Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 241
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 60
Забелязвам една гривна на Картие, дето  почти всички роялки са се закичвали с нея...на мен ми е много грозна, все едно с отвертката съм й навила болтчета.

# 61
Гривната пирон е емблематична за Картие. 😀

Рания - тоалети:
https://www.instagram.com/p/CEjmqI7HrVl/?igshid=is5wld3ec9t0
Втората рокля е трепач.

# 62

Честно казано, намирам всичките визии от линка за меко казано ужасни Joy

# 63
# 64
Искам да гледам най-добрите версии на всички хора,но  със скалпела  ставаш далечен роднина на самия себе си и чертите вече не говорят за характера ти.Айде всички да станем синеоки,русокоси Барбита с големи бюстове и прави коси и да ни пляснат по един номер на челото за  разпознаване.Докато не стигнем до крайност няма да спрем да бягаме от себе си.Това тъкмо ще сложи край на далаверата с расизма и ще видят какво значи да си бял днес.
Русата Мери-не.Що за глупост,тя си е добре като Снежанка.
Ердемската блуза идейна,отново точно попадение.Червената рокля на М.Джейкъбс също,класическа,елегантна,чудесно се вие около тялото.
Да сееш цветя в Англия,където е дома,живота и гроба на обичана английска принцеса е ок,ама в САЩ е who the fuck is Alice цялата работа.Особено сред малки ученици.Как им обясняваш защо ще сеете цветя заедно-една леличка,зад океана била много хубава и добра,ама катастрофирала с любовника си -ок,тъжно,а трябва ли децата да сеят за всеки починал?Какво общо имат тези деца с Даяна?Най-куцата им пиар акция досега,а тяхните са винаги такива.Да си сеят у дома  с Арчи,внукът й.

# 65
Напоследък копират акциите на Кейт, който BTW бяха силно критикувани.

# 66
Меган е с пантофки. Много ми харесва модела.

Моза и Рания за мен прекаляват с опъването, особено първата.
Летисия си е добре според мен. Тя не ми е чак толкова опъната.

# 67
  • Варна
Летисия за мен е грозно слаба и мяза на веяна скумрия. В лице се впива все повече. Тя и Кейт е слаба в тяло, но поне в лице не й е опъната кожата по кокала. Там проблем е малкият бюст, но какво пък, няма пълно щастие.

# 68
  • На топло
Една много красива (като от филм) сватба😍
На Marquess of Worcester.
Действието се развива в Badminton House in Gloucestershire.
Колко аристократи има в тази Англия 😂

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 12:02 от Hello♥J

# 69
  • София
Летисия днес, на среща на Испанската федерация за редки болести

https://twitter.com/CasaReal/status/1301095573337059328
https://www.gettyimages.de/search/2/image?events=775553559&f … rt=newest#license

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 13:14 от Lana

# 70
  • Пловдив
Мери в розово/прасковения тоалет е просто трепач, а обувките са леле-мале, мноооого яки! Тази жена има невероятен стил и класа. Flowers Hibiscus

# 71
  • Варна
Да се почете паметта на покойник е личен акт и всеки го прави според това как го чувства и как го разбира. Това, че единия го направил не знам как си, а другият не си мръднал пръста публично, а го изживява в себе си (примерно), не е доказателство за нищо. Лично за мен подобни неща не се афишират. Ако се афишират, това гони някаква цел. Такива са ми разбиранията.

П.п. Харко нали много депресиран бил, останала му травма и т.н. Повечето хора опитват да се справят с това и да го преживеят някак, да се помирят със себе си. Ровене в минал епизод от живота ти, който ти е нанесъл емоционална травма, за мен показва, че не си го преодолял и все още имаш проблеми заради това.

# 72
А за Мегън какво показва?

# 73
Брей какви генерални заключения Joy
Даяна е била обичана и харесвана от много хора и няма нищо лошо в това, че Хари е направил един малък жест към паметта на майка си.
Иначе, с децата са садили  зеленчуци, цветя и семена на незабравки. Мисля че, да учиш деца как да гледат растения, да обичат и уважават средата около себе си е много съдържателно и възпитателно и всъщност, в това се изразява почитането на паметта на Даяна, не толкова незабравките.

# 74
  • София
Те и книжки са чели с децата, но явно не плащат достатъчно на фотографа, та не го е документирал...

Общи условия

Активация на акаунт