Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 363
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 615
  • Велико Търново
Аз сега видях и много други обекти в града че участват, но за там имам съмнения - казвали са ми.

# 3 616
С куфар съм от Джонито.

# 3 617
Питах за бележките в джонито важели за цялата игра уж..ама от семейството и други подобни човек вече не може да се вреди.

# 3 618
Подарявам 2 кода за Морени. Имах 3, но третият изобщо не се вижда. Затова подарявам двата.
Може ли за мен двата кода ако все още са свободни! Направиха почерпка на малкия в градината и са му дали морени от играта. Ако може да се включа за последно

# 3 619
  • МИНДЕРА
Имам три кода за морени -дадени.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:13 от sisipisito

# 3 620
Здравейте!
Обадиха ми се от Евридей , спечелила съм Продуктов пакет , а исках телефон , за да го подаря 😂 Поискаха данни на имейл да им изпратя и снимка на КБ .
Не се отказвам от Милка, но не искат да ми дадат никаква награда Neutral Face   Добре,че днес свършва играта 😂 МъжО си хапва сладичко , Добре,че не му се лепи за разлика от при мен 🤭🤭🤭😂
Ще се надявам на награда утре Wink

# 3 621
Може ли за мен един код на Морени, ако някой има излишен? Винаги купувам по три, ама детето яло вафла и както мама я е учила опаковката в коша... Бях в магазина, сядам да регистрирам и оп едната опаковка липсва..

# 3 622
Имам три кода за морени -подарявам ги
Моля

# 3 623
  • София
Подарявам 2 кода за Морени. Имах 3, но третият изобщо не се вижда. Затова подарявам двата.
Дадени.

# 3 624
За Джони, не знам важат ли бележките, но от 2 бележки от началото на играта - нищо. Някои имат по няколко награди. От колко бележки, те си знаят.

# 3 625
Да помрънкам за Милка Simple Smile, много бележки и нищо, явно ще съм с голяма награда хаха

# 3 626
  • Велико Търново
За Джони, не знам важат ли бележките, но от 2 бележки от началото на играта - нищо. Някои имат по няколко награди. От колко бележки, те си знаят.
Аз спечелих в седмицата, в която регистрирах бележката, ММ също така, но в следващата седмица.

# 3 627
Някой знае ли какви са куфарите на Джони-то,дали си заслужават ?
Чудя се още дали да се включа.
То моето малко се получава "каруцата пред магарето" Joy
Досега никога не съм печелила куфар, а много искам.

# 3 628
Здравейте!
Обадиха ми се от Евридей , спечелила съм Продуктов пакет , а исках телефон , за да го подаря 😂 Поискаха данни на имейл да им изпратя и снимка на КБ .
Не се отказвам от Милка, но не искат да ми дадат никаква награда Neutral Face   Добре,че днес свършва играта 😂 МъжО си хапва сладичко , Добре,че не му се лепи за разлика от при мен 🤭🤭🤭😂
Ще се надявам на награда утре Wink

Честито, днес ли Звъннаха от Еверидей?

# 3 629
Сега видях, че печеля бутилка от Джони, но неясно защо съм регистрирала бележката на номера на детето. Те обаждаха ли се за адрес.

Общи условия

Активация на акаунт