Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

• 76 333
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
аз си харесах едно единствено нещо и няма номер ...и досега не бях поръчвала от този сайт ..
намалението -директно свалете приложението в телефона и разгледайте Simple Smile

# 361
  • Пловдив
Трябва да активираш линка, който ти пращат при регистрация на мейла, който си посочила. Иначе намалението не се вижда, да.

# 362
  • Варна
От едно устройство и един профил в приложението може да се напрви една поръчка с намалени цени до стойност 450 лв. След това се виждат редовни цени. Изключително тъпо решение, тъй като някои артикули са единични бройки и човек  бърза. Така ще загубят много поръчки. Поне да се пазеха в кошницата за един час, както в Асос и да има клиентът време да поръча до 450 лв.

# 363
  • София
Поръчах кецове и портмоне. Не бяха завишени цените. Бързо и лесно поръчах, обаче имат един проблем от първия ден на сайта и не мога да повярвам, че още не са го решили. Ние живеем в ЖК и системата не дава опция да се въведе това като адрес... Пари за IT-та ли пестят не мога да разбера...

# 364
  • Варна
Ползвам ги още от август месец. Приложението е тотална мъка, в началото не беше възможна поръчка от него, трябваше само през сайта. Деинсталурах.Сега пък промото е само там, реших да му дам пак шанс- отново мъка.

# 365
  • София
Поръчах кецове и портмоне. Не бяха завишени цените. Бързо и лесно поръчах, обаче имат един проблем от първия ден на сайта и не мога да повярвам, че още не са го решили. Ние живеем в ЖК и системата не дава опция да се въведе това като адрес... Пари за IT-та ли пестят не мога да разбера...

Да, това е много дразнещо, дала съм една улица до нас, иначе не мога да въведа адрес. Ама поне Еконт си ни знаят и си получаваме нещата Simple Smile

Получих сега мейл, че поръчката е изпратена, учудващо бързо, предвид, че имах една от 2 януари и я изпратиха седмица по-късно.

# 366
Аз днес си получих клина на Adidas, който взех за 28 лв и съм много доволна. Лека, приятна материя и най-вече уцелен размер. Simple Smile Сега съм в очакване на поръчката от вчера.

# 367
Аз също го получих клина и е супер!

# 368
  • Варна
Аз се чудя на едно палто Манго... Нещо ме е страх да го поръчам, някак си мисля, че няма да си улуча размера, а не ми се занимава с разправии по връщането.. Хем сърби, хем боли е моята Joy

# 369
На мен връщането ми се струва много улеснено. Единствено се чудя ако получа примерно 5 неща, а искам да върна само 1 дали трябва да направя нещо по-различно. Четох, че от сайта можеш да избереш само артикула, който искаш да върнеш и да си разпечаташ бланката за връщане. Но ще го мисля ако се наложи да връщам нещо. Днес разгледах плика, че първия път го скъсах нетърпеливо, а после прочетох че бил за двойна употреба и нещата се връщат пак в него. Simple Smile

# 370
Аз се чудя на едно палто Манго... Нещо ме е страх да го поръчам, някак си мисля, че няма да си улуча размера, а не ми се занимава с разправии по връщането.. Хем сърби, хем боли е моята Joy
Ооо и аз съм така ...хаха но съм с бебе и не ми се занимава с връщане и не съм поръчвала 🙄

# 371
  • Варна
Връщах неща лятото, още прохождаха като онлайн магазин за БГ. Всичко с връщането беше Ок, не е така детайлно стъпка по стъпка и бързо, както с ФД, но става.

# 372
Аз не съм връщала по-лесно в сайт. Ако сте изхвърлили бланката, може да си я принтирате от профила. Просто слагате артикула с документа в плик и отивате с товарителницата в Еконт. Те маркират баркода и всичко е готово.

Вчера успях да поръчам, доволна съм. Сравнявах цените и ми се струват нормални. Тениски Адидас излизат по 20 лв, къси панталонки по 15-20 също.

Едни боти Том Тейлър си бях поръчала октомври на откриването със стандартна цена 97.90 и с кода за 33% са ми излезли 65.59. Сега същите боти отново са със стандартна цена 97.90, но са и намалени на 86.90 и с 50% ще станат 40 и нещо лв.

Друг случай пък, да не ви отегчавам много, сандали About you, които си взех ноември - стандартна цена 77.90, аз съм ги взела с промоция и код за 20.70, сега излизат 34 лв.

Така че това че е 50% на всичко, не означава непременно, че това ще е най-ниската цена.

Имам и още няколко примера за неща, които съм си взела октомври по-евтино.

# 373
  • София
На мен връщането ми се струва много улеснено. Единствено се чудя ако получа примерно 5 неща, а искам да върна само 1 дали трябва да направя нещо по-различно. Четох, че от сайта можеш да избереш само артикула, който искаш да върнеш и да си разпечаташ бланката за връщане. Но ще го мисля ако се наложи да връщам нещо. Днес разгледах плика, че първия път го скъсах нетърпеливо, а после прочетох че бил за двойна употреба и нещата се връщат пак в него. Simple Smile
Нищо по-различно. Бях поръчала 3 неща, върнах едното. Просто сложих документа, който беше в пратката обратно в кутията. Наредих се на  опашката в Еконт и служител, излязъл случайно от офиса ми се скара, че не съм минала с предимство. Издърпа кутията от ръцете ми. Каза, че за това не се чака. Simple Smile

# 374
  • София
Връщах неща лятото, още прохождаха като онлайн магазин за БГ. Всичко с връщането беше Ок, не е така детайлно стъпка по стъпка и бързо, както с ФД, но става.

За мен връщането е много по-лесно от ФД. Смея да твърдя, че е дори по-лесно от Амазон-ското връщане, при което трябва сам да си принтираш съответните листи за вътре и вън, докато тук си е с готов стикер. Днес ми отне точно 1 мин. в Еконт да оставя пратката. Няма значение колко артикула връщате от една пратка, просто сложете бележката вътре. Нещата, които поръчвам и следя не ми се струват надути спрямо официалните сайтове, а на намеления са изгодни.

Общи условия

Активация на акаунт