Мнение относно строителни фирми/инвеститори

• 88 134
  • 495
  •   1
Отговори
# 435
Какво мислите за Артекс? Доволни ли сте, ако сте закупили от тях?
Струва ли си високата цена?

# 436
  • Sofia

Колко висока и коя сграда? Струва си, ако купувате в начален етап. След това всичко е препродажба. Доста инвеститори изкупуват проектите им в начален етап и после разпродават. Ако купувате от тях - зависи колко се е оскъпило. Иначе са ОК като качество, управление също добро, така знам от близък.

# 437
Търся информация за Булбилд (bulbuild)? Имат само една сграда с акт16, другите са в строеж.

# 438
Здравейте, търся мнения за строителна фирма лтт 91.

# 439
Колко висока и коя сграда? Струва си, ако купувате в начален етап. След това всичко е препродажба. Доста инвеститори изкупуват проектите им в начален етап и после разпродават. Ако купувате от тях - зависи колко се е оскъпило. Иначе са ОК като качество, управление също добро, така знам от близък.

По повод Артекс:
https://nova.bg/news/view/2024/11/20/477732/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D … 0%BE%D0%B4%D0%B0/

# 440
  • Sofia
Тази сграда не е в центъра, а в Дружба. Имам познат в съседната, те са 3 на Артекс там и в случая по-скоро енергото нещо е оплело. Останалите две сгради си имат всичко, чак пък толкова Артекс да са подали различни документи само за едната си сграда е невероятно за мен. Гледах и репортажа тогава, енергото ги нямаше, изпратили отговор, нямали всички документи, артекс питат какво липсва, ама енергото не казва. Липсвало им нещо, неясно какво.

# 441
Търся информация за Булбилд (bulbuild)? Имат само една сграда с акт16, другите са в строеж.

Ние гледахме тяхна сграда и конултанта сподели че от 2-3 банки ги били одобрили каквото и да значи. А и не знам кое е по-важно строителната фирма или инвеститора.

# 442
Здравейте, попаднах на обява за започващо строителство на сграда Резидънс 269 във Връбница. Дали някой има повече информация?

# 443

Ние гледахме тяхна сграда и конултанта сподели че от 2-3 банки ги били одобрили каквото и да значи. А и не знам кое е по-важно строителната фирма или инвеститора.
Мисля, че те са и 2те. Да, на някои пише, че може банково финансиране на акт14, което значи че имат благоразположение от банки. Но в днешно време знае ли се, доста  строят наведнъж, едното е затворен комплекс с няколко сгради.

# 444
Здравейте!
Моля за Вашите мнения относно SP Residence гр. Пловдив
https://spresidence.bg/

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 15:56 от kitty89

# 445
Здравейте,

Имате ли мнение за строителна фирма ЛИТ СТРОЙ ЕООД.
Техен обект е Жилищна сграда Мура 2 – Дружба 2, но не намирам информация за качество им на строеж, срок на изпълнение и т.н
Може ли кажете до колко са надежден строител, чух, че със сградите Мура има забяване при взимане на Акт 16, но не съм сигурен дали се отнася за тази сграда.

# 446
Здравейте! Моля за мнения за Стар Резиденс гр.Пловдив. /комплекс Феникс/
https://starresidence.eu/
Интересувам се от строителната фирма и качеството им на работа. Също така от актуалните цени. Благодаря предварително!

# 447
Има ли някой който е работил или може да даде мнение за фирма "Сънсийкър ООД"?

# 448
Здравейте! Някой има ли мнение за PAV investment and building и по-точно за gusla residence? Сградата е пред акт 16, но не намирам категорично мнение за фирмата инвеститор.

# 449
Здравейте! Някой има ли мнение за PAV investment and building и по-точно за gusla residence? Сградата е пред акт 16, но не намирам категорично мнение за фирмата инвеститор.

Наскоро ходих на оглед в техен апартамент на последен етаж в сграда, построена преди около 5 години. Нямаше течове. Като цяло са компания с дълга история и мисля, че строят качествено.

А някой дали има информация за Линера ООД - https://linera.bg/

Общи условия

Активация на акаунт