Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

• 76 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Имам предвид това, че за да пуснат намалението, трябва да се съберат 75000 последователи. Wink За мен е начин да си съберат последователи. Кампанията я има независимо дали са ги събрали или не.

# 286
Ох, аз си харесах едни дънки на Only, но не знам как да си уцеля размера. Основно спортни неща ще поръчам, че нямам търпение да идва пролетта и да тръгвам по планините.

# 287
утре направо ще се отразят намалените цени или ще има код?

# 288
  • София
Няма код, в приложението автоматично ще намаля в кошницата

# 289
Едни дънки ще дебна само и ще получа инфаркт ако не успея да ги докопам. 😅😅😅

# 290
  • Сливен
А от кои цени ще намалят,дали ще е от вече намалените?

# 291
  • София
За цените предполагам че ще е на оригиналната цена, не на намалената

# 292
добавих снощи два продукта контролно и изобщо не виждам да са намалени днес

при вас как стоят нещата? не се ли отнася до всички стоки уж голямото им намаление?

# 293
  • София
Намалението започва днес в 18:00. Писах го вече назад, подчертавам не е на сайта а в приложението

# 294
добавих снощи два продукта контролно и изобщо не виждам да са намалени днес

при вас как стоят нещата? не се ли отнася до всички стоки уж голямото им намаление?
В 18:00ч. започва.

# 295
в приложението съм, да
благодаря, явно не съм разбрала, извинявайте 🌷

# 296
Здравейте! Искам да поръчам на малкия едни маратонки Adidas, но не ми излизат в приложението дори по артикулен номер. Какъв е проблема? Има налични 4бр. ми пише в кошницата, а в приложението са неоткриваеми. Аз ли греша или няма да участват в промоцията. Не са от намалените.

# 297
  • София
Здравейте! Искам да поръчам на малкия едни маратонки Adidas, но не ми излизат в приложението дори по артикулен номер. Какъв е проблема? Има налични 4бр. ми пише в кошницата, а в приложението са неоткриваеми. Аз ли греша или няма да участват в промоцията. Не са от намалените.

Добави ги в кошницата през компа, след това в приложението би трябвало да ги има в кошницата ти.
Поне при мен е така - всичко, което съм добавила в кошницата на компа, се вижда и в приложението.

# 298
Намалението стартира 10 минути по-рано. Поръчах вече. Дано не се наложи да връщам нещо, ама надали. Все на нещо сигурно няма да съм уцелила размера.

# 299

Добави ги в кошницата през компа, след това в приложението би трябвало да ги има в кошницата ти.
Поне при мен е така - всичко, което съм добавила в кошницата на компа, се вижда и в приложението.

Благодаря! Сетих се и аз със закъснение Simple Smile . Получи се.

Общи условия

Активация на акаунт