Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

• 75 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София-Младост
Върни се назад, бяха написани няколко кода, но до кога важат...не знам.

# 76
Случайно някой да си пази код за 33% отстъпка, не този от сайта за 20% на всичко. Бяха пускали в инстаграм кодове до 31.10. активни, но сега не ги намирам
Аз пазя два - POLINA33 и BILIANA33, но не знам докога са.

# 77
Вчера опитах да върна якето, голяма мистерия в Еконт, още не бяха приемали такива пратки. Да видим ще стигне ли

# 78
Аз поръчах тези за дъщеря ми
https://www.aboutyou.bg/p/puma/niski-snikarsi-4168709
на цена 70,28лв, като мерихме такива в спортен магазин в мола бяха 110-120лв, не помня точно.
Сега виждам, че в спорт вижън онлайн са намалени но пак е по-висока цената
Току що поръчах същите от емаг за около 60 лв Simple Smile Иначе съм доволна от сайта с код за 33 процента.Взех няколко тениски адидас,едно червено дамско долнище също излиза най-евтино спрямо други сайтове.(За високи дами е,затова го върнах).Има находки с тези кодчетата..

# 79
Определено има находки, но  пада доста търсене.Вече минах на варианта всичко което ми хареса да слагам в любими и да проверявам цените.А те се менят постоянно.Така една детска рокличка от около 170лв. я бяха намалили онзи ден на около 60, а с кода ставаше вече приемлива за мен цена.

# 80
И аз ги слагам в любими. Днес взех две неща:

Яке, което ми излезе 41лв:
https://m.aboutyou.bg/p/only/sedona-4380744

И обувки за 26лв :
https://m.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/saffron-4806013

# 81
Здравейте момичета,  имате ли представа как стои въпросът с размера на обувките. Таблици има тук-там, но не на всички модели. Поръчала съм обувки, но дали отговарят, в общи линии всяка фирма е различна.

# 82
Права си,всяка марка различно.
Поръчах боти Vagabond 38-ми номер са ми идеални,а нося 37.За Nike мога да кажа,че си отговарят, Adidas ,според мен, са умалени...
Най-добре пиши коя марка те интересува.

# 83
Поръчах "Мустанг", нося 37 и поръчах 37, за синковеца също, носи 42. Ще кажа, като пристигнат до края на седмицата. Това , че няма тест е много досадно. Само се премятат кутии по куриерските фирми. Не съм любител на този тип пазаруване, но ботушите ми харесаха много, ще видим.

# 84
Аз още нямам съобщение пристигна ли якето, притеснено ми е леко, защото куриерите нещо не харесаха много адреса, отпечатан на бланката за връщане от сайта

# 85
Дъщеря ми иска черни маратонки Фила и ги видях в About you, но са от изкуствена кожа, по цялата подметка контрастира бяло лепило и липсва малкото лого в средата отпред при отвора за връзките, както и други кривини и несъответствия с оригинала. Отворих UK сайта, от който миналата година й купих същия модел, но бели от естествена кожа - абсолютен оригинал и проверих черните - и те са от естествена кожа и по-ниска цена. Отказах се да купувам имитацията в About you и то с 50 лв по-скъпо от оригинала. За себе си харесах едни апрески на Guess, но когато ги видях в оригиналния сайт на бранда отново открих 10-те разлики. Стана ми любопитно дали ще намеря стока съвпадаща с оригинала си и така проверих още 15 артикула. Стигнах до извода, че ако искам оригинална стока, е най-добре да си я купя от оригиналния сайт на бранда!

# 86
Дъщеря ми иска черни маратонки Фила и ги видях в About you, но са от изкуствена кожа, по цялата подметка контрастира бяло лепило и липсва малкото лого в средата отпред при отвора за връзките, както и други кривини и несъответствия с оригинала. Отворих UK сайта, от който миналата година й купих същия модел, но бели от естествена кожа - абсолютен оригинал и проверих черните - и те са от естествена кожа и по-ниска цена. Отказах се да купувам имитацията в About you и то с 50 лв по-скъпо от оригинала. За себе си харесах едни апрески на Guess, но когато ги видях в оригиналния сайт на бранда отново открих 10-те разлики. Стана ми любопитно дали ще намеря стока съвпадаща с оригинала си и така проверих още 15 артикула. Стигнах до извода, че ако искам оригинална стока, е най-добре да си я купя от оригиналния сайт на бранда!

Пълни глупости.. Регистрира се специално да оплюеш този сайт? Няма как такъв голям онлайн магазин да продава ментета. Някои хора решават, че са големи специалисти и с лека ръка пишат подобни обвинения. В нормална държава компанията ще те осъди за клевета..

# 87
Някой вече успя ли да върне нещо и всичко наред ли е?

Като се плесне някой от нищото и изръси някоя подобна глупост, направо се моля да му праснат едно дело за клевета и подронване на авторитета. Крайно време е хората в България да се научат да си мерят малко приказките и когато казват подобни неща, да са на 100 % убедени в думите си и да има как да ги докажат, разбира се.

Не съм фен на сайта, според мен някои цени са супер надути, но се намират и добри попадения, стига да имаш време и желание да ровиш.

# 88
В събота върнах пратка към тях и чакам  новини от тях получена ли е и какво следва. Бях чела мнения в предните страници, че няма проблем с връщането.

Ще споделя и аз като има развитие.

# 89
Дъщеря ми иска черни маратонки Фила и ги видях в About you, но са от изкуствена кожа, по цялата подметка контрастира бяло лепило и липсва малкото лого в средата отпред при отвора за връзките, както и други кривини и несъответствия с оригинала.
Може ли линкове, за да сравним и ние?

Общи условия

Активация на акаунт