Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

• 76 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
И аз успях след голяма борба да поръчам в 18.06 м. Намалени и още 50 % На мъжът ми взех тениски Jack Jones по 10 лв...

# 331
Здравейте, а как се получава това допълнително намаление от 50%. Сложих няколко те а в кошницата, но няма промяна в цената 😃

# 332
Здравейте, а как се получава това допълнително намаление от 50%. Сложих няколко те а в кошницата, но няма промяна в цената 😃

намалението е само в приложението им, в сайта го няма.

# 333
Да ви светна и аз, че и на втора поръчка дава. Една приятелка не успя да си поръча, искало ѝ дата на раждане и давало грешна дата. Та влязох да погледна и май ще пусна през моя профил втора. Дано само не ми резнат и моята, и нейната.

# 334

Влязла съм през приложението, но не се променят цените като сложа нещата в кошницата.

# 335

Влязла съм през приложението, но не се променят цените като сложа нещата в кошницата.
Условието май беше да се инсталира преди 18 часа.

# 336
Обаче наистина са пораздути някои  цени. Поръчахме едно яке за моя мъж, вместо за 232.90 лв. за 116.45 лв. Преди малко го гледам в официалния сайт на Under Armour 78$. Grinning
А това с две поръчки с намаление не знам как става. При мен вече не дава намаление. Затова пък едни дънки, които купих, малко по-късно ги пуснаха на промоция с по-ниска цена. Много са гадни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 337
  • Sofia
Някои? То почти няма нераздути. Поне марките, които аз следя.

# 338

Условието май беше да се инсталира преди 18 часа.

Не, трябва да си направите профил и тогава излиза намалението.

# 339
Относно цените, не е точно раздутост, малко по-различно е.
Когато един производител пусне един продукт(тениска, обувки, яке и пр.) то има препоръчителна първоначална цена, на която се продава съответният продукт. След време самият производител почва да намалява цената на продукта си, но първоначалната цена остава колкото е, т.е. може да са пуснали един продукт на 100 евро и след няколко месеца или година тази цена да падне на 30-40 евро. И тези раздути цени, които ги виждате в aboutyou всъщност са първоначалните цени от производителя. Тези първоначални цени, спрямо които се правят намаления, се ползват и от други търговци - напр. спортдепо, спортвижън със сигурност ги ползват. Аз взех една тениска от aboutyou преди няколко седмици, намалена на 23-24 лева от 68 лева. Като дойде на етикета видях, че пише 2016 година, т.е. нормално е един продукт, който е на 4 години да бъде намален 2-3 пъти спрямо първоначалната си цена, тъй като вече има модели от тази и миналата година, които са по-нови и целта е първо да се продаде старото, което така и така си е избило парите от хората, които са го пазарували в първата една година на цени близки до първоначалната.
Надявам се с това разяснение просто да стане ясно, че никой не ни цака, просто понякога ни продават стари неща. Fashiondays също продават предимно стари модели, затова и там често има по 40-50% намаление (спрямо първоначалната цена). И затова често даден модел се намира в някой онлайн търговец, но го няма на сайта на производителя, защото производителят вече се е освободил от този модел и са останали остатъчни бройки при определени търговци.

# 340
  • Sofia
Ами често го има и на сайта на търговеца и сравненията са неизбежни:
Риза на официалния сайт - 150лв
https://www.ralphlauren.co.uk/en/floral-cotton-oxford-shirt-3616 … 42343.html?pdpR=y
Същата риза в about you 305лв
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/bluza-5034107
Мога още доста примери да дам с Манго, GAP, Tommy и т.н.
И да, разбирам какво казваш, началната цена е близка до тази тук, но пък всичко текущо, което сравнявах по сайтовете - все е по-скъпо тук. Но с намалението днес се получиха добри цени.

# 341
Ами често го има и на сайта на търговеца и сравненията са неизбежни:
Риза на официалния сайт - 150лв
https://www.ralphlauren.co.uk/en/floral-cotton-oxford-shirt-3616 … 42343.html?pdpR=y
Същата риза в about you 305лв
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/bluza-5034107
£135.00 не са 150лв., а близо 300лв., колкото е в AboutYou.

# 342
Намалеи са на 67 лири,  а в aboutyou,ne

# 343
Намалеи са на 67 лири
Сравняват се стандартните цени.

# 344
  • Бургас
Нямах затруднения с поръчването, но няколко часа след това ме изхвърли от акаунта и повече не можах да вляза. Дава ми грешна парола/потребител, а при забравена парола не ми изпраща линк за обратно влизане. Не получих и имейл за потвърждение на поръчката. Писах им, да видим. За първи път поръчвам. Радвам се, че избрах наложен платеж. Надявам се да се оправи този проблем, в противен случай ще съм изключително разочарована.
Майка ми се оплака, че не вижда никакви 50% - нито в уишлиста, нито в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт