друга жена в град Варна...
Иска ми снимка на кода, най - вероятно от имейла, но на мен ми е подарен и нямам такава...
Ми здраве да е! Ще отида да си купя една подобна раница и готово!

В Милка се включих току що и нищо, участвам веднъж в тегленето.
По какъв начин ти е подарен кода?Продиктуван или изпратен чрез имейл/месинджер/вайбър?Дали е възможно човекът,който ти го е подарил,първо да си е заявил раницата за себе си?

# 3 602
Lunatichka, чрез ЛС тук във форума.
Възможно е по грешка да е заявен.
Подлъгах мъж ми, че ще му я дам да си носи храна на работа и той я чака. Аз за това и звъннах, щото той все ме пита какво е станало с раницата.
Ще търся някаква подобна и ще му купя една.

# 3 603
  • София
Подарявам 2 кода за Морени. Имах 3, но третият изобщо не се вижда. Затова подарявам двата.

# 3 604
  • София
Подарявам 2 кода за Морени. Имах 3, но третият изобщо не се вижда. Затова подарявам двата.
Обади се на телефона им за контакт. Искат снимка на нечетливия код по Вайбър и ти пращат служебен код.

Станимире, спечелих принтер, който не съм сигурна, че някой вкъщи ще използва. Но и не знам за какво бих го разменила.

# 3 605
Lunatichka, чрез ЛС тук във форума.
Възможно е по грешка да е заявен.
Подлъгах мъж ми, че ще му я дам да си носи храна на работа и той я чака. Аз за това и звъннах, щото той все ме пита какво е станало с раницата.
Ще търся някаква подобна и ще му купя една.
Ако е изпратен със скрийншот,то той трябва да ти се запамети в галерията.Опитай се да го изпратиш на колата във вайбъра,за да направят проверка.Може пък да е някаква грешка.Също може да се свържеш с потребителя,който ти е подарил кода.Ако и при мен не стояха така нещата,бих ти подарила едната.Аз имам 2,но с едната ММ ходи на работа,а с другата много си свикнах вече.Удобна е и събира доста неща.Пък и на ММ племенничката я иска,а е ужасно дете(съжалявам,че се изразявам така за чуждо дете,но тя е без всякаква култура,разглезена и се държи арогантно с всеки) и съм се озъбила,че няма да й я дам.Виж в ОЛХ,имаше ги по 15лв.

# 3 606
Копиран е текста от имейла, няма как да свърши работа.
Тя май вече е и взета раничката, не попитах за това, момчето ми каза имената на жената ( умишлено не ни написах, защото не е редно ). Няма какво да се направи. Ще проверя сайтовете за тази раница.
Важното е, че сме живи и здрави, пък другото ще си го купим Grinning

# 3 607
Публикувани са печелившите за трета седмица на Джонито.
Четох в движение и не разбрах, бележките за Джонито, за целия период ли важат, или само за седмицата ,в която са регистрирани?

# 3 608
  • София
Обади се на телефона им за контакт. Искат снимка на нечетливия код по Вайбър и ти пращат служебен код.
Кодът е у дома, а аз съм далече от дома, далече от магазин да купя още 1 морена и ще се прибера чак утре по обяд, когато играта ще е свършила.
Нищо не мога да направя, освен да подаря двата кода.
И без това регистрирах около 40 кода и нищо не ми пусна.

# 3 609
Копиран е текста от имейла, няма как да свърши работа.
Тя май вече е и взета раничката, не попитах за това, момчето ми каза имената на жената ( умишлено не ни написах, защото не е редно ). Няма какво да се направи. Ще проверя сайтовете за тази раница.
Важното е, че сме живи и здрави, пък другото ще си го купим Grinning
Пишете ми данни да ви изпратя раничка Simple Smile

# 3 610
Относно играта на Сладея за прахосмукачка робот - и аз се чудя от едно известно време дали да не се включа, но гледам я тази кутия, дата за период на играта няма, само реклама за играта. Днес отварям правилата на играта, гледам обекта в който мисля да се включа не е в списъка с участващи обекти в играта. Та реших да пиша на сладея дали участва и с какъв срок е. От там ми казаха, че щом има кутия участва и е до 07.10.Е все още се чудя да се включа ли или не.

# 3 611
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Четох досега правилата на Джонито, но така и не разбрах само една награда за теглене ли мога да получа или за целия период на играта.Ще съм мниго благодарна,ако някой ме осветли по въпроса.

# 3 612
  • Велико Търново
На Сладея се чудя толкова, защото 5кг захар е количество, което би ми стигнало вкъщи за около 2 години... В крайна сметка ако участвам, ще дам захарта на майка ми, тя поне твори от време на време разни кексове, теста и други.

# 3 613
  • Велико Търново
Някой, някога печелил ли е някаква " сравнително голяма" награда от Сладея? Изключвам форумните игри. Много се чудя дали да играя за прахосмукачка робот в един близък магазин... Малко ме съмнява, че от кутията ще се изтегли обозначена бележка ( сгъната другояче напр) ... Покрай тази тема станах съвсем мнителна Sad
За този магазин за който питаш аз се включих, въпреки че позната често печели от техни такива игри. Имам си подозрения защото тя се познава със собствениците.

# 3 614
  • Велико Търново
Някой, някога печелил ли е някаква " сравнително голяма" награда от Сладея? Изключвам форумните игри. Много се чудя дали да играя за прахосмукачка робот в един близък магазин... Малко ме съмнява, че от кутията ще се изтегли обозначена бележка ( сгъната другояче напр) ... Покрай тази тема станах съвсем мнителна Sad
За този магазин за който питаш аз се включих, въпреки че позната често печели от техни такива игри. Имам си подозрения защото тя се познава със собствениците.
Точно това имах предвид! Града е малък, Захарни Заводи са близко и все си мисля, че не случайно има толкова много участващи обекти тук. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт