Спам тема(Есенно летен Спам!) - от 01.09. до 30.09.20г.

• 19 631
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 930
Аз се каня края на седмицата да закрия сезона, дано да успея Simple Smile
Честита ви есен, между другото Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 931
# 932
Боже, какво ми става, изпитвам страшна непоносимост и нетърпимост към една потребителка в котешката тема и се дразня, че момичетата там за н-ти път се отнасят с разбиране и търпение към нея, а тя все едно всичко минава покрай ушите и очите и и си прави каквото си знае, и е все нападана и неразбрана. Идва ми да крещя. Толкова ме е яд.

# 933
ще я гоним ли

# 934
Неее, да си стои, просто ще я прескачам със затворени очи. Sunglasses

# 935
така сасипаха даржавата като си затваряме очите

# 936
Ммм, принципно си прав. Stuck Out Tongue Winking Eye
В частния случай обаче е по добре, защото не съм сигурна какъв точно е случая на потребителката и осъзнавам, че не трябва да проявявам нетърпимост. Не ми е работа, а и нищо не ми е направила. Може и игнора да не е правилен, но ще е по добър от думи, които може да я обидят или разстроят.

# 937
  • Euskal Herria
Джасте, нали знаеш - "Насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш". Ако не приема съвети или информация, която й давате, явно просто й трябва трибуна да се оплаче, да изпусне парата. В случая игнорирането е най-добро. Ако нарушава правилата по някакъв начин, информирате модератор и толкова.

# 938

и ти ли си от теа

# 939
Янче, много си права и аз мисля, че игнора в случая е най добрия подход, защото инак рискувам някой да бъде обиден, а не искам това. Но рано или късно знам, че ще стигнем до момента в който ще изрека в споменатата тема ключовата фраза: "Аз казах ли ви?!" Stuck Out Tongue Winking Eye
Инак, не, не е направила нищо, което да предполага информиране на мод, просто е човек с проблем, който не вярвам точно във форума да бъде решен. Не и в този форум.

# 940
  • Euskal Herria
Естествено! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Подробно си водя белеШки и в един момент - баааам, натискам триъгълничето. Stuck Out Tongue Winking Eye

Джасте, търпение и здрави нерви ти желая!

Фаля се:

Wink

# 941
баааам, натискам триъгълничето. Stuck Out Tongue Winking Eye

мръстничка

# 942
  • Euskal Herria
Аааа, моля, моля! Туй са грозни инсинуации!
Не съм мръстничка, а чистничка - току-що изкъпана, парфюмирана и фризирана! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 943
на триагалника ли всичко това

# 944
  • Euskal Herria
Ма тя една работа върши ли се през пръсти... пиши я бегала. Стриктна съм, нищо не пропускам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт