Звездни компромати - месец Септември'20

• 249 164
  • 2 603
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Бритни
Скрит текст:
Бекъмовите наследници (Ромео е станал на 18 г.)
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Арни
Скрит текст:

# 166
Чарлийз в рекламата на J'adore Absolu.
Наричат я Икона Heart Eyes
Скрит текст:

Е, тя е съвършена просто (за мен) Heart Decoration

# 167
На мен изобщо Чарлийз Терон не ми прилича на себе си на тази снимка. Иначе  е красива на снимката, тя и иначе си е красива

# 168
На мен изобщо Чарлийз Терон не ми прилича на себе си на тази снимка. Иначе  е красива на снимката, тя и иначе си е красива

не прилича наистина. на младини много ми харесваше. сега нещо ми възмъжа и не остарява добре за мен.

# 169
Cлед рaздялaтa c Шон Пен нещо cе бъгнa 🤨 Имa едно тaковa нериятно излъчвaне cегa, поне зa мен, но cи е криcивa и млaдa и cтaрa

# 170
Икона си е жената!

# 171
имам чувството, че е с някаква неуспешна интервенция.

# 172
Каква нелепа снимка. Дори не мога да предположа какво иска да внуши Мирка.
"Аз съм интелектуалка, но това не трябва да го казвам аз! Нека езикът на тялото ми бъде достатъчно красноречив за издигането над селяндурщината наоколо."

# 173

Бекъмовите наследници (Ромео е станал на 18 г.)
Скрит текст:

Ромео ми е най- красивото дете на Бекъмови, другите за мен не блестят с някаква особена красота.

# 174
Чарлийз Терон е една от най-красивите жени за мен, страхотно излъчване и хубави черти.
Мира Добрева шах ли ще играе, хахаха!?
Теди Велинова ми изглежда много мил и фин човек, не знам кой я орезили така, преди години бях чувала, че ходи със сина на някакъв пластичен хирург и той и правил корекциите или са дело на “д-р Симетрия”, който и да е не се е справил добре.

# 175
Защо не обвинят Шарлийз в културна апроприация? Тези неща по шията й веднага ми навяват асоциации с африканските жени. Тя е родена в Африка, ама няма ли някой да я обвини, че предците й са били робовладелци? Аз съм твърдо против подобни изхвърляния, но нещо в тази й визия не ми харесва.

P. S. Може пък да са опитвали да я свържат с капачката на бутилката на парфюма.

# 176
Чарлийз не я харесвам в интервюта. Незряла и тросната ми е, изобщо ми е неприятна. Иначе я смятам за красива, повече преди от сега, но няма спор, че за годините си  и извън тях е красавица. Аз помня, че е била балерина и някак си личи в стойката и движенията, може и да си внушавам.

# 177

Бай Злати ми е идела за мъжко тяло! Какъв гръб! Респект🤪😱😂
https://www.instagram.com/p/CEmMt_FA2Sb/?igshid=fmcbb9cppsc6

Златито е объркала нещо с фотошопа на краката или аз съм недоскив сутринта?
P.S Толкова дълъг пост в инстаграма не бях виждала.

# 178
Смятам, че бижуто е във връзка с изгледа на шишенцето на парфюма.
За мен е съвършена като пропорции на тяло и лице. А, че има нещо феминистко в нея, малко си пада мъжкарана-има,но и това ми харесва. А и като актриса, нямам никакви забележки.

# 179
  • Sofia
Чарлийз е разкошна жена.  Последните години нещо и се издължи лицето,  май има интервенции.
С красиви колиета за милиони:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт