Звездни компромати - месец Септември'20

• 249 107
  • 2 603
  •   1
Отговори
# 2 430
На мен Гуинет ми е като Петканова, с излъчване на съседско момиче, и "секси" изявите им ме озадачават и не ми харесват

# 2 431
Андреа
Скрит текст:

# 2 432
Андреа има много грозен бюст...не  разбирам какво го пъчи при положение, че е такава пихтиеста маса.

# 2 433
А къде ѝ е вторият крак на Андреа на снимката със синьото? Много зловещо изглежда, то и единственият останал е някакъв къс и недорасъл на снимката.

# 2 434
Ти се радвай, че изобщо има крак 🤣

# 2 435
Опитвам се да се сетя, за някоя по-гнусна от Андрея и не мога. Вярно, като нея има много гнусни ама тя е на върха. Според вас кой нормален мъж, та дори и от нейните среди ще иска да прекара живота си с нея и да и направи дете? Не е грозно момичето, но ще се задоми ( ако иска), само ако си промени имиджа.

# 2 436
Нaиcтинa много гнуcни cнимки и видеa cи пуcкa в инcтaрaм. Но пък новaтa пеcен нa Коcти, в която и тя взимa някaкво учacтие, нaй-вече в клипa, вчерa беше в трендингa нa UK, нa 4то Гермaния, нa 7 мяcто в Aвcтрия ☺️

# 2 437
На мен Гуинет ми е като Петканова, с излъчване на съседско момиче, и "секси" изявите им ме озадачават и не ми харесват
Преди се носеше като лелка, сега свещи, вагини,  дибидюс гола....Криза на средната възраст ли е, що ли?😒

# 2 438
Е Моника В. и Андрея са ми на едно ниво по противност на снимки.
Гуинет нещо избива комплекси или просто криза на средната възраст. Никога не съм я харесвала, като измита чиния ми е в лицето.

# 2 439
  • Варна
Ох, тази жалба за младост!
Не вдявам какво може да е посланието на една такава снимка, освен "Тук съм, не ме отписвайте!"
Харесвах я Гиунет, но никога не ми е била секси.

Не мога да му простя на Бандерас, че не се хвана с някоя гореща латино мацка. Това русото хич не му отива, но явно такъв си му е вкуса.

# 2 440
Бриджит Бардо-преди и сега. Днес навършва 86 години.
Скрит текст:

# 2 441
Аз пък се чудя защо в такава зурла се е превърнала устата на Андреа, мустаци ли има над гораната??
Скрит текст:

# 2 442
Аз пък се чудя защо в такава зурла се е превърнала устата на Андреа, мустаци ли има над гораната??
Скрит текст:

Според мен е от прекаленото уголемяване. Устните и са толкова изпъкнали, че се получава сянка.

# 2 443
Някой знае ли каква е драмата на Ивайла Бакалова? 🤔
В Инстаграм с някакво излияние.
https://www.instagram.com/p/CFsRmxvJ0SL/?igshid=10wggxee8wwij

# 2 444
Наскоро задържаха партньора й, собственик на ресторант Воденицата. Обвиненията не са много ясни.

Общи условия

Активация на акаунт