Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 352
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 1 380
Носи си твоя картон ако искаш БЛ!!!

# 1 381
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Носи си твоя картон ако искаш БЛ!!!

Това, да. Сестрата на моя педиатър всеки път съска "Картона, носиш ли картона" Grinning И дните, които ми остават ги помнеше Grinning

# 1 382
Деми,във фейса има една хасковска група,общо забавна е,ако искаш може там да попиташ,за жена или нещо друго.

# 1 383
При нашата ЛЛ се заместват 3 лекарки от съседните кабинети. Ама с такава неохота останалите две заместват, че ти идва да им извиеш врата, докато свършат работа.

# 1 384
  • София
Същата работа,заместващият е мъж,последният път ме пита що вода детето,а не го лекувам сама.Изкара го с рефлукс и изписа нексиум на 7 годишно.Вечерта направи ларингитен пристъп.

# 1 385
Де сте бре?! Три часа няма никой. Хмм.. загубихте се като водата у наше село. 😂😂😂
Дойде! Към 3. До 5 се изляха литри,до като се поизбистри.
Гладна съм на вълк! Не ядох днеска май май. Торти морти,миене,чистене... и забравих. 👀😆 Ми заслабне трътката. 🤪

# 1 386
  • София
Тук съм. Писахме домашни досега с дребничката. В занималнята не е смогнала да напише всичко и вкъщи дописва и мърмори "Не искам да пиша домашни. Няма да пиша домашни", но като я заплаша, че няма да играе преди да го напише друга песен пее.

Заболя ме главата. И гърбът. Леле, много са тежки раниците в първи клас. Моята едно време не тежеше така.

# 1 387
Оплаквам се, че вчера 2 и половина часа събирах опадали листа и след това чистихме 2та етажа с щерката още толкова и днес се събудих с мускулна треска и болки в кръста.

# 1 388
Тук! С една камара картофени кюфтета,ама със салам като на баба. Ех,свекървата и нейните експерименти...
Добър вечер!
Наздраве!

# 1 389
  • Пловдив
Ай наздраве с едно винце Simple Smile
Аз минах през ЛЛ и ударих джакпот Stuck Out Tongue Winking Eye  Очен за мен и кожен за ММ, че едни бенки тр.да маха...и здр.карта на ученика, де Simple Smile

# 1 390
Ей ме на и мен. Днес никакво вино, направо ракия! За дезинфекция и лекуване на нервите!!!
И моето чудо е с хрема! Значи вече рядко боледува, ноооооооооооо сега следва Ковид вълните. Точно преди да обяват епидемията на 8 март се тръшна болен, зле беше лекувахме се дълго, но лекарите/2-ма различни казаха, не е ковид/. В нашия град бяха едни от първите случаи в страната тогава. Сега пламна едно училище/не е нашето, ама то не се знае от кой храст кой заек ще изскочи, отделно днес има още много нови потвърдени - не само във въпросното училище. Прибирам се аз и моето чудо с хрема, подпуках го с каквото има, звъннах на класната и предупредих, че няма да ходи, но ѝ казах, че няма да бързам с ходенето на лекар, ако е само хрема няма да се бутам между шамарите и да висим в медицинския център. Ако трябва ще извиня отсъствията с 3 - те дни от родител.Ще видим. Няма да го мисля - не зависи от мен. Аз правя каквото трябва, а какво ще стане тепърва ще видим

# 1 391
  • София
В момента има вирус с хрема. Вкъщи го донесе щерката-първокласничка и щедро почерпи с него баба си и мен. В класа й има още 7 деца с този вирус, също и госпожата.

# 1 392
Тя хремата май си е целогодишна..добър вечер, момичета!

# 1 393
Ааааааа, много ви моля, градинския сопол е далеч зад гърба ми. Чудото е на 13 все пак!

# 1 394
Много са ми смешни, като почнат по групите: има ли сега вирус с Т и кашлица? Ми то целогодишно има  вируси, кви са тия въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт