Мнение относно строителни фирми/инвеститори

• 88 020
  • 495
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте. Някой запознат ли е с комплекс Семирамида в квартал Витоша и строителят Генов и Ко?
https://semiramida.bg/

Имат планове да строят и детска градина безвъзмездно - звучи много хубаво, но не успявам да открия информация за строителя.

Не мога да отговоря на въпроса Ви, но бих искала да попитам как се движи строителството? Има ли всъщност вече асфалтов път до комплекса. Последно бях там преди 1,5год и още нямаше

Все още няма асфалтов път, 100м преди комплекса е последния асфалт (ул. Слав Караславов).
Сграда А очаква акт 16, дори влязохме да видим общите части. Човекът, който срещнахме там сподели, че има хора, които вече си ремонтират (в сграда А).
Здравейте, виждам, че сте посетили същата сграда която и ние днес. Сградата все още няма акт 16🙄 Някой дали е запознат защо така? Пътища няма това е ясно, защото все още строят останалите сгради.

# 466
Здравейте. Някой запознат ли е с комплекс Семирамида в квартал Витоша и строителят Генов и Ко?
https://semiramida.bg/

Имат планове да строят и детска градина безвъзмездно - звучи много хубаво, но не успявам да открия информация за строителя.

Не мога да отговоря на въпроса Ви, но бих искала да попитам как се движи строителството? Има ли всъщност вече асфалтов път до комплекса. Последно бях там преди 1,5год и още нямаше

Все още няма асфалтов път, 100м преди комплекса е последния асфалт (ул. Слав Караславов).
Сграда А очаква акт 16, дори влязохме да видим общите части. Човекът, който срещнахме там сподели, че има хора, които вече си ремонтират (в сграда А).
Здравейте, виждам, че сте посетили същата сграда която и ние днес. Сградата все още няма акт 16🙄 Някой дали е запознат защо така? Пътища няма това е ясно, защото все още строят останалите сгради.
Няма как да знаем с точност.
На нас ни обясниха че поради ред причини. Първо е било замислено да са газифицирани после е отпаднала тази възможност. След промените на чез от миналата година се наложило да се изгради трафопост и разрешението му отнело 8-9 месеца (това е така защото и аз съм се занимавала с чез) Друга причина е  канализацията която в момента прекарват (съседните блокове където минават тръбите са пускали жаби до безскрай и това бавило целия процес) тъй като трябва да прокарат канализацията и водата до комплекса, след това да асфалтират и накрая да дарят на общината въпросните инвестиции. През ноември бяхме на оглед, само първата сграда беше понаправена, преди 20 дни минахме отново работеше се по всички блокове, буквално на всяко скеле имаше хора и лепяха клинкерите по фасадите + 2 от сградите тогава бяха само на тухли сега бяха измазани.
Ние се решихме и вече сме капарирали ап+гараж в една от сградите които чакат всеки момент разрешение за строеж. Ако искате повече информация  може да ми пишете и какво знаете вие за обекта.

# 467
Здравейте.
Какво ви е мнението за Хъс Естейт ?
Строят в Пловдив.

# 468
  • Sofia
Здравейте.
Какво ви е мнението за Хъс Естейт ?
Строят в Пловдив.

Хъс са строителите на So home, както и новият голям комплекс Охридско езеро в София. Засега изглеждат доста стабилно, то гаранции няма де. Аз купих в Охридско езеро, строежът към момента върви доста бързо.

# 469
Мнения за Булстрой и Стройколукс? Гледам и на двете фирми обекти в Младост.

Булстрой имат обект на бул. "Александър Малинов", в доста напреднал строеж, може би да отива към Акт-14. На моето непрофесионално око изглеждаше добре. В Гугъл, обаче, прочетох няколко мнения и случая. Има ли тук някой с информация или опит с тях?

Стройколукс правят комплекс в Младост 4, познати са ми като доказан строител, но и за тях имаше няколко доста негативни коментара в Гугъл. Някой с повече информация?

Здравейте, дали някой има повече информация за Стройколукс и обекта им в Младост 4? Прочетох каквото намерих в нета, един от инвеститорите има вече завършени сгради в Пловдив, собственик на два хотела. Реално комплексът изглежда доста голям (определям го като минус), сякаш цените са по-ниски и се чудя защо 🙂.
Предварително благодаря

# 470
Здравейте,

Някой има ли информация относно строител-инвеститор Генов и Ко, и техния комплекс Семирамида в кв Витоша?

Всякаква информация ще бъде полезна. Защо се е забавило завършването на първите сгради и кога реално се очаква това да се случи? Някакви притеснения дали сградите в комплекса ще получат акт16? Какво е качеството на строеж? Какво е актуалното състояние на инвеститора? Благодаря предварително.

# 471
  • София
Писала съм по-горе за мнение и ние имахме същите чуденки и се отказахме в последствие. Може да ми пишете.

# 472
Писала съм по-горе за мнение и ние имахме същите чуденки и се отказахме в последствие. Може да ми пишете.
Дали е удобно тук да споделите защо се отказахте?
Аз също ги бях загледала по едно време, даже обмислях сериозно, докато не видях подобни мнения тук.

# 473
  • София
Защото не виждам как ще вземат акт 16 в скоро време, а не са малко сгради. Имат си проблеми и го потвърждават доста хора. Като гледам и на собственици не им се чаками си разпродават апартаментите чрез брокери (ние гледахме такъв).
Ако имах време да почакам още 5 години сигурно нямаше да е проблем, защото всичко което предлагат си струва като цяло.

# 474
Здравейте, някой може ли да даде отзив за МКП пропърти Христо Шаханов.

# 475
Здравейте,
има ли някой с отзив от sofbultrade? И сградите им в Младост и Малинова долина?

# 476
В Младост напредват - на такава локация няма начин да не я изкарат. За качество  - не съм запозната.

# 477
Здравейте Simple Smile

Обмисляме да закупим жилище от въпросния инвеститор https://www.teambuild.bg/ и много бих се радвал да чуя мнението на хора, които са закупили жилища от него Simple Smile

# 478
Здравейте,
има ли някой с отзив от sofbultrade? И сградите им в Младост и Малинова долина?

За малинова долина и сградите Етернал I, II, III знам , че им забавяне. Не съм сигурна дали първите две имат вече акт 16, но Етернал 3 няма, защото и двете улици, които осигуряват достъп до сградата все още не са асфалтирани.

# 479
Мнения за Булстрой и Стройколукс? Гледам и на двете фирми обекти в Младост.

Булстрой имат обект на бул. "Александър Малинов", в доста напреднал строеж, може би да отива към Акт-14. На моето непрофесионално око изглеждаше добре. В Гугъл, обаче, прочетох няколко мнения и случая. Има ли тук някой с информация или опит с тях?

Стройколукс правят комплекс в Младост 4, познати са ми като доказан строител, но и за тях имаше няколко доста негативни коментара в Гугъл. Някой с повече информация?

Здравейте, дали някой има повече информация за Стройколукс и обекта им в Младост 4? Прочетох каквото намерих в нета, един от инвеститорите има вече завършени сгради в Пловдив, собственик на два хотела. Реално комплексът изглежда доста голям (определям го като минус), сякаш цените са по-ниски и се чудя защо 🙂.
Предварително благодаря
Кой е обектът им в Младост?

Общи условия

Активация на акаунт